giorgoski Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πως μπορω να φτιάξω σε μια σελίδα wordpress να εμφανίζεται μια φόρμα με 2 πεδία όπου θα συμπληρώνει ένας μαθητής τον κωδικό αίτησης και το ΑΜΚΑ του και πατώντας αναζήτηση θα βγαίνει ένα πινακάκι με τις βαθμολογίες του; Ποια είναι τα βήματα (πως δημιουργώ τη βάση και έπειτα με ποιό plugin δημιουργώ αυτή τη φόρμα αναζήτησης
geomagas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για έτοιμο plugin, δεν το κόβω. Μάλλον θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα δικό σου. Αλλά θα πρέπει να το αναλύσεις λίγο παραπάνω. Η εκφώνηση είναι ανεπαρκής.
giorgoski Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 βρηκα ενα plugin που λεγεται ABASE. έχει καλές κριτικές.δεν ξερω βεβαια εάν είναι εύκολο στη χρήση Στην ουσία θέλω στα 2 άδεια πεδία να βάζουν οι μαθητές αυτά τα 2 στοιχεία και να τους επιστρέφει από μία βαση πινακάκι 1 γραμμής με ονοματεπώνυμο μαθητή και βαθμολογία του, Προφανώς θα πρέπει να φτιάξω μία βάση και ένα πίνακα με όλους τους μαθητές αλλά δεν ξέρω πολύ από αυτά. Η φόρμα που θα εισάγουν αυτά τα 2 στοιχεία προφανώς δημιουργείται και με κώδικα στη σελίδα.
geomagas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν το ξέρω το plugin, αλλά απ' ότι είδα, ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει φόρμες διαχείρισης αλλά και αναζήτησης στη ΒΔ. Για τη βάση τώρα, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Τι στοιχεία θέλεις να κρατάς, και τι να απεικονίζεις με την εισαγωγή του "κωδικού αίτησης" και του ΑΜΚΑ;
exarhis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μάλλον δεν θα βρεις κάποιο έτοιμο plugin να σου κάνει τη δουλειά. Αν θες μπορώ να σου κάνω μια εφαρμογή εκτός wordpress να κάνεις τη δουλειά σου, ανέξοδα .
StathisG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει να προσπαθήσεις να το κάνεις μόνος σου, δες το παρακάτω tutorial που είχα γράψει πριν χρόνια, για το πως μπορείς να κατασκευάσεις ένα απλό plugin: http://burnmind.com/tutorials/how-to-build-a-quick-n-dirty-wordpress-plugin (btw, έχουν περάσει χρόνια, οπότε λογικά θέλει ένα φρεσκάρισμα ο κώδικας, κάτι το οποίο σκοπεύω να κάνω σύντομα). Επεξεργάσου τη φόρμα ώστε να έχει τα στοιχεία που θέλεις και αντί του κώδικα που προσθέτει στοιχεία σε έναν πίνακα (τον οποίο δημιουργεί το plugin), άλλαξέ τον ώστε να κάνει μία αναζήτηση στον δικό σου πίνακα και να τα εμφανίζει τα αποτελέσματα στον χρήστη. Αν δε θέλεις να ξοδέψεις τον χρόνο ώστε να το κάνεις μόνος, τότε προσέλαβε κάποιον να σου το κατασκευάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα