HadesGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ΜΟΛΥΝΑΝ?! :'P δυστυχως τετοια μυαλα εχουν οδηγησει την rock εκει που βρισκεται.. να θεωρειται πως ειναι το ειδος των Αντιχριστων και των οπαδων του.. 'Lucifer', και διοργανωσεις οπως το schoolwave να φιλοξενουνε 18χρονα ανωριμα παιδακια που μιλανε για τον Σατανα και το ποσο ωραιο ειναι να εχεις δυναμη. που ουτε απο θρησκεια ξερουν και ουτε απο μουσικη. ειναι δικαιωμα του καθενος να βαζει στην μουσικη που του αρεσει τον στιχο που του αρεσει και οι Behemoth ανηκουν σε αυτα τα συγκροτηματα που καταστρεψανε την Rock αφου ουδέποτε ξεκινησε με τετοιο περιεχομενο. σαν ανθρωπος, και χωρις να βαζω κανεναν παραγοντα θρησκειας μεσα, θεωρω πως οποιος προτιμαει την βια απο την ειρηνη εχει μεγαλο προβλημα και αυτο το καταλαβαινουν ανετα το 99% που δεν ασχολειται με το ειδος σου ή το δικο μου.. ειναι απλή λογικη. βγαζοντας τους οπαδους του Γιαχβε και αυτων που οπως λες 'μολυνανε την rock', τα συγκροτηματα σου και παλι δεν πιανουν παρα ενα απειροελαχιστο μερος της rock/metal σκηνης που δεν αγγιζει ουτε το 1%, αρα σιγουρα αυτο που ακους επισης δεν ειναι η original rock αλλα αλλη μια μολυνση της. και αναμεσα σε 2 μολυνσεις, θα προτιμησω σαν ανθρωπος την καθαρή μολυνση. αφηνω καθε νοημων ανθρωπο να δει που καταντησαν τα συγκροτηματα σου την rock και την metal μουσικη που ολα τα παιδια εκει περα φαινονται 15 χρονια μεγαλυτερα απο την ηλικια τους και ετοιμα να σκοτωσουν. http://youtu.be/AI3PA9jT-Bg?t=2m26s το slaves shall serve δεν νομιζω οτι σε τιμαει μιας και σαν slaves ονομαζονται οι οπαδοι του σατανα ενω οι οπαδοι του Γιαχβε ονομαζονται followers. ανοιξε και διαβασε κανενα κεφαλαιο πριν σχολιασεις εις βαρος σου.. εξαλλου αν πιστευεις στην θρησκεια τοτε ξερεις πως ξεκινησαν ολα και πως θα καταληξουν. καποιοι που μολυνανε την μουσικη θα εχουν πιθανοτητες να ζησουν αφου θα καθοριστει απο τον Γιαχβε και οχι απο τον απατεωνα που ολοι ξερουμε που θα καταληξει Δεν είμαι 18 αλλά 34 στην ηλικία και έχω πάψει να πιστεύω το παραμυθάκι που μας έθρεψαν μία χούφτα ανθρωπίσκων / βοσκών εδώ και αιώνες. Μην ξεκινήσεις κατήχηση περί followers του Χριστιανισμού γιατί όχι μόνο θα σου ανοίξω βιβλία να διαβάσεις αλλά θα βρεθείς εκτεθειμένος επειδή έχεις μείνει στην ημιμάθεια του Φωτός που σε περιβάλλει, όταν αρχίσω να επιχειρηματολογώ. Άστο, συνέχισε να πιστεύεις στην Αποκάλυψη και στην τελική μάχη God Vs Satan, μιας και αυτό το παραμύθι σε γαλούχησε. Δεν ξέρεις ΚΑΝ τι πρεσβεύει ο Αποκρυφισμός οπότε άστο... Συνέχισε να πιστεύεις στην Θρησκεία της Αγάπης και όταν φας φάσκελο από κάποιον γύρισε και το άλλο μάγουλο. Και όπως προανέφερα : Slaves Shall Serve! Over and out γιατί οι Χριστιανοί μου φέρνουν αναγούλα κάπως. Υ.Γ Δεν είμαι Σατανιστής μιας και τα ίδια σκατά είναι. Your cross should stand as a monument For people to fear and obey The evil truth is that your foundation Is a shell made of clay 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εμενα με αρέσει η χριστιανική κάντρι... καταπληκτική. Matt West!
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>https://www.youtube.com/watch?v=2s-t07RY2NQΥ.Γ. Semen stains the mountain tops.Υ.Γ2 Την ροκ και την μεταλ τις μόλυναν αυτοί που αποφάσισαν να αρχίσουν να φτιάχνουν μουσική και πιο πολύ επικεντρώθηκαν στο να περιλάβουν στίχους για την μυθολογία που πιστεύουν, Εβραϊκή ή μη, παρά στο να γράψουν καλά τραγούδια. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από Pankar95
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 χριστιανικο ραπ (που κατ' εξαιρεση ονομαζεται holy hip-hop) Ενταξει δεν περιγραφω αλλο προσπαθω καπως να σταματησω να γελαω τα τελευταια 10 λεπτα
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ενταξει δεν περιγραφω αλλο προσπαθω καπως να σταματησω να γελαω τα τελευταια 10 λεπτα βασικα δεν υφισταται αυτο σαν ειδος. κατ αρχας hip hop λεγεται η κουλτουρα,rap ειναι η μουσικη,εξ αρχης ειναι ατοπο
noah.johnson Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν είμαι 18 αλλά 34 στην ηλικία και έχω πάψει να πιστεύω το παραμυθάκι που μας έθρεψαν μία χούφτα ανθρωπίσκων / βοσκών εδώ και αιώνες. Μην ξεκινήσεις κατήχηση περί followers του Χριστιανισμού γιατί όχι μόνο θα σου ανοίξω βιβλία να διαβάσεις αλλά θα βρεθείς εκτεθειμένος επειδή έχεις μείνει στην ημιμάθεια του Φωτός που σε περιβάλλει, όταν αρχίσω να επιχειρηματολογώ. Άστο, συνέχισε να πιστεύεις στην Αποκάλυψη και στην τελική μάχη God Vs Satan, μιας και αυτό το παραμύθι σε γαλούχησε. Δεν ξέρεις ΚΑΝ τι πρεσβεύει ο Αποκρυφισμός οπότε άστο... Συνέχισε να πιστεύεις στην Θρησκεία της Αγάπης και όταν φας φάσκελο από κάποιον γύρισε και το άλλο μάγουλο. Και όπως προανέφερα : Slaves Shall Serve! Over and out γιατί οι Χριστιανοί μου φέρνουν αναγούλα κάπως. Υ.Γ Δεν είμαι Σατανιστής μιας και τα ίδια σκατά είναι. Your cross should stand as a monument For people to fear and obey The evil truth is that your foundation Is a shell made of clay φίλε μην απορρίπτεις μια θρησκεία γιατί σου την μετέφεραν με λάθος τρόπο. καυτηριάζεις το γεγονός του σκόπιμου προσηλυτισμού, αν κατάλαβα καλά. στο βουδισμό να ξέρεις από 7 χρονών τα παιδιά τα στολίζουν με την πορτοκαλί στολή, γουλί και στο μοναστήρι.
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 P.O.D. (ή αλλιως Payable On Death) με το πολυ καλο Youth of the Nation. απο τα μεγαλυτερα ονοματα της χριστιανικης μουσικης σκηνης με συνηθως nu metal ηχο. ειχαν συμμετοχη και στο soundtrack του πρώτου Matrix με το κομμάτι "Sleeping Awake", στο βιντεοπαιχνιδι Amplitude (για οποιον αναρωτιεται, ο παππους του Guitar Hero, κατα πολυ καλυτερο απο αυτο μαλιστα αλλα με οχι τοσο καλη playlist αφου ακομα και τα πολυ καλα κομματια που ειχε τα ειχε με αθλια remix) με το κομμάτι "Boom" σε ηλεκτρονικη διασκευη απο τους Crystal Method, μια ακομα συμμετοχη στο soundtrack του Tomb Raider: The Cradle of Life με το κομματι Satellite σε διασκευη απο Paul Oakenfold και συμμετοχη σε soundtrack απειρων σειρων.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 φίλε μην απορρίπτεις μια θρησκεία γιατί σου την μετέφεραν με λάθος τρόπο. καυτηριάζεις το γεγονός του σκόπιμου προσηλυτισμού, αν κατάλαβα καλά. στο βουδισμό να ξέρεις από 7 χρονών τα παιδιά τα στολίζουν με την πορτοκαλί στολή, γουλί και στο μοναστήρι. Πάλι καλά να λέμε δηλαδή
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 φίλε μην απορρίπτεις μια θρησκεία γιατί σου την μετέφεραν με λάθος τρόπο. καυτηριάζεις το γεγονός του σκόπιμου προσηλυτισμού, αν κατάλαβα καλά. στο βουδισμό να ξέρεις από 7 χρονών τα παιδιά τα στολίζουν με την πορτοκαλί στολή, γουλί και στο μοναστήρι. Ο βουδισμός δεν είναι θρησκεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα