Προς το περιεχόμενο

corsair 200R καινουργοι ανεμιστηρες

TonyMetalizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα πεδες σκεφτομαι να βαλω 2x140mm quiet της corsair  η ψυχτρα ειναι τοποθετημενη καθετα στη ιδια ευθεια με τους δυο 120mm στοκ ανεμιστηρες του κουτιου  η ψυχτρα επεισης εμποδιζει την τοποθετηση στο πανω πλαινο ανοιγμα και αφηνει ελευθερο το κατω πλαινο επισης εμποδιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο την τοποθετηση στο πανο ανοιγμα πανω απο την ψυχτρα ενω αφηνει ελευθερο τον πανω χωρο μπροστα απο τον ανεμιστηρα της ψυχτρας.

Εγω σκεφτομαι εναν στο κατω  πλαινο(εισαγωγη) ανοιγμα και εναν στο πανω μπροστα απο την ψυχτρα(εξαγωγη)εχω την εντηπωση ομως οτι αυτος μπροστα απο την ψυχτρα θα πνιγει τον ανεμηστηρα της αφαιροντας του στην ουσια τον αερα που θα περναγε μεσα απο την ψυχτρα

τη διαταξη προτεινεται ?ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΙα να εμποδίζει και τον ανεμιστήρα στην οροφή του κουτιού σημαίνει πως έχεις την thermalright true spirit 140; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ψύκτρα τόσο πλατιά. Αν θές να ρίχνεις λίγο αέρα απευθείας πάνω στην κάρτα ,μπορείς να βάλεις τον ένα στο κάτω πλαινό άνοιγμα. Εγώ στη θέση σου έβαζα τον έναν στο κάτω μέρος δίπλα από το τροφοδοτικό , και τον άλλον στην οροφή του κουτιού μπροστά από τον επεξεργαστή που χωράει σίγουρα δηλαδή. Ίσως έτσι κατευθύνεται περισσότερος κρύος αέρας προς την ψύκτρα του επεξεργαστή.

Δοκίμασε αν θες πριν αγοράσεις κάποιον , να βάλεις αυτόν που έχει στο πίσω μέρος το κουτί , στην πάνω θέση που νομίζεις πως δεν θα χωρέσει λόγω ψύκτρας.Αν χωράει λοιπόν , βάζεις τον έναν εκεί να βγάζει αέρα , και τον άλλο στην κάτω πλαινή υποδοχή για να χτυπάει την κάρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...