sakisosf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδιά,έχω το σύστημα της υπογραφής και πριν βάλω την 7790 είχα την GT630 με την οποία ήμουν κομπλέ!Έβαλα λοιπόν (την Τρίτη,τότε ήρθε) τα Windows ξανά με format φυσικά και πέρασα τους 14.4 drivers.Δοκίμασα games κτλ όλα κομπλέ.Από την Πέμπτη όμως άρχισε να μου παγώνει όλο το PC και να θέλει reboot.Και όταν λέω πάγωμα,εννοώ ότι δεν κουνιόταν ούτε ο κέρσορας καν.Αυτό δεν συμβαίνει στα games ή όταν το σύστημα είναι σε full load συμβαίνει μόνο στο browsing (Chrome),τουλάχιστον μόνο εκεί μου έχει τύχει εμένα.Επίσης μπορεί να το κάνει και σε 10 λεπτά χρήσης (χωρίς να έχω ανοίξει καν κάποιο game) αλλά μπορεί και μετά από 2 ώρες.Εγγύηση έχω σε CPU,MOBO και GPU αν χρειαστεί!
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αφού όπως λες ότι στο κάνει μονο στο chrome για την ώρα σταματά να το χρησιμοποιείς πάνε σε firefox , opera η κάτι αλλο ώστε να αποκλείσουμε οτι ειναι θεμα software . Ο δίσκος σου είναι εντάξει ; κάνε ενα check disk 1
sakisosf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αφού όπως λες ότι στο κάνει μονο στο chrome για την ώρα σταματά να το χρησιμοποιείς πάνε σε firefox , opera η κάτι αλλο ώστε να αποκλείσουμε οτι ειναι θεμα software . Ο δίσκος σου είναι εντάξει ; κάνε ενα check disk Λοιπόν πήγα σε IE προς το παρών.Ο δίσκος είναι 100% οκ,μόλις το έλεγξα με το HDSentinel.
The_Colonel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κατέβασε αυτό http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.htmlκαι βγάλε ότι driver σου βρει (nvdia αλλά ΚΑΙ AMD) μετά ακολούθα αυτά τα βήματα http://www.overclock.net/t/1150443/how-to-remove-your-nvidia-gpu-drivers τέλος κατέβασε τον τελευταίο driver απο την AMD για την κάρτα σου.μετά αν θες κάνε uninstall/install broswer kai dirextX και αν δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στο PC σου και ήταν μόνο η αλλαγή της κάρτας το θέμα τότε θα δουλεύει τζέτ. 1
sakisosf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κατέβασε αυτό http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.htmlκαι βγάλε ότι driver σου βρει (nvdia αλλά ΚΑΙ AMD) μετά ακολούθα αυτά τα βήματα http://www.overclock.net/t/1150443/how-to-remove-your-nvidia-gpu-drivers τέλος κατέβασε τον τελευταίο driver απο την AMD για την κάρτα σου. μετά αν θες κάνε uninstall/install broswer kai dirextX και αν δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα στο PC σου και ήταν μόνο η αλλαγή της κάρτας το θέμα τότε θα δουλεύει τζέτ. Αφού έκανα format,ο driver της Nvidia έχει φύγει
Dennisbest Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Επειδή έχω την ίδια κάρτα..αυτό το πρόβλημα μου έχει εμφανιστεί κι εμένα με συγκεκριμένους drivers , όταν βλέπω flash videos στο firefox ή και όταν έπαιζα h264 ταινίες με το media player. Με τους 13.12 το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε , εμφανίστηκε με τους beta 14.2 και μετά με τους 14.3 ήταν πάλι οκ..Με τους whql 14.4 όμως το πρόβλημα πάλι εμφανίστηκε και διορθώθηκε ξανά με τους επόμενους που βγήκαν, δηλαδή τους 14.6 beta. Οπότε για αρχή βγάλε τους 14.4 και πέρνα τους 14.6 beta , κατά 99% τους πρόβλημά σου θα διορθωθεί. Γενικά η amd στο συγκεκριμένο θέμα με τους drivers τα έχει κάνει σαλάτα... 1
stathisgtr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Επιβεβαιώνω και γω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το Chrome.Το γύρισα στο Firefox και όλα τέλεια. Μια στις τόσες ανοίγω το Chrome και μου το κάνει πάλι.Άρα πρόβλημα με το Chrome.Στα games όλα καλά. 1
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Λοιπόν,έκανα format (για άλλο λόγο) και έβαλα τους 14.6 beta και firefox (καθόλου chrome).Το πρόβλημα συνεχίζει δυστυχώς να υπάρχει ακόμα και με τους τελευταίους drivers και με τον firefox.
Dennisbest Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Την τελευταία έκδοση του flash την έχεις βάλει, έτσι;
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Την τελευταία έκδοση του flash την έχεις βάλει, έτσι; Ναι,την 14.0.0.175 έχω!
coolerman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ωχ...Lamtech... δεν θέλεις να "ακούσεις" την απάντηση... αυτός κατά 99.9% δράστης. μπορείς να βρείς δανεικό psu για δοκιμή?
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν θέλεις να "ακούσεις" την απάντηση... αυτός κατά 99.9% δράστης. μπορείς να βρείς δανεικό psu για δοκιμή? Ναι αλλά στα παιχνίδια που ζορίζεται η κάρτα και τραβάει περισσότερο ρεύμα δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά!PSU αν και είναι λίγο δύσκολο θα κοιτάξω να βρω.Πιστεύω βέβαια ότι δεν είναι αυτός ο λόγος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα