Vasilis 07 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το ΣΚ μέσα από κουβέντες μπήκα στο τρυπάκι να σκέφτομαι ένα mini-itx σύστημα.Για να πω την αλήθεια από καιρό ψάχνομαι όταν είδα το Prodigy.Άρα το case έχει κλείσει. Ψάχνουμαι λοιπόν το σετ CPU- mobo.Intel ή AMD ? To σύστημα πέρα από γραφιστική (Corel-Photoshop) επιβάλλεται να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του καινούργιου Sims. ΥΓ: Οι προτάσεις να γίνουν έχοντας στα υπόψιν ότι υπάρχει σε αχρηστία σύστημα i7 920 - Asus P6T Deluxe V2 - 6GB RAM.Μήπως τελικά δεν αξίζει η όποια δαπάνη και να χρησιμοποιήσω αυτό σε λίγο μεγαλύτερο case.
pnick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Για μένα, κράτα την καλή μητρική που έχεις και αν βρείς, χτύπα έναν πιό δυνατό i7 εκείνης της γενιάς, π.χ. 960 κ.λπ. (πωλούνται αρκετοί επεξεργαστές 1366, μητρικές δεν βρίσκεις εύκολα) ή έναν Xeon από εξωτερικό (σειρές 5500 και 5600), βάλε καλή ψύξη (γιατί καίνε οι άτιμοι), βάλε και άλλα 6gb μνήμης (αν βρείς ίδιες μνήμες, το καλύτερο) και θα έχεις αξιοπρεπέστατο σύστημα για αυτά που κάνεις. Μπορείς να κάνεις και oc και να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του συστήματος. Σε miniATX βέβαια δεν γίνονται αυτά, όπως σωστά λές.
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Στο παλιό σύστημα 1366 δεν πρόκειται να δώσω άλλα λεφτά για CPU-RAM.Απλά σκέφτομαι μήπως το δώσω και πάρω κομμάτια για mini-itx.
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το βασικό σου σύστημα τι έχει; Τι ακριβώς σκέφτεσαι για το mini itx και δεν έχεις πει τι άλλα parts υπάρχουν και μέχρι πόσα χρήματα σκέφτεσαι να δώσεις.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ο 920 μπορει να ανεβει ανετα στα 4ghz οποτε θες μια καλη ψυκτρα
pnick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Στο παλιό σύστημα 1366 δεν πρόκειται να δώσω άλλα λεφτά για CPU-RAM.Απλά σκέφτομαι μήπως το δώσω και πάρω κομμάτια για mini-itx. Άλλο αυτό. Έλεγες μήπως να το κρατήσεις στο 1ο μήνυμα. Αν βρείς να το πουλήσεις πακέτο πόσα πρόκειται να δώσεις σαν διαφορά για να φτιάξεις το καινούργιο. Το θέμα είναι ότι για να κάνεις καινούργιο mITX με επιδόσεις καλύτερες από τον 920 θα πρέπει να κοιτάξεις από i5 και πάνω, ήτοι ένα 350άρι μέσα στο νερό.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το βασικό σου σύστημα τι έχει; Τι ακριβώς σκέφτεσαι για το mini itx και δεν έχεις πει τι άλλα parts υπάρχουν και μέχρι πόσα χρήματα σκέφτεσαι να δώσεις. To βασικό μου σύστημα είναι της υπογραφής. Δίσκοι (SSD-HDD),τροφοδοτικό,VGA υπάρχουν. Άλλο αυτό. Έλεγες μήπως να το κρατήσεις στο 1ο μήνυμα. Αν βρείς να το πουλήσεις πακέτο πόσα πρόκειται να δώσεις σαν διαφορά για να φτιάξεις το καινούργιο. Το θέμα είναι ότι για να κάνεις καινούργιο mITX με επιδόσεις καλύτερες από τον 920 θα πρέπει να κοιτάξεις από i5 και πάνω, ήτοι ένα 350άρι μέσα στο νερό. Η αναφορά ότι υπάρχουν κομμάτια που είναι αχρησιμοποίητα πήγαινε στο αν θα τα κρατήσω ή αν θα τα δώσω.
edragone Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 <p>Το ΣΚ μέσα από κουβέντες μπήκα στο τρυπάκι να σκέφτομαι ένα mini-itx σύστημα.Για να πω την αλήθεια από καιρό ψάχνομαι όταν είδα το Prodigy.Άρα το case έχει κλείσει. Ψάχνουμαι λοιπόν το σετ CPU- mobo.Intel ή AMD ? To σύστημα πέρα από γραφιστική (Corel-Photoshop) επιβάλλεται να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του καινούργιου Sims.</p> <p> </p> <p>ΥΓ: Οι προτάσεις να γίνουν έχοντας στα υπόψιν ότι υπάρχει σε αχρηστία σύστημα i7 920 - Asus P6T Deluxe V2 - 6GB RAM.Μήπως τελικά δεν αξίζει η όποια δαπάνη και να χρησιμοποιήσω αυτό σε λίγο μεγαλύτερο case.</p>Φίλε μου το δικό μου Mini ATX PCs Gaming workstation Bitfenix phenom Nvidia Edition Asus Maximus VII Gene I7 4790k Zalman Reserator max 3 Gskill ripjaws 32gb Quad Kit 2133 SSD pro Samsung 250 Gtx 780 ti Gaming 3gb Power Zone 650 Watt Το συναρμολόγηση στη δουλειά μου , cabel Management + πολύ μελέτη ρυθμίσεις στα BIOS full Test sto readering 3dmark occd Aida και ακόμα σε μερικά τεστ soft της δουλειάς μας CPU temp. 89 (98% ram use ) 4,4 σταθερά GPU 90 temp Αλλα πρέπει να σου τύχη και καλό κομμάτι cpu . οπος εγω μετά απο δοκιμές σταμάτησα στο τεταρτω και τα αλλα όπως πάντα πήγαν στους άτυχους αγοραστές Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 To βασικό μου σύστημα είναι της υπογραφής. Δίσκοι (SSD-HDD),τροφοδοτικό,VGA υπάρχουν. Η αναφορά ότι υπάρχουν κομμάτια που είναι αχρησιμοποίητα πήγαινε στο αν θα τα κρατήσω ή αν θα τα δώσω. Αν είναι για σένα μπορείς να χρησιμοποιείς της υπογραφής για βαριά χρήση.Αν κρατήσεις αυτά που πες μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά.Τι κάρτα και τροφοδοτικό υπάρχουν αλήθεια; Αν τα δώσεις και φτιάξεις κάτι σε mini itx θα κερδίσεις σε εγγυήσεις,κάποια πρότυπα,θερμοκρασίες-κατανάλωση,χώρο και πιθανόν εμφάνιση αναλόγως και το κουτί.OC θα μπορείς να κάνεις και σε αυτό αναλόγως και τα parts.Τα σταθμίζεις και βλέπεις.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 To PC δεν θα είναι για μένα αλλά για την αδερφή μου.Κάρτα γραφικών GTX 275, τροφοδοτικό Enermax 550W. To σκεπτικό μου είναι να δώσω μητρική-CPU 1366 γύρω στα 200 και το πολύ να βάλω (βάλει) άλλα 100-150 για mini iτχ.Με 300-350 τί σύστημα βγαίνει από θέμα επιδόσεων με τον ι7 920 ?
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για ξεκλείδωτα intel μιλάς; Βγαίνουν παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα