Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Η αλήθεια είναι πως το παρακάνουμε λίγο με τα τροφοδοτικά...μόλις ακούσει κανείς κάποιο μη επώνυμο , θα ρίξει το φταίξιμο όπως και να χει . Αν δε βαριέσαι , κάνε μια ακόμη δοκιμή να βγάλεις τους 14.6 με το ddu και να βάλεις τους 13.12 μιας και ήταν αυτοί που δούλευαν σχεδόν σε όλους απροβλημάτιστα. http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-13-12-whql-download.html 2
coolerman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά στα παιχνίδια που ζορίζεται η κάρτα και τραβάει περισσότερο ρεύμα δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά!PSU αν και είναι λίγο δύσκολο θα κοιτάξω να βρω.Πιστεύω βέβαια ότι δεν είναι αυτός ο λόγος... δεν θέλω να γίνομαι "καυστικός" αλλά εμπιστεύσαι κάρτα τον 100/150 ευρώ με psu του 20/30άρικου;;μην τα ισοπεδώνουμε όλα! τα τροφοδοτικά είναι το Α και το Ω σε Pc. κοιταξέ το και πες μας Η αλήθεια είναι πως το παρακάνουμε λίγο με τα τροφοδοτικά...μόλις ακούσει κανείς κάποιο μη επώνυμο , θα ρίξει το φταίξιμο όπως και να χει . αφού αυτό θα φταίει! τα σωστά ρεύματα βγαίνουν απο σωστά Psu, 1
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Η αλήθεια είναι πως το παρακάνουμε λίγο με τα τροφοδοτικά...μόλις ακούσει κανείς κάποιο μη επώνυμο , θα ρίξει το φταίξιμο όπως και να χει . Αν δε βαριέσαι , κάνε μια ακόμη δοκιμή να βγάλεις τους 14.6 με το ddu και να βάλεις τους 13.12 μιας και ήταν αυτοί που δούλευαν σχεδόν σε όλους απροβλημάτιστα. http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-13-12-whql-download.html Διαφορά σε επιδόσεις δεν υπάρχει,σωστά;; δεν θέλω να γίνομαι "καυστικός" αλλά εμπιστεύσαι κάρτα τον 100/150 ευρώ με psu του 20/30άρικου;;μην τα ισοπεδώνουμε όλα! τα τροφοδοτικά είναι το Α και το Ω σε Pc. κοιταξέ το και πες μας αφού αυτό θα φταίει! τα σωστά ρεύματα βγαίνουν απο σωστά Psu, Δεν έχεις άδικο αλλά το PC χτίστηκε κάτω από "δύσκολες" συνθήκες και δεν υπήρχαν λεφτά για κάτι καλύτερο!Μετά τον i5 θα αλλάξω PSU και κουτί!
Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά σε επιδόσεις κλπ. Απλώς δεν θα έχεις mantle αν παίζεις battlefield 4/thief. Αλλά όπως και να χει , πιστεύω είναι καλό να τους δοκιμάσεις για να αποκλείσουμε πως φταίνει οι drivers. Όσο για τα τροφοδοτικά , ισχύει πως κι εγώ παλαιότερα που δεν τα έψαχνα και πολύ ,αν έφτιαχνα μια σύνθεση το πρώτο κομμάτι που θα έκοβα χρήματα θα ήταν το τροφοδοτικό...Πιθανόν γι αυτό τα leds από τα fans να καιγόντουσαν σε μερικούς μήνες 1
stathisgtr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το ιδιο προβλημα ακριβως ειχα.Κακος εβαλες 14,6 μια και ειναι beta.Γυρνα στους σταθερους 14,4 και δεν θα εχεις θεμα.Και μονο firefox.
Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δεν έχει σχέση το αν είναι beta ή όχι..Και εκτός αυτού , τους 14.4 είχε όταν του το πρωτοεμφάνισε. 3
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά σε επιδόσεις κλπ. Απλώς δεν θα έχεις mantle αν παίζεις battlefield 4/thief. Αλλά όπως και να χει , πιστεύω είναι καλό να τους δοκιμάσεις για να αποκλείσουμε πως φταίνει οι drivers. Όσο για τα τροφοδοτικά , ισχύει πως κι εγώ παλαιότερα που δεν τα έψαχνα και πολύ ,αν έφτιαχνα μια σύνθεση το πρώτο κομμάτι που θα έκοβα χρήματα θα ήταν το τροφοδοτικό...Πιθανόν γι αυτό τα leds από τα fans να καιγόντουσαν σε μερικούς μήνες BF4 παίζω ναι,αλλά τι είναι αυτό το Mantle;;Τους 14.4 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να τους ξαναβάλω μιας και με αυτούς ξεκίνησαν τα προβλήματα!
Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 To mantle είναι ένα εναλλακτικό api του directx που σκοπό έχει να μειώσει τα bottlenecks του επεξεργαστή. Στον celeron ας πούμε , θα δεις καλύτερες επιδόσεις αν το ενεργοποιήσεις , ενώ αν αναβαθμίσεις σε i5 δεν θα σου χρειάζεται.
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 To mantle είναι ένα εναλλακτικό api του directx που σκοπό έχει να μειώσει τα bottlenecks του επεξεργαστή. Στον celeron ας πούμε , θα δεις καλύτερες επιδόσεις αν το ενεργοποιήσεις , ενώ αν αναβαθμίσεις σε i5 δεν θα σου χρειάζεται. Που ενεργοποιείται γιατί δεν το έχω παρατηρήσει κάπου;;
Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις ρυθμίσεις των γραφικών , στην αριστερή πλευρά κάπου λέει directx 11 και μπορείς να το αλλάξεις σε mantle.
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τελευταίο θα το αλλάξεις το τροφοδοτικό; Προτελευταίο,πριν το κουτί Αφού δεν έχει κανένα θέμα μέχρι στιγμής και δεν το έχω επιβαρύνει καθόλου.Έναν σκληρό δίσκο και την κάρτα γραφικών έχω πάνω!Με τους 13.12 πάει μια χαρά,μέχρι στιγμής!Άντε να δούμε...
coolerman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 @ Ts έχε το "νού" σου το lamtech....δεν θα προλάβεις φιλικά 4
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Θα περιμένει να του βγάλει θέμα πρώτα και μετά Τι να περιμένει βασικά... 1
pnick Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Κάποιες AMD είχαν θέμα με τους browsers, κυρίως chrome και firefox. Μπες στα Settings του Chrome, Advanced Settings και εκεί που λέει System κάτω-κάτω, κάνε disable το hardware acceleration. Δες αν στο ξανακάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα