Προς το περιεχόμενο

macbook air 11'' εξοικονομηση χωρου στον σκληρο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλησπερα

Ειμαι νεος χρηστης σε μακ και δεν εχω ιδεα γενικα. Βλεπω οτι εχω 20 gb πιασμενα απο τα 128 που ειναι ο δισκος. Τι μπορω να βγαλω που δε χρειαζομαι? επισης ποια apps ειναι αχρειαστα?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως με 20 GB πιασμένα είσαι μια χαρά, για λιγότερα δεν χρειάζεται να διαγράψεις κάτι. Πάντως αν τυχόν έχεις κάποια duplicates μπορείς να τα ελέγξεις με το OmniDiskSweeper.

Πάντως αν πας  > About This Mac > More Info > Storage θα δεις ότι ένα τμήμα του χώρου καταλαμβάνουν τα "Backups". Πρόκειται για τα λεγόμενα "Local Snapshots", δηλαδή backups αρχείων που παίρνει περιοδικά το σύστημα όταν δεν είναι συνδεδεμένος ο δίσκος του Time Machine. Μην σε προβληματίσουν, όταν απαιτηθεί χώρος τα παλιότερα διαγράφονται αυτόματα. 

Επισκέπτης

ευχαριστω. να ρωτησω κατι αλλο, πως μπορω να ξερω ποια προγραμματα τρεχουν? μου ειπαν εχει ενα σημαδακι κατω στο dock κατω απο καθε προγραμμα αλλα δε φαινεται σχεδον καθολου.

θα επιμεινω πως δε φαινεται :P

Για πήγαινε  > Dock > Dock Preferences και βεβαιώσου ότι είναι τικαρισμένο το box "Show indicator lights for open applications", ποτέ δεν ξέρεις. :)

θα επιμεινω πως δε φαινεται :P

ps. thanx ozelote

Το ξερεις οτι αν ξοδεψεις αλλα 80€ για εναν ssd βαζεις mac στο τερας της υπογραφης; Εχεις απολυτα συμβατο συστημα, σκεψου με τα προγραμματα του mac τι παπαδες θα κανεις γιατι υποψιαζομαι οτι το εχεις για δουλεια

Επισκέπτης

το ξερω αλλα δεν εχω 3d studio στο μακ, οποτε για δουλεια μονο pc :P

ozelote ειναι τικαρισμενο απλα δε το βλεπω καλα χαχαχα

εχω και την οθονη σου για δευτερη, αυτο ισως αλλαξει και μπει η cinema display :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...