seventeen Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 λιγο ακυρος στο θεμα αλλα δεν σαρεσουν τα ασπρα siberia; οποτε τα βλεπω θελω να τους κανω προταση γαμου ^^ γιαυτα μιλαω http://www.skroutz.gr/s/4986313/SteelSeries-Siberia-v2-Frost-Blue-Edition.html
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν δεν υπηρχε το LOL, δεν θα υπηρχαν τα ακουστικα razer, ή τουλαχιστον δεν θα υπαρχαν τοσα διαφορετικα μοντελα με τοσες πωλησεις.. Και θα κοστιζαν μισοτιμη. Αυτα εχω απο εχθες. Με 35 ευρω κανουν μια χαρα τη δουλεια τους. Πολυ καλη κατασκευη, και εφαρμοζουν απιστευτα στο αυτι. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε ακουστικα, επισης δε κουραζουν το κεφαλι ουτε μετα απο 3 ωρες που επαιζα.. Δλδ για την τιμη τους απιστευτα. 1
mythoc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 @mythoc & haris, ευχαριστώ για την πρόταση/συμβουλή σας, παρέλαβα σήμερα τα Siberia v2. Είναι καλή κατασκευή τελικά και πάρα πολύ άνετα/ελαφριά όπως είπατε. Όσο για απόδοση κτλ, σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω 'φορέσει' στα ώτα μου, αλλά είναι και το πρώτο headset της προκοπής που αποκτώ οπότε δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης. καλοφορετα φιλε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα