AMD Expert Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σε αρκετά παιχνίδια θα κόβει ο επεξεργαστής.Τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο. ναι,ok,αλλά στο μέλλον θα της είναι πολύ καλά κομμάτια για νέο pc
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σωστό είναι και αυτό αρκεί να ξέρει τι παίρνει και τι σχεδιάζει να κάνει με το νέο.
sofaki502 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 οντως θα πρεπει να περιμενω ειδικα να βγουν τα παιχνιδια να δω σε τι βαθμο ανταποκρινεται το συστημα μου κι αν ειναι κανω μια ολικη αλλαγη! για να τον πουλησω.. ολοκληρο ή καλυτερα σε κομματια?
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 για να τον πουλησω.. ολοκληρο ή καλυτερα σε κομματια? Όπως σε βολεύει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) οντως θα πρεπει να περιμενω ειδικα να βγουν τα παιχνιδια να δω σε τι βαθμο ανταποκρινεται το συστημα μου κι αν ειναι κανω μια ολικη αλλαγη! για να τον πουλησω.. ολοκληρο ή καλυτερα σε κομματια? Κοιτα αν σκεφτεις ποσα παιδια σε λαπτοπ παιζουν με cpus οχι καλυτερες του i3 σου, θα δεις οτι δεν χρειαζεται να τον φανταζεσαι ως "αναιμικο" ή προβλημα στη συνθεση. Edit / Επεξεργασία: i3 & i5 review http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/44339-intel-core-i3-2120-core-i5-2400-lga1155-processors-review-12.html Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από TheDevilMayCare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα