Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βγει σύντομα στην αγορά θα το κάνω δώρο στην κουμπάρα μου που πάει για το 6ο

Γιατι ?Αφου τα αγαπαει τα παιδια  ...Τωρα αν δεν συντρεχουν  οι αντικειμενικοι λογοι  για να μεγαλωσεις 6 παιδια ουτε αυτα ρωτηθηκαν ποτε  αν θελουν να ειναι μελη μιας τοσο μεγαλης οικογενειας  δεν εχει καμια σημασια .

Ο  γονιος πρεπει να κανει αυτο που γουσταρει στην προκειμενη περιπτωση 6 παιδια και σε καποια αλλη 12  σιγα και τι εγινε ...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"- Γιατί δεν βγάζουν κάτι αντίστοιχο για άντρες;

- Γιατί θα ήταν για τον πουτ...."

Σοβαρά τώρα, αυτό περί οικογενειακού προγραμματισμού στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, όπως λέει το άρθρο, ακούγεται άκρως ρατσιστικό! Δηλαδή ούτε για ζώα να μιλούσε αυτός ο Gates! Δεν μπορούν να κρατηθούν στην Ινδιά πχ, οπότε εμφυτεύστε τους το τσιπάκι, να μη γκαστρώνονται και μας γεμίζουν κουτσούβελα. Σε λίγο θα βγάλουν και διθυραμβικά reviews ότι βρέθηκε η λύση για την φτώχεια και την πείνα στις τριτοκοσμικές χώρες! Γιατί για εκεί το πάει καταπώς φαίνεται. 

Σε ποιο Ράιχ είμαστε τώρα, γιατί ξέχασα;

Ναι αν μιλουσε για μια βομβα ναι θα ηταν ακρως ρατσιστικο και οντως θα λεγαμε τι παει και κανει ο ανθρωπος... Βεβαια μιλαμε για κατι αγεννητο που μπορει να παραμεινει και ετσι η ακομα αμα θες να μιλησουμε ρεαλιστικα και οχι κακοπροαιρετα ειναι μια χωρα με 1 δις κατοικους αμα παρεις ολες τις χωρες που ειναι πολυ φτωχες και εχουν υπερπληθυσμο ειναι μια λυση! Καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να λυσει και την πεινα και να στο κανω και ποιο απλα εφοσον η αλλη δεν γενναει δεν εχει καποιο στομα να πειναει.

"Προφανώς"; Ίσως να τους το πουλήσουν σε ένα ωραίο περιτύλιγμα σίγουρα. Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, κάθε άλλο. Ωστόσο είμαι πολύ επιφυλακτικός και καχύποπτος ως προς τις προθέσεις αυτών που το κατασκεύασαν. Δηλαδή δεν με πείθει το επιχείρημα ότι νοιάστηκαν για τον υπερπληθυσμό μιας χώρας που μαστίζεται από προβλήματα, αρρώστιες κτλ. Σίγουρα τους νοιάζει να πουλήσουν το προϊόν τους. Και προκειμένου να το κάνουν αυτό, θα βρουν πολλά όμορφα λόγια και πολλά πατήματα ηθικού τύπου όπως κάποια από αυτά που είπες κι εσύ. 

Α, και κάτι ακόμα: όπως προκύπτει συμπερασματικά από τις δηλώσεις τους, τις πρώτες "παρτίδες" του προϊόντος θα τις διοχετεύσουν στις τριτοκοσμικές χώρες, να δουν αν εκεί σημειωθούν τυχόν παρενέργειες προτού τις διοχετεύσουν στη δυτική αγορά.

Εν κατακλείδι να πω ότι δεν είμαι αντίθετος με την ιδέα των αντισυλληπτικών εμφυτευμάτων. Και μακάρι να έχουν θετικά αποτελέσματα. Αλλά εκφράζω την επιφύλαξή μου για τον τρόπο διοχέτευσής τους στην αγορά, αν αυτό συνεπάγεται ανθρώπινες απώλειες ή οποιεσδήποτε παρενέργειες. Γιατί, όπως είπε χαριτολογώντας και κάποιος φίλος παραπάνω, τι θα γίνει αν κρασάρει; Μιλάμε για ένα ηλεκτρονικό εμφύτευμα μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.  

Εχει μεγαλη αναγκη απο λεφτα ο συγκεκριμενος... Ενας ανθρωπος σαν αυτον που εχει δωσει την μιση του περιουσια σε φιλανθρωπιες και καταφερε να τα ξαναβγαλει εχει μεγαλη αναγκη απο τον τριτο κοσμο οταν ο ιδιος μπορει να πουλησει κατι στον δυτικο οπως κανει χρονια τωρα και με μεγαλυτερο κερδος.

Επεξ/σία από billdanos
Αναφορά από χρήστη για προσβλητικές αναφορές
  • Like 1
Δημοσ.

africa%20child%20hunger%20kenya-14832529

Ρατσιστης ο Bill gates και μηχανημα του διαβολου 666 αυτη η κατασκευη.
Οχι εμποδια στο δωρο του θεου

• Like 8
Δημοσ.

Γιατι ?Αφου τα αγαπαει τα παιδια  ...Τωρα αν δεν συντρεχουν  οι αντικειμενικοι λογοι  για να μεγαλωσεις 6 παιδια ουτε αυτα ρωτηθηκαν ποτε να αν θελουν να ειναι μελη μιας τοσο μεγαλης οικογενειας  δεν εχει καμια σημασια .

Ο  γονιος πρεπει να κανει αυτο που γουσταρει στην προκειμενη περιπτωση 6 παιδια και σε καποια αλλη 12  σιγα και τι εγινε ...

Έχω κι εγώ παιδιά φίλε μου και τα αγαπάω εξίσου και επειδή τα αγαπάω και θέλω το καλό τους καλό είναι να υπάρχει και ένα όριο. Ο γονιός πρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει; στην προκειμένη περίπτωση 6 και σε άλλη 12 και σιγά τι έγινε; σοβαρά; μήπως ο γονιός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον τους και όχι για τα προσωπικά του γούστα;

Δημοσ.

Ναι αν μιλουσε για μια βομβα ναι θα ηταν ακρως ρατσιστικο και οντως θα λεγαμε τι παει και κανει ο ανθρωπος... Βεβαια μιλαμε για κατι αγεννητο που μπορει να παραμεινει και ετσι η ακομα αμα θες να μιλησουμε ρεαλιστικα και οχι κακοπροαιρετα ειναι μια χωρα με 1 δις κατοικους αμα παρεις ολες τις χωρες που ειναι πολυ φτωχες και εχουν υπερπληθυσμο ειναι μια λυση! Καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να λυσει και την πεινα και να στο κανω και ποιο απλα εφοσον η αλλη δεν γενναει δεν εχει καποιο στομα να πειναει.

Εχει μεγαλη αναγκη απο λεφτα ο συγκεκριμενος γιαυτο μπραβο τσακαλι. Ενας ανθρωπος σαν αυτον που εχει δωσει την μιση του περιουσια σε φιλανθρωπιες και καταφερε να τα ξαναβγαλει εχει μεγαλη αναγκη απο τον τριτο κοσμο οταν ο ιδιος μπορει να πουλησει κατι στον δυτικο οπως κανει χρονια τωρα και με μεγαλυτερο κερδος.

Δεν εισαι αντιθετος με την ιδεα αλλα μαλλον δεν εχεις και ιδεα γιατι πραγμα μιλαμε.

Δεν χρειάζεται να μου ανεβάσεις βιογραφικό του για να με πείσεις. Αλλά μάλλον είσαι τόσο αφελής που φαντάζεσαι ότι το όλο εγχείρημα πρόκειται για one man show, ότι καμία εταιρεία δεν βρίσκεται πίσω από αυτό. Είναι σαν να μου λες ότι ο Gates κατασκευάζει τα εμφυτεύματα στην αποθήκη του σπιτιού του, δίπλα στο γκαράζ. Μετά τον παίρνει τηλέφωνο ο υποψήφιος αγοραστής από τη Μπιάφρα και παραγγέλνει 2 κομμάτια, τα οποία ο Gates του στέλνει με έξοδα του αποστολέα μάλιστα. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Ας σοβαρευτούμε, η οποιαδήποτε εταιρεία αναλάβει την παραγωγή αυτών ή άλλων ιατρικά σχετιζόμενων εμφυτευμάτων/πατεντών/χαπιών/φαρμάκων το κάνει προφανέστατα για το κέρδος και όχι για την καλή της την καρδιά. Είναι ένα εμπόριο, όπως όλα τα άλλα. 

Όσο για τη φωτογραφία που ανέβασε ο mdr21 και τη θέση που εκφράζει, ένα έχω να πω: αφήστε τον κάθε λαό στην αυτοδιάθεσή του. Δεν είναι ζώα, ούτε εγκεφαλικά νεκροί. Είναι άνθρωποι όλοι, νοήμονες, με τη δική τους βούληση, σκεπτόμενοι-με άλλη λογική από τη δική μας αλλά παρόλα αυτά σκεπτόμενοι- και δείχνοντας μια εικόνα ενός αδύναμου ταλαίπωρου παιδιού δεν θα αλλάξει τίποτα, ούτε θα πάψουμε να τους θεωρούμε ανθρώπους, αν αυτός ήταν ο σκοπός της φωτογραφίας. Δεν είναι αδέσποτα σκυλιά που θα τους κάνουν στείρωση. Είναι άνθρωποι και έχουν το δικαίωμα να κρίνουν αυτοί για τη ζωή τους, όχι εγώ, όχι εσύ ούτε κανένας άλλος. 

Θα έρθεις εσύ και θα πεις "κοίτα πώς είναι, πώς ζούνε έτσι; καλύτερα να μην υπήρχαν."; Ποιος είσαι ΕΣΥ που θα το κρίνεις αυτό;

• Like 2
Δημοσ.

Για τον οικογενειακό προγραμματισμό είναι μία πολύ χρήσιμη εξέλιξη. Κυρίως επειδή θα μπορεί ο φορέας της συσκευής να την ελέγχει αλλά και γιατί δεν θα πρέπει να πηγαίνει για αλλαγή όσο συχνά όσο τώρα. Δεν παρουσιάζεται η τεχνολογία ως ενδεδειγμένη για αυτούς που αλλάζουν συντρόφους με μεγάλη συχνότητα.

Sent from my Lumia 920

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μου ανεβάσεις βιογραφικό του για να με πείσεις. Αλλά μάλλον είσαι τόσο αφελής που φαντάζεσαι ότι το όλο εγχείρημα πρόκειται για one man show, ότι καμία εταιρεία δεν βρίσκεται πίσω από αυτό. Είναι σαν να μου λες ότι ο Gates κατασκευάζει τα εμφυτεύματα στην αποθήκη του σπιτιού του, δίπλα στο γκαράζ. Μετά τον παίρνει τηλέφωνο ο υποψήφιος αγοραστής από τη Μπιάφρα και παραγγέλνει 2 κομμάτια, τα οποία ο Gates του στέλνει με έξοδα του αποστολέα μάλιστα. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Ας σοβαρευτούμε, η οποιαδήποτε εταιρεία αναλάβει την παραγωγή αυτών ή άλλων ιατρικά σχετιζόμενων εμφυτευμάτων/πατεντών/χαπιών/φαρμάκων το κάνει προφανέστατα για το κέρδος και όχι για την καλή της την καρδιά. Είναι ένα εμπόριο, όπως όλα τα άλλα. 

Όσο για τη φωτογραφία που ανέβασε ο mdr21 και τη θέση που εκφράζει, ένα έχω να πω: αφήστε τον κάθε λαό στην αυτοδιάθεσή του. Δεν είναι ζώα, ούτε εγκεφαλικά νεκροί. Είναι άνθρωποι όλοι, νοήμονες, με τη δική τους βούληση, σκεπτόμενοι-με άλλη λογική από τη δική μας αλλά παρόλα αυτά σκεπτόμενοι- και δείχνοντας μια εικόνα ενός αδύναμου ταλαίπωρου παιδιού δεν θα αλλάξει τίποτα, ούτε θα πάψουμε να τους θεωρούμε ανθρώπους, αν αυτός ήταν ο σκοπός της φωτογραφίας. Δεν είναι αδέσποτα σκυλιά που θα τους κάνουν στείρωση. Είναι άνθρωποι και έχουν το δικαίωμα να κρίνουν αυτοί για τη ζωή τους, όχι εγώ, όχι εσύ ούτε κανένας άλλος. 

Θα έρθεις εσύ και θα πεις "κοίτα πώς είναι, πώς ζούνε έτσι; καλύτερα να μην υπήρχαν."; Ποιος είσαι ΕΣΥ που θα το κρίνεις αυτό;

Ρε μεγαλε σοβαρα τωρα! Εχει 70 δις στην ακρη λες να το κανει για να βγαλει λεφτα? Επειδη σκεφτεσαι σαν Ελληνας και τιποτα παραπερα δες οτι λιγο οτι υπαρχουν ανθρωποι που οντως ενδιαφερονται για τον τριτο κοσμο και επισης εχουν λεφτα να κανουν κατι γιαυτο! Δηλ εσυ τι θα ηθελες τωρα να ακουσεις να δωσει παλι τα φραγκα του στην Ινδια να ταισει τον μισο πληθυσμο για ενα μηνα και μετα? Δηλ κατσε λιγο και σκεψου οτι δινει ο συγκεκριμενος ενα ταδε ποσο καθε μερα για εναν μηνα σε 500 εκ ατομα, θα του εχει φυγει παλι η μιση περιουσια και θα εχει κανει μια τρυπα στο νερο. Θα τους εχει ταισει για ενα μηνα και μετα? Δηλ σορρυ επισης ποια εταιρια μπορει να βρισκεται πισω απο τον gates ναι φυσικα και υπαρχει εταιρια αλλα απο κατω του ειναι τελειος διαφορερικο. Ελεος με την καχυποψια μερικων,

Παντως που το κακο να υπαρχει και κερδος πισω απο αυτο? Αναλογισου οτι ειναι κατι που θα δωσει και δουλειες σε κοσμακι για να το φτιαχνει και λοιπα. Προφανως ομως δεν θες να τα δεις και θες και να τρολλαρεις απο πανω.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μεγαλε σοβαρα τωρα! Εχει 70 δις στην ακρη λες να το κανει για να βγαλει λεφτα? Επειδη σκεφτεσαι σαν Ελληνας και τιποτα παραπερα δες οτι λιγο οτι υπαρχουν ανθρωποι που οντως ενδιαφερονται για τον τριτο κοσμο και επισης εχουν λεφτα να κανουν κατι γιαυτο! Δηλ εσυ τι θα ηθελες τωρα να ακουσεις να δωσει παλι τα φραγκα του στην Ινδια να ταισει τον μισο πληθυσμο για ενα μηνα και μετα? Δηλ κατσε λιγο και σκεψου οτι δινει ο συγκεκριμενος ενα ταδε ποσο καθε μερα για εναν μηνα σε 500 εκ ατομα, θα του εχει φυγει παλι η μιση περιουσια και θα εχει κανει μια τρυπα στο νερο. Θα τους εχει ταισει για ενα μηνα και μετα? Δηλ σορρυ επισης ποια εταιρια μπορει να βρισκεται πισω απο τον gates ναι φυσικα και υπαρχει εταιρια αλλα απο κατω του ειναι τελειος διαφορερικο. Ελεος με την καχυποψια μερικων,

Παντως που το κακο να υπαρχει και κερδος πισω απο αυτο? Αναλογισου οτι ειναι κατι που θα δωσει και δουλειες σε κοσμακι για να το φτιαχνει και λοιπα. Προφανως ομως δεν θες να τα δεις και θες και να τρολλαρεις απο πανω.

Αν ήθελα απλά να τρολλάρω θα έγραφα μια σειρά για flame, δεν θα καθόμουν να αναπτύσσω επιχειρήματα. 

Επίσης, στέκεσαι σε λάθος σημείο του όλου θέματος. Καλό είναι να υπάρχουν δουλειές για τον κόσμο προφανώς.  Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δουλειά που πληρώνει, αυτομάτως γι'αυτό και μόνο είναι μια καλή δουλειά. Παρόλα αυτά, ούτε εκεί είναι το ζήτημα. 

Το ζήτημα είναι να το χρησιμοποιήσουν αυτοί που θέλουν το εμφύτευμα, όχι κάποιοι άλλοι του τρίτου κόσμου, είτε εν αγνοία τους ή με πλάγιες οδούς τις οποίες θα τους υποδείξουν οι εταιρείες για να εξυπηρετήσουν το συμφέρον τους. Και φυσικά ο Gates δεν έχει οικονομικό πρόβλημα αφού είναι εκατομμυριούχος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν είναι και δεν θα τους χαλούσε καθόλου να γίνουν. Καταλαβαίνεις τι λέω;  

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήθελα απλά να τρολλάρω θα έγραφα μια σειρά για flame, δεν θα καθόμουν να αναπτύσσω επιχειρήματα. 

Επίσης, στέκεσαι σε λάθος σημείο του όλου θέματος. Καλό είναι να υπάρχουν δουλειές για τον κόσμο προφανώς.  Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δουλειά που πληρώνει, αυτομάτως γι'αυτό και μόνο είναι μια καλή δουλειά. Παρόλα αυτά, ούτε εκεί είναι το ζήτημα. 

Το ζήτημα είναι να το χρησιμοποιήσουν αυτοί που θέλουν το εμφύτευμα, όχι κάποιοι άλλοι του τρίτου κόσμου, είτε εν αγνοία τους ή με πλάγιες οδούς τις οποίες θα τους υποδείξουν οι εταιρείες για να εξυπηρετήσουν το συμφέρον τους. Και φυσικά ο Gates δεν έχει οικονομικό πρόβλημα αφού είναι εκατομμυριούχος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν είναι και δεν θα τους χαλούσε καθόλου να γίνουν. Καταλαβαίνεις τι λέω;  

Καταλαβα τι θες να πεις. Και συμφωνω οτι καθε δουλεια δεν ειναι απαραιτητα καλη.. Αλλα μπορει στον τριτο κοσμο μια γυναικα πλεον να εχει την επιλογη να μην φερει το παιδι που δεν θελει, ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Δεν θεωρω επισης πως κατι τετοιο θα γινει με πλαγια οδο δεν ειναι ενα χαπι που το πετας στο νερο και διαλυεται.

Δημοσ.

Καταλαβα τι θες να πεις. Και συμφωνω οτι καθε δουλεια δεν ειναι απαραιτητα καλη.. Αλλα μπορει στον τριτο κοσμο μια γυναικα πλεον να εχει την επιλογη να μην φερει το παιδι που δεν θελει, ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Δεν θεωρω επισης πως κατι τετοιο θα γινει με πλαγια οδο δεν ειναι ενα χαπι που το πετας στο νερο και διαλυεται.
[/quote name=lepaterious" timestamp="1404824888] Θεμιτό και καλό θα είναι οι γυναίκες αυτές να έχουν μια τέτοια ευκαιρία. Μακάρι να γίνει όπως πρέπει και να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Αυτό μόνο.
  • Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω, πια version θα είναι αυτή???

ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ BETA ΕΚΔΟΣΗ!!!

Η ασύρματη συσκευή θέλω να την πάρει κανένα μικρό παιδάκι, να αρχίζει να παίζει και να την κάνει την "άλλη" κουνέλα!!!

-Γιατρέ μου δεν ξέρω τι να κάνω. Γεννάω συνεχώς.
-Δεν θέλετε γιατρό. Προγραμματιστή θέλετε!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...