Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα, 

Μια ερωτησούλα γρήγορη... Έχω Core 2 Duo ASUS P5QC και 8gb Ram kai gts210 και μου κολλαει μεχρι και το youtube... Πάνω απο 10 καρτέλες δεν μπορω να ανοίξω και όταν τις ανοίγω το κολλάει.. Επίσης κάποιες φορές το pc κολλάει και χεκολλαει μετά απο 1 λεπτό περίπου... Εχω τα 7 τα ultimate 64bt.. Format πριν απο 1-2 χρόνια δεν θυμαμαι ακριβώς...!! Τι στο Δ@@@ο γίνεται???Καμιά γνώμη...

Δημοσ.

Με 1920 στροφες ειναι δυνατον ο επεξεργαστης να έχει τέτοια θερμοκρασία?? Μήπως αυτό φταίει για τα κολλήματα??  :cry:

post-245616-0-57528000-1404766661_thumb.png

Δημοσ.

για μην κανεις καθε χρονο φορματ σου συνιστω 2 προγράμματα το ccleaner και το superantispyware σε συνδυασμο με ενα αξιολογο antivirus το pc σου θα δουλευει απροσκοπτα για χρόνια.Τωρα πολυ πιθανον θα εισαι γεματος απο spyware,adware,malware κτλ

προσωπικα ειχα να κάνω φορματ στον υπολογιστη μου απο το 2008 αλλα αναγκαστηκα φετος γιατι καηκε η μητρικη μου.Τα windows 7 εχουν πολυ πιο σταθερο πυρηνα απο τα xp

Με 1920 στροφες ειναι δυνατον ο επεξεργαστης να έχει τέτοια θερμοκρασία?? Μήπως αυτό φταίει για τα κολλήματα??  :cry:

σιγουρα κατι χρησιμοποιει την CPU για ανοιξε τον task manager kai δες τι γινεται

Δημοσ.

Τρέχω το ccleaner που και που και γω δεν θελω να κανω συχνά φοτματ αλλα όπως το κόβω μάλλον θα χρειάστώ γτ με έχει κουράσει το θέμα..!!  Σκοπός βέβαια είναι να μην ξαναγίνουν έτσι τα πράγματα..! Θα δοκιμάσω το superantispyware γτ εγω τρέχω το antimalwayer... 

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα οι 94 είναι θέματος που τσεκαρεις ότι δεν έχει ξεκουμπωσει η ΧΥΤΑ και ότι είναι καθαρή. Προσοχή αν είναι ξα τη φυσηξεις για να την καθαρίσεις την αποσυνδεεις πρώτα απο τη μητρική!

Δεύτερον εάν είναι παλιά η πάστα σου και εφόσον έχεις φτάσει ως εκει άλλαξε την. Σχετικές οδηγίες μπορούν να σου δώσουν πιο έμπειροι φίλοι εδω μέσα, εγω σα διαδικασία την αποφεύγω οπως ο διάολος το λιβάνι γιατι είμαι νευρικος κ αυτό είναι λεπτοδουλεια.

Τρίτον ο δίσκος σου πρεπει να είναι κόμπλε απο το screenshot που έδωσες οπότε καταλήψεις στο τεταρτο που είναι φόρματ...

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

1ον Η memory ειναι τοσο ψηλα με μόνο 1 καρτέλα ανοιχτή... Αξιοσημείωτο

2ον Δεν θέλω να κάνω φορματ γτ εχω πολλα προγράμματα και βαριέμαι απίστευτα να τα ξαναεγκαταστήσω..

3ον Προτεινετε μου κάποια ψύκτρα μέχρι 20 ευρώ αν ειναι να κάνει καλή δουλίτσα να κρατάει θερμοκρασία χαμηλά...

post-245616-0-88642600-1404768079_thumb.png

Δημοσ.

Είπες πως έχεις αυξημένες θερμοκρασίες; 2 πράγματα (αν κάνεις φορμάτ και δεν δεις διαφορά). 1 Αλλαγή ψύκτρας και 2 θερμαγώγιμη πάστα.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

1ον Η memory ειναι τοσο ψηλα με μόνο 1 καρτέλα ανοιχτή... Αξιοσημείωτο

2ον Δεν θέλω να κάνω φορματ γτ εχω πολλα προγράμματα και βαριέμαι απίστευτα να τα ξαναεγκαταστήσω..

3ον Προτεινετε μου κάποια ψύκτρα μέχρι 20 ευρώ αν ειναι να κάνει καλή δουλίτσα να κρατάει θερμοκρασία χαμηλά...

κοιτα το πιο πιθανο ειναι να εχει στομώσει ο ανεμιστηρας της ψυκτρας απο σκονη γι'αυτο βλέπεις αυτες τις θερμοκρασιας,οπως και να εχει πρεπει να ανοιξεις το tower να δεις τι γινεται μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...