Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είπε ότι έχει πρόβλημα με τη razer. Είπε ότι τα προϊόντα της είναι για τα τραίνα, και έχει πολύ μεγάλο δίκιο σε αυτό.

Ο λόγος που προφανώς το λέει και το ξαναλέει είναι γιατί ο κάθε πιτσιρικάς που θα μπει να ρωτήσει στο φόρουμ προτάσεις, ενώ δέκα Άτομα θα του πούνε μην πάρεις razer, στο τέλος θα τα πάρει γιατί εμείς που προτείνουμε είμαστε οι μα.... αλλά ο διαφημιστής στο lol ξέρει καλύτερα.

πόσο δίκιο έχεις... λες και είσαι μάντης !!!;;;

άλλο ένα θύμα μια μεγάλης εταιρείας που πουλάει μόνο το σήμα της στα προϊόντα της (razer,apple κτλ...) κρίμα...!

μακάρι να τα χαρείς τουλάχιστον... με γεια...

Δημοσ.

πόσο δίκιο έχεις... λες και είσαι μάντης !!!;;;

άλλο ένα θύμα μια μεγάλης εταιρείας που πουλάει μόνο το σήμα της στα προϊόντα της (razer,apple κτλ...) κρίμα...!

μακάρι να τα χαρείς τουλάχιστον... με γεια...

Την ίδια δουλειά κάνουν όλα... πάνω κάτω. Σε όλα πληρώνεις την μάρκα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα καναν την ιδια δουλεια δεν θα υπηρχαν μαρκες που ξεχωριζουν στον "χωρο του ηχου". Επισης οπως ειπες δεν ξερεις και πολλα απο ακουστικα, οποτε μην κρινεις και πολυ... Τωρα το ωραιο ειναι οτι επειδη δεν ξερεις απο ηχο θα τα ακουσεις, θα πεις "ααα τι ωραιος ηχος, γα***νε" και μετα θα τα προτεινεις και σε αλλον...It never ends..!!!

Anyway.. Σε καλη μερια!!

Επεξ/σία από Haris San
Δημοσ.

Εντάξει εσύ ρε επιστήμονά,είχες και στο χωριό σου βιομηχανία ήχου και τα ξέρεις όλα λεπτομερώς.. Δεν θα γίνω dj ούτε streamer ακουστικά ήθελα για απλή χρήση. Και μέχρι τώρα είναι τζετ!

Δημοσ.

Εντάξει εσύ ρε επιστήμονά,είχες και στο χωριό σου βιομηχανία ήχου και τα ξέρεις όλα λεπτομερώς.. Δεν θα γίνω dj ούτε streamer ακουστικά ήθελα για απλή χρήση. Και μέχρι τώρα είναι τζετ!

Εγω πιτσιρικο ασχολουμαι με αυτα :) Εσενα ενα heaset 10 ευρω να σου βαλω τζετ θα σου φαινονται και παλι οποτε...

Δημοσ.

Είσαι πολύ λάθος σε αυτό. Το μόνο που κάνουν ίδιο είναι ότι παίζουν ήχο. Εσύ αγόρασες μια μ####κια με 100€ όταν με τα μισά λεφτά θα είχες κάτι πολύ καλύτερο.

Και η Logitech μάρκα είναι, και πολύ πιο αξιόπιστη από τις τόσες που ξεφυτρωσαν σαν μανιτάρια με το μπουμ του προ gaming. Αλλά ούτε καπέλα σου βάζει στην τιμή, ούτε τπτ. Ότι πληρώσεις παίρνεις.

Αλλά εγώ τα λέω... Εγώ τα ακούω. Κλασική περίπτωση κι εσύ. Πάρε και ένα blackwidow αν δεν έχεις ήδη να τα κάνεις σετακι να τα δείχνεις στους πιτσιρικάδες φίλους σου.

Ο μόνος λόγος που είμαι επιθετικός, αν είμαι, είναι καθαρά και μόνο λόγο του ύφους σου στην απάντηση στον Harris San. Από τη μία ζητάς συμβουλή από κάποιον που ξέρει το θέμα καλύτερα, μετά βγαίνεις και από πάνω με θράσος. Πες ναι αγόρασα razer γιατί μπορώ και γουσταρω τα λεντακια, και ο ήχος δεν με απασχολεί και άσε τα περί ήχου σε αυτούς που το κατέχουν. Δεν θα σε κατακρίνει κάνεις.

• Like 4
Δημοσ.

offtopic, αν και δεν υπαρχει το τοπικ πλεον :P

Αλλά εγώ τα λέω... Εγώ τα ακούω. Κλασική περίπτωση κι εσύ. Πάρε και ένα blackwidow αν δεν έχεις ήδη να τα κάνεις σετακι να τα δείχνεις στους πιτσιρικάδες φίλους σου.

Tο blackwidow ειναι οντως απτα καλυτερα mechanical! overpriced..? ισως λιγο. Την παραδεχομαι την razer σε keyboards/mice!

Οσο για τα ακουστικα.. τα kraken που πηρε ο φιλος δεν ειναι τοσο τραγικα οσο νομιζετε, δεν ξερω αν τα εχετε ακουσει ποτε. Μπορει να μην ακουμπανε την ποιοτητα της Tiamat σειρας που εχει η Razer ή των coolermaster που χρησιμοποιω χρονια τωρα, αλλα συγκριτικα με αλλα, μιας και ξερω απο ηχο ειναι μια χαρα. Θα μπορουσαν να εχουν 20-25 ευρο λιγοτερα, αλλα whatever..

Οσο για την Logitech, το εχει χασει στον τομεα των ακουστικων εδω και μερικα χρονια (λογο ανταγωνισμου και μη υπαρξης νεων προιοντων), περιμενουμε το comeback της, γιατι μας δινει τα καλυτερα ποντικια εδω και χρονια..+customer support. Και μη ξεχναμε οτι εβγαλε την σειρα με τα πιο OVERPRICED keyboards EVER! Χωρις καν να ειναι μηχανικα τα χρεωνε/χρεωνει(?) 100+ ευρο! Νομιζω ενα απο αυτα ειναι στην φωτο του φιλου που πηρε τα ακουστικα πιο πανω :P

Δημοσ.

Εγω πιτσιρικο ασχολουμαι με αυτα :) Εσενα ενα heaset 10 ευρω να σου βαλω τζετ θα σου φαινονται και παλι οποτε...

Δεν με ενδιαφέρει αν ασχολήσε δεν ζήτησα ακουστικά να ακούω και τους δορυφόρους της Nasa,απλά ακουστικά ζήτησα για μουσική,skype,και soft gaming. Από την στιγμή που εγώ τα πλήρωσα και τα χαίρομαι τι ζόρι τραβάς εσύ? Από την τσέπη σου τα πήρα και δεν το ξέρω?

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει αν ασχολήσε δεν ζήτησα ακουστικά να ακούω και τους δορυφόρους της Nasa,απλά ακουστικά ζήτησα για μουσική,skype,και soft gaming.

Σωστα αρα ας δωσουμε 100€ για ακουστικα για απλη χρηση.... Τεσπα δεν λες ν; καταλαβεις τι ηθελε να πει ο Haris, και κριμα που ασχοληθηκε και με την περίπτωση σου. Οταν μεγαλωσειςισως να καταλάβεις μερικα πράγματα καλύτερα... Να τα χαίρεσαι λοιπον, αντε και σε i7 cpu για gaming στο LoL.

Δημοσ.

Σωστα αρα ας δωσουμε 100€ για ακουστικα για απλη χρηση.... Τεσπα δεν λες ν; καταλαβεις τι ηθελε να πει ο Haris, και κριμα που ασχοληθηκε και με την περίπτωση σου. Οταν μεγαλωσειςισως να καταλάβεις μερικα πράγματα καλύτερα... Να τα χαίρεσαι λοιπον, αντε και σε i7 cpu για gaming στο LoL.

Ασχολούμαι με website building σε html/css/php και με Java Developing σε Lineage 2 Servers οπότε η ειρωνεία σου πήγε στον κάδο για τον i7

Δημοσ.

Το τραβηξατε πολυ το θεμα ολοι σας. Κανεις δεν εχει δικιο και ολοι εχετε. End of topic :)

Δημοσ.

@mythoc & haris, ευχαριστώ για την πρόταση/συμβουλή σας, παρέλαβα σήμερα τα Siberia v2. Είναι καλή κατασκευή τελικά και πάρα πολύ άνετα/ελαφριά όπως είπατε. Όσο για απόδοση κτλ, σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω 'φορέσει' στα ώτα μου, αλλά είναι και το πρώτο headset της προκοπής που αποκτώ οπότε δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης. :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...