Κωνσταντίνος Μ. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Χαίρετε, έκανα αυτό το θέμα, καθώς θέλω να μάθω τη γνώμη σας για το χρώμα αυτού του κινητού (Sony Xperia SP). Σε ποιό χρώμα δείχνει πιο όμορφο, πιο εντυπωσιακό, πιο κομψό, πιο στιλάτο, πιο κινητό ... ; Απαντήσεις του τύπου "Αυτό είναι προσωπικό γούστο και καθαρά υποκειμενικό θέμα" δεν θα γίνονται δεκτές , γιατί αυτό ακριβώς ζητάω, την πρωσοπική σας γνώμη για το χρώμα αυτού του κινητού. Άντε λοιπόν, πείτε μου !
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μαύρο. Θήκη θα πάρεις; Γιατι σε αυτην την περίπτωση η θήκη κάνει τη διαφορά.
Κωνσταντίνος Μ. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μαύρο. Θήκη θα πάρεις; Γιατι σε αυτην την περίπτωση η θήκη κάνει τη διαφορά. Θήκη θα πάρω, αλλά θα είναι διάφανη.
vaggelouras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Άσπρο βέβαια. Ταιριάζει το άσπρο με το αλουμίνιο στο πλάι. Επίσης δεν δείχνει τόσο εύκολα τις γρατσουνιές και τις δακτυλιές!
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ασπρομαυρο δε μπορει να γινει; σαν ζεβρα; ασπρο με μαυρες ριγες ή μαυρο με ασπρες ριγες;
Patapon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δεν εχει καλο wifi..το ειχα και το εδωσα αμεσως..διαβασε ξενα forum να δεις κι εσυ!
Κωνσταντίνος Μ. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αυτό με το Wi-fi, αλλα και για το προβλημα της οθόνης το γνωρίζω, όμως έμαθα οτι βγήκε αναβάθμηση, και συγκεκριμένα η .205, που τα διορθώνει.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εχει θεματα με την οθονη, πολλοι αναφερουν καμμενα πιξελ κατω του οριου αντικαταστασης τη μερα παραλαβης κλπ, εγω λεω don't buy!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα