Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Όπως έγραψε και ο panbil στο δικό του post , εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει το ''κινέζικο''  jailbreak από την ομάδα pangu.

Πέρα όμως από τις δυνατότητες που προσφέρει το  jailbreak γενικά αλλά και ειδικά στην 7.1.1 , αυτό που θα ήθελα να δούμε λίγο και να πει ο καθένας τη γνώμη του είναι τα ''προβλήματα'' που πιθανόν εμφανίζονται στις διάφορες συσκευές της apple που έχουν ήδη γίνει jailbroken devices.

Εγώ έχω ένα ipad 4 και ένα iphone 5 τα οποία είναι jailbroken στην 7.0.6. όμως και τα 2.

Στο ipad μεν , δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κουσούρι από το jailbreak εκτός από την γρηγορότερη εξάντληση της μπαταρίας, στο iphone δε έχω δει 2-3 θεματάκια όπως κλασσικά το θέμα της μπαταρίας που ήθελε μέχρι και 3 φορές φόρτιση μέσα στη μέρα (με μέτρια προς έντονη χρήση), βέβαια θα πει κανείς ότι έχω περάσει πολλά tweaks και για αυτό συμβαίνει αυτό το θέμα, άλλο θέμα που παρατήρησα ήταν κάτι σκαλώματα που έτρωγε το κινητό και δεν αποκρινόταν οπότε ήθελε restart και τέλος ενώ φαινόταν ότι λειτουργούσε κανονικά δεν έμπαινε σε καμία εφαρμογή οπότε πάλι ήθελε restart.

Γενικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι jailbroken συσκευές χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα restart ώστε να αποφεύγονται τα πιθανά σκαλώματα.Αυτά από μένα για την προγενέστερη έκδοση του jailbreak.

Πρόσφατα αγόρασα ένα iphone 5s το οποίο ήταν στην 7.1.1. και σκέφτομαι να το κάνω και αυτό jailbreak.

Τι λέτε να το κάνω ή να περιμένω λίγο ακόμα για να δούμε τι ψάρια πιάνει το ''κινέζικο''  jailbreak?

Περιμένω γνώμες από τους ήδη χρήστες του jailbreak στην 7.1.1. για ενδείξεις και αντενδείξεις!

Δημοσ.

αν είσαι ήδη σε έκδοση 7.1.1 κάνε το jb (το έχω κανει σε Ipad 4 και iphone 5 απο τη πρώτη μερα και όλα πανε ρολόι)

Κανένα προβλημα δεν έχει , βασικά κανε update σε 7.1.2 και ριχτο αφοβα

Οι αλλες συσκευες που εχεις στην 7.0.6 δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπερασεις

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι jailbroken συσκευές χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα restart ώστε να αποφεύγονται τα πιθανά σκαλώματα.

Δεν φταιει το jailbreak για σκαλωματα, καταναλωση μπαταριας και αναγκαστικα restarts.

Οι εφαρμογες που περνας μεσω αυτου προκαλουν ολα τα παραπανω. Με αλλα λογια, δεν ειναι κανονας το "χρειαζονται restart ανα τακτα χρονικα διαστηματα" καθως δεν χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογες ή τον ιδιο συνδυασμο αυτων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...