Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετρεξα το hdd sentinel και μου βγαζει 58 % health.To λαπτοπ ειναι εντος εγγυησης.

Επειδη δεν εχω εμπειρια με laptop τι παιζει ? Θα μου τον αντικαταστησουν ? Πρεπει να παω το laptop η το δισκο μονο ? Θα θεωρησουν προβλημα την παραπανω ενδειξη η μπα ? 

Δημοσ.

Πρέπει να κανεις εναν έλεγχο και το επίσημο tool της εταιρίας για να δεις πσοο βγάζει και εκει , στο 58% δεν νομίζω οτι θα σου αλλάξουν κατι η να στο πω αλλιως δεν νομίζω οτι χρήζει αντικατάσταση και απο την στιγμή που δες λες οτι εχει καποιο πρόβλημα ο δίσκος γενικά.

Μπορείς να το πας να στο τσεκάρουν αλλα νομίζω οτι απο 5 % τον αλλάζουν η εκτος και αν εχει πρόβλημα ο δίσκος και τώρα , και θα πας ολο το laptop

Δημοσ.

Τα δεδομένα του δίσκου τα θες; Όπως και να έχει κάνε μια κόπια απο αυτά που θες μην σε αφήσει.

Μετά κάνε cd ανάκτησης για το λειτουργικό σου μην χάσεις το recovery partition.

Μετά βάλε σε ένα live cd hirens boot cd και τρέξε regenerator - HDAT2 1-2 φορές και στην συνέχεια δες που θα πάει ο δίσκος και πες μας.

Να στον αντικαταστήσουν πάντως τώρα με 58 δεν ξέρω, δύσκολο όπως λέει και ο σπάνκ... Πρέπει να πέσει κι άλλο.... Βέβαια μπορεί να πέσει με reinitialize - γραψίματα αλλά μπορεί και να ανέβει :P

Το σμάρτ τι γράφει; Γιατί έχει χάσει υγεί δηλαδή;

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το ποσοστό υγείας (πχ 50%, 60%, 90%) για να δικαιούσαι αντικατάσταση.

*Έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος που έπεσε η υγεία και κατά συνέπεια αν περνά το διαγνωστικό της μαμάς εταιρίας του.

Επίσης παίζει ρόλο και η πολιτική εγγύησης του laptop που έχεις πάρει.

Πάρε τους τηλέφωνο & ρώτα τους αφού ισχύει ακόμα η εγγύηση.

*πχ μπορεί η υγεία να είναι 96% λόγω offline sectors. Σε αυτή τη περίπτωση δε περνά το εκτεταμένο τεστ της κατασκευάστριας εταιρίας του δίσκου και δικαιούσαι αντικατάσταση.

Εννοείται βέβαια στο 0% τη δικαιούσαι πάλι.

Δημοσ.

Αλλαγη δικαιουσε εχο αλλαξη και δισκος με 99% υγεια μονο και μονο για το 0,1 το απαιτησα και το κανα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει πεσει ο κωλοδισκος στο 40 % με 56 dad sectors .

Τον ειχα στειλει για σερβις αλλα οντως δεν τον αλλαξαν και η αληθεια ειναι οτι τα περναει τα διαγνωστικα.Αλλα τρωει φλασιες αποκρισης , να περιμενω ετσι με καινουργιο λαπτοπ ποτε θα τα φτυσει ? Αν τους πω να τον αλλαξουν αυτοι με ενα δικο μου θα πληρωσω εργασια αραγε ?

Δημοσ.

Όσον αφορά την αλλαγή, δε μπορείς να την κάνεις μόνος σου; Σε μερικά laptop είναι πανεύκολο να αλλάξεις δίσκο. Π.χ. στο δικό μου απλά ξεβιδώνεις 2 βίδες...

Δημοσ.

Εισαι τυχερος ! Το δικο μου ειναι απο τα μοντελα που πρεπει να λυσεις το συμπαν.Και αντε και το κανω , μετα μπορει να εχω προβλημα με την εγγυηση,αν δουν οτι ανοιχτηκε.Και αντε δεν το βλεπουν, αν κοπει και τιποτα κατα της εγχειρηση ,καμμια καλωδιοταινια  τρεχαματα..

Δεν το σκεφτηκα αυτο οταν το αγοραζα,ηταν και το πρωτο μου φορητο  :P

Δημοσ.

Είσαι βέβαιος ότι για να φτάσεις στον ΣΚΛΗΡΟ, θες συμπαντικό κατσαβίδι; Διότι χλωμό μου φαίνεται, σε καινούρια λαπ, δίσκος να μην είναι ακριβώς κάτω από ένα καπάκι.....

Και ναι, αν όντως είναι όπως τα λες, διακινδυνεύεις την εγγύηση.

Όσο για άνοιγμα "επί πληρωμή", θα το κάνουν, αλλά....ακυρώνοντας ΑΥΤΟΙ την εγγύηση....(δεν είναι μόνο το θέμα "θα γίνει ζημιά ή δε θα γίνει"). Διότι αφού ο δίσκος "δείχνει οκ", δεν έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παρέμβουν (για να τον αλλάξουν). Μόνο αν είχες δικά σου άτομα στο μαγαζί θα το κάνανε.......

Μπορείς να προσπαθήσεις να τον "τελειώσεις" όμως, βάζοντάς τον να αντιγράψει κάτι μεγαλούτσικο, και στο μεταξύ ζαλοτίναξέ τον εσύ στα χέρια σου, ή και δώσε γερές μπάτσες στην "κοιλιά" του λάπτοπ....

Δημοσ.

Μπορείς να προσπαθήσεις να τον "τελειώσεις" όμως, βάζοντάς τον να αντιγράψει κάτι μεγαλούτσικο

Αυτο που οφειλεται ? Ριξε λιγη θεωρια  :P

Δημοσ.

Είσαι βέβαιος ότι για να φτάσεις στον ΣΚΛΗΡΟ, θες συμπαντικό κατσαβίδι; Διότι χλωμό μου φαίνεται, σε καινούρια λαπ, δίσκος να μην είναι ακριβώς κάτω από ένα καπάκι.....

Για ν' αλλάξεις σκληρό σε Lenovo Z500 πρέπει να βγουν οι μνήμες, το DVD, το πληκτρολόγιο, να ξεβιδώσεις 15 βίδες, και να αφαιρέσεις το κάτω κάλυμα: 

Δημοσ.

Για ν' αλλάξεις σκληρό σε Lenovo Z500 πρέπει να βγουν οι μνήμες, το DVD, το πληκτρολόγιο, να ξεβιδώσεις 15 βίδες, και να αφαιρέσεις το κάτω κάλυμα: 

...καλά που δεν ζητάνε και φορολογική ενημερότητα τα Λενόβα για να τ' ανοίξεις δηλαδή.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΕΝΟΒΑ ΛΟΙΠΟΝ! (...α ρε Μπλουζ, πού το βρήκες το ρημάδι...)

Γιατι η αντιγραφη μεγαλου αρχειου επιβαρυνει (υποθετω δραματικα ) την υγεια του ?

....όχι ρε, πιωμένος είσαι;

...να το ΖΑΛΟΤΙΝΑΞΕΙΣ είπα, όσο το έχεις βάλει να αντιγράφει κάτι. Ε μη μου βάλεις κι εσύ ν' αντιγράψει κάτι που θα του πάρει 20'' και προλάβει να σταματήσει η χρήση των αντικραφικών κεφαλών μέχρι να πεις εσύ να το πιάσεις στα χέρια σου... Και κούνα το - σφαλιάρισέ το για ώρα. Διότι όταν ΘΕΜΕ να γίνει η ζημιά, δύσκολα γίνεται....

(...η καλή ζημιά, αν είναι να γίνει, θα γίνει με τις κεφαλές εγγραφής επί τω έργω, ΝΟΥΜΠΑ :ρ)

*...νταξ', έχει κι αυτό που είπες, τη βάση του. Αλλά δεν εννοούσα αυτό. Θα ήταν σα να προσπαθείς να κατεβάσεις σπουργίτια με πέτρες : γίνεται, αλλά αργεί......

Δημοσ.

Οκ.Απλα ετυχε αυτες τις μερες να φτιαχνω τους δισκους μου, να αντιγραφω πολυ πραγμα και εντελως συμπτωματικα (?) η κατηφορα αυτου του δισκου (τουλαχιστον στα στοιχεια που δινει το hdd sentinel και το hdd tune )  αρχιζει να γινεται με γεωμετρικη προοδο.Καθε μερα πεφτει.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ''χαλαει'' με αυτο τον τροπο , αλλα μια ερωτηση δεν βλαπτει κιολας.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...