Haris San Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ισχυει οτι ειναι πολυ καλυτερα τα siberia, οχι ομως σε αυτι ασχετου Tο ξερω... Η razer ειναι pioneer in Audio field!
PCstas007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τα logitech g430 ειναι κλασεις ανωτερα ακουστικα. Μονο και μονο οτι η Logitech εχει το καλυτερο customer service ειναι λογος να τα παρεις. Οταν σε 1 χρονο τα razer θα τα φτησουν, θα σου βγαλουν την ψυχη για να τα αντικαταστησουν (αν...). Η razer στον ηχο δεν ειναι απο τις καλυτερες, απλα ολοι την ξερουν επειδη τα προιοντα τους ειναι περισσοτερο ομορφα παρα ποιοτικα. κοιτα ακου..., ο καθενας μπορει να εχει οτι γνωμη θελει για το οποιοδηποτε προιον, αλλα δεν μπορω να προτινω στον αλλων προιον που δεν εχω χρησιμοποιηση η γενικα δεν ξερω τιποτα γι' αυτο, και βεβαια η σειρα της logitech 'g' ειναι παρα πολυ καλη αλλα οκ δεν τα εχω χρησιμοποιηση, και δεν θελω να τα προτινω σε κανεναν γι' αυτο και μονο των λογο, μπορω αμα θες να αρχισω να σπαμαρω link's με παρα παρα πολλα headset που ξερω, αλλα απλα τα ξερω απο μια φωτογραφια στο internet, τιποτα αλλο και βεβαια δεν σε κατηγορω για κατι αλλα ο καθενας εχει την δικια του καβλα με την δικια του πολυαγαπημενη εταιρεια (οπως εγω με την razer ας πουμε) και ετσι λειτουργουν τα forums, απο διαφορετικες ακυρες γνωμες, προσωπικα εγω εχω μαθει πολλα πραγματα που δεν ηξερα απο τα διαφορα forums του internet
Haris San Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προφανως απλα razer και ηχος δεν πανε μαζι. Υπαρχουν εταιριες που ασχολουνται μονο με αυτο. Η razer δινει μπριζολα και την πουλαει για ψαρονεφρι. Επειδη εσυ εχεις razer και σου φαινονται καλα δεν σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα. Δεν ειπα οτι ειναι μαπα απλα με τα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερα. Πως να το κανουμε τωρα? Σε ολα τα προιοντα της ετσι ειναι...Εχω το blackwidow ultimate που εχει 150 ευρω, με λιγοτερα λεφτα επαιρνα τουλαχιστον 3 αλλα keyboard πιο καλα. (εγω το πηρα σε προσφορα) Σε ολα της τα προιοντα ετσι ειναι, βαζει led-ακια, αρωματα και φρου-φρου τα βλεπει ο καθε ασχετος και του αρεσουν εμφανισιακα και λεει "razer εχουν οι pro". Ε δεν ειναι ετσι παρτε το χαμπαρι. Ασε που κανενας απο τους pro δεν εχει razer αλλα τεςπα Για να καταληξουμε καπου. Εχετε razer και ενας φιλος μου εχει τα kraken 7.1 και τα δικα μου (creative tactic3D Rage) εχουν καλυτερο ηχο, πως να το κανουμε? Ενταξει προτεινετε razer, ο καθενας οτι θελει προτεινει, αλλα ομως δεν μπορω να βλεπω comments που να μου την λενε μετα και να λενε τα razer ειναι καλυτερα απο τα siberia. Ελεος με τον καθε ασχετο που δεν εχει ιδεα απο ηχο, οταν προτεινεις κατι πρεπει να εισαι υπευθυνος γιατι αυτα τα αγοραζουν καποιοι! Θα σου αρεσε εσενα να σου προτεινει καποιος κατι και μετα να καταλαβεις οτι αγορασες πατατα και οτι με τα ιδια λεφτα επαιρνες καλυτερα πραγματα? Προτεινετε αυτο που πιστευετε και πειτε οτι σε εσας ειναι μια χαρα, δεν ειχατε ποτε κανενα προβλημα αλλα ομως χωρις να ξερετε μην πατε και λετε πατατες. 3
Σκαρπέλης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγώ προσωπικά τόσα λεφτά τα θεωρώ αδικαιολόγητη δαπάνη για headset. Έχω ενα headset 4.99 ευρώ (ακουστικα μικρόφωνο), μέχρι τώρα με έχει βγάλει τζάμι και έχω φίλους με headset των 100 ευρώ να τους ποναει το κεφάλι μετά από 1 μισάωρο λόγω πίεσης
Haris San Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγώ προσωπικά τόσα λεφτά τα θεωρώ αδικαιολόγητη δαπάνη για headset. Έχω ενα headset 4.99 ευρώ (ακουστικα μικρόφωνο), μέχρι τώρα με έχει βγάλει τζάμι και έχω φίλους με headset των 100 ευρώ να τους ποναει το κεφάλι μετά από 1 μισάωρο λόγω πίεσης Τα headset οσο ακριβαινουν δεν βαραινουν κιολας..
Σκαρπέλης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 απλά για μένα είναι κάπως δευτερεύουσα δαπάνη, μια χαρά τη βγάζεις και με ψέιρες μόνο για audio. Και εννοείται ότι razer overpriced και hyped, η logitec σειρά g σε mouse trashάρει razer naga
InTheEnd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά,λίγη βοήθεια ζήτησα δεν είπα να μαλώσετε για μαλακ..... ξεκολλήστε τι είναι αυτά... Εσύ ρε haris_san τι κολλημα εχεις με την Razer το σπιτι σου κλεισε και εισαι τοσο Hater? Εντάξει το καταλάβαμε δίνει over-priced πράγματα... Δεν σου είπε κανείς να τα αγοράσεις κιόλας όμως... Anyway κάτι εκτός από Syberia έχουμε? με όμορφο design?
Haris San Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά,λίγη βοήθεια ζήτησα δεν είπα να μαλώσετε για μαλακ..... ξεκολλήστε τι είναι αυτά... Εσύ ρε haris_san τι κολλημα εχεις με την Razer το σπιτι σου κλεισε και εισαι τοσο Hater? Εντάξει το καταλάβαμε δίνει over-priced πράγματα... Δεν σου είπε κανείς να τα αγοράσεις κιόλας όμως... Anyway κάτι εκτός από Syberia έχουμε? με όμορφο design? Δεν ειμαι hater της razer. Eχω το deathadder 2013 και blackwidow ultimate 2013. Απλα στον ηχο ρουφαει μπαλες. Τα καλυτερα ειναι αυτα που σου εδωσα απο την αρχη. Logitech g430, corsair 1500 & siberia v2 και ολα ειναι ομορφα.Ειναι τα καλυτερα και τα ομορφοτερα δηλαδη Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από Haris San
StigmaX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά,λίγη βοήθεια ζήτησα δεν είπα να μαλώσετε για μαλακ..... ξεκολλήστε τι είναι αυτά... Εσύ ρε haris_san τι κολλημα εχεις με την Razer το σπιτι σου κλεισε και εισαι τοσο Hater? Εντάξει το καταλάβαμε δίνει over-priced πράγματα... Δεν σου είπε κανείς να τα αγοράσεις κιόλας όμως... Anyway κάτι εκτός από Syberia έχουμε? με όμορφο design? Δεν είπε ότι έχει πρόβλημα με τη razer. Είπε ότι τα προϊόντα της είναι για τα τραίνα, και έχει πολύ μεγάλο δίκιο σε αυτό. Ο λόγος που προφανώς το λέει και το ξαναλέει είναι γιατί ο κάθε πιτσιρικάς που θα μπει να ρωτήσει στο φόρουμ προτάσεις, ενώ δέκα Άτομα θα του πούνε μην πάρεις razer, στο τέλος θα τα πάρει γιατί εμείς που προτείνουμε είμαστε οι μα.... αλλά ο διαφημιστής στο lol ξέρει καλύτερα. 3
doctorjim Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πάντως εγώ από όλα αυτά που προτάθηκαν θα σου πρότεινα αυτά. Να και ένα review.
Zaknafein Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Επειδή τα του ήχου δεν τα κατέχω, ποιο από τα παρακάτω 2 headset προτείνετε κ γιατί; (Η αγορά θα γίνει υποχρεωτικά από Public λόγω πιστωτικού). Steelseries Siberia v2 Sennheiser PC 330 Πήρε το μάτι μου αυτά τα ασύρματα, δεν ξέρω όμως αν αξίζουν/βολεύουν κτλ... Logitech H600 wireless Η χρήση είναι παρόμοια με του TS, μουσική/ταινίες/gaming & skype. Προτεραιότητες είναι η αντοχή και η άνεση.
Haris San Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Επειδή τα του ήχου δεν τα κατέχω, ποιο από τα παρακάτω 2 headset προτείνετε κ γιατί; (Η αγορά θα γίνει υποχρεωτικά από Public λόγω πιστωτικού). Steelseries Siberia v2 Sennheiser PC 330 Πήρε το μάτι μου αυτά τα ασύρματα, δεν ξέρω όμως αν αξίζουν/βολεύουν κτλ... Logitech H600 wireless Η χρήση είναι παρόμοια με του TS, μουσική/ταινίες/gaming & skype. Προτεραιότητες είναι η αντοχή και η άνεση. siberia v2 γιατι οι συχνοτητες του εχουν μεγαλυτερο φασμα και ειναι ενα headset το οποιο το φορανε ολοι οι pro's οποτε σιγουρα ειναι ενα το οποιο ειναι και ανετο στο κεφαλι (οχι σοβαρο επιχειρημα απλα δινω παραδειγμα οτι σιγουρα θα ειναι ενα ανετο headset στο κεφαλι).Το logitech που εβαλες ειναι για πεταμα! Αν θες logitech κοιτα αυτα: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/audio/logitech-g230-stereo-gaming-headset-mayro/prod4290095pp/ http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/audio/logitech-g430-surround-gaming-headset-mayro/prod4290054pp/ H μεγαλυτερη διαφορα των 2 ειναι οτι το ενα ειναι virtual 7.1(δηλαδη εχει προγραμμα το οποιο το κανει να ειναι surround sound) Αφου θελεις αντοχη και κατι το οποιο να σε "βγαλει" τοτε η επιλογη ειναι Logitech καθως εχει το καλυτερο customer service. Αλλα εγω θα επαιρνα το siberia v2 Πάντως εγώ από όλα αυτά που προτάθηκαν θα σου πρότεινα αυτά. Να και ένα review. Να πω την αληθεια δεν τα εχω ξαναδει. Φαινονται αρκετα καλα. Το μονο που θα με προβληματιζε θα ηταν οτι αμα χαλασουν μετα την πατησες! Αντε ψαξε βρες τωρα ακρη με την kingston... 1
Zaknafein Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Χμ, άρα Siberia v2 λες κι εσύ (προς τα κει τείνω κι εγώ). Το πλαστικό τους είναι αρκετά καλό; Αυτό φοβάμαι λίγο όσον αφορά ποιότητα/αντοχή.
Haris San Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Χμ, άρα Siberia v2 λες κι εσύ (προς τα κει τείνω κι εγώ). Το πλαστικό τους είναι αρκετά καλό; Αυτό φοβάμαι λίγο όσον αφορά ποιότητα/αντοχή. Ε καλο ειναι, κανονικο πλαστικο. Ολα τα ακουστικα απο πλαστικο ειναι...Για safari θα πας? Τι φοβασαι μην σπασουν? 1
mythoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Χμ, άρα Siberia v2 λες κι εσύ (προς τα κει τείνω κι εγώ). Το πλαστικό τους είναι αρκετά καλό; Αυτό φοβάμαι λίγο όσον αφορά ποιότητα/αντοχή. dont worry για το πλαστικο.. το προτιμανε σχεδον ολοι μιας και ειναι ελαφρυ! Τα siberia ισως ειναι τα πιο βολικα για πολλες ωρες gaming. καλο ειναι να τα δεις ολα σε καποιο μαγαζι πριν αγορασεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα