Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...καλά που δεν ζητάνε και φορολογική ενημερότητα τα Λενόβα για να τ' ανοίξεις δηλαδή.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΕΝΟΒΑ ΛΟΙΠΟΝ! (...α ρε Μπλουζ, πού το βρήκες το ρημάδι...)

Στο Lenovo G500 όμως έχεις πρόσβαση στα πάντα, ακόμα και στον ανεμιστήρα για καθάρισμα, ξεβιδώνοντας μόνο 2 βίδες:

Δημοσ.

..

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΕΝΟΒΑ ΛΟΙΠΟΝ! (...α ρε Μπλουζ, πού το βρήκες το ρημάδι...)

Εγω δεν εχω τετοιο,ασε υπαρχουν και σε αλλες μαρκες κλειστοι χαρακτηρες  :P

Στο Lenovo G500 όμως έχεις πρόσβαση στα πάντα, ακόμα και στον ανεμιστήρα για καθάρισμα, ξεβιδώνοντας μόνο 2 βίδες:

Πω ρε μαγκα μου , αυτα ειναι.Βγαζεις ενα καπακι και τελος  :-(

Δημοσ.

αρχιζει να γινεται με γεωμετρικη προοδο.Καθε μερα πεφτει.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ''χαλαει'' με αυτο τον τροπο , αλλα μια ερωτηση δεν βλαπτει κιολας..  :P

...βασικά Μπλουζ, αυτό ακριβώς (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ) συμβαίνει. Οπότε έχε τον νου σου, και λίγο πριν λήξει η εγγύηση, κοίταξε "να τον ξεμπερδέψεις" τον δίσκο από μόνος σου...(Διάλεξε επίσης σωστό χρονικό σημείο, πχ όχι όταν θα το χρειάζεσαι έντονα το μηχάνημα. Γιατί κάτι έγραψες κι έχω μια υποψία πως το χρειάζεσαι. Καθότι κατά πάσα πιθανότητα θα στο καθυστερήσουν, ένας θεός ξέρει πόσο. Μπορέι και μήνα ξερωγώ. Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου, θα έλεγα να το αποφύγεις, διότι λόγω γιορτών θα είναι πηγμένοι...)

...όσο για την "ερώτηση", έχει γούστο να νόμισες ότι (στην απάντηση)...πόσταρα "αφ' υψηλού" κτλ. Κανόνισε δηλαδή :ρ

(...χαβαλεδοποστάρισμα έκανα, και φυσικά δεν εννοώ τα γεγονότα σχετικά με τους δίσκους κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...