nuxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Σε ενα MacBook Pro εχω τα εξης τρια προβληματα: 1) Δεν μπορω με τιποτα στο Outlook for Mac και γενικοτερα να αλλαξω τον τροπο που δειχνει την ωρα. Θελω πρωτα μερα, μετα τον μηνα και μετα τον χρονο. Αλλα αυτο το δειχνει αμερικανικα. Τα menu ειναι στα αγγλικα και εχω ενεργοποιησει και ελληνικο keyboard και Gregorian και Metric στα Settings, αλλα τιποτα.. 2) Πως κανω Delete ενα γραμμα δεξια απο τον κερσορα (σαν το Delete σε κειμενα σε Windows)? 3) Καποια e-mails και καποια Word, Excel κλπ, μου τα δειχνει "κινεζικα". Εχω ενεργοποιησει unicode αλλα τιποτα... Επισης αν ανοιξω ενα Word με το Word for Mac μου το βγαζει κινεζικα, αλλα στο Pages το δειχνει κανονικα ελληνικα. Πως το εξηγειτε αυτο? Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 2) fn+backspace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για το πρώτο δεν ξέρω. Για το δεύτερο πήρες απάντηση. Για το τρίτο σου λείπουν fonts ή είναι θέμα κωδικοποίησης του αρχείου/mail. Συνήθως αυτά με τα κινέζικα τα παίρνεις είτε από παλιούς mail clients είτε από web mail clients που είναι και αυτοί παλιοί ή έχουν επιλογή για κωδικοποίηση αλλά όχι σε unicode για default. Επίσης, στα αρχεία .doc από παλιές εκδόσεις word γίνεται το ίδιο (κάτι δημόσιες υπηρεσίες π.χ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Σε ενα MacBook Pro εχω τα εξης τρια προβληματα: 1) Δεν μπορω με τιποτα στο Outlook for Mac και γενικοτερα να αλλαξω τον τροπο που δειχνει την ωρα. Θελω πρωτα μερα, μετα τον μηνα και μετα τον χρονο. Αλλα αυτο το δειχνει αμερικανικα. Τα menu ειναι στα αγγλικα και εχω ενεργοποιησει και ελληνικο keyboard και Gregorian και Metric στα Settings, αλλα τιποτα.. 2) Πως κανω Delete ενα γραμμα δεξια απο τον κερσορα (σαν το Delete σε κειμενα σε Windows)? 3) Καποια e-mails και καποια Word, Excel κλπ, μου τα δειχνει "κινεζικα". Εχω ενεργοποιησει unicode αλλα τιποτα... Επισης αν ανοιξω ενα Word με το Word for Mac μου το βγαζει κινεζικα, αλλα στο Pages το δειχνει κανονικα ελληνικα. Πως το εξηγειτε αυτο? Ευχαριστω προκαταβολικα! Ποια έκδοση τρέχεις? πατά Μηλαρακι about this Mac.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα