trilali Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, λοιπόν, ένας στη δουλειά πουλάει το παρακάτω σύστημα και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. iMAC 27" | 2.66GHz Core i5 | 256GB SSD | 12GB RAM Insanely quick 2009 iMAC recently been upgraded with Solid-State drive and 8GB extra RAM. Runs perfectly with OS X 10.10 "Yosemite". EUR 1 000 _______________________ Specifications: Screen Size 27" Model iMac CPU Intel Core i5-750 Speed 2.66GHz Memory 12GB Hard Drive 256GB Samsung 840Evo Optical Drive Dual-Layer DVD-RW Graphics Processor ATI Radeon HD 4850 - 512MB Video Out Socket Mini DisplayPort Ethernet Lan (RJ-45) Firewire 400 USB Sockets x4 Webcam Bluetooth WiFi (Wireless) OS License MacOS 10.10 - Yosemites Το βασικό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν έχω ιδέα από Mac. Αλλά ήθελα να πάρω έναν υπολογιστή, το laptop μου τα χει παίξει, και ούτως ή άλλως θα θελα να χω ένα desktop. Πάντα windows είχα, αλλά χάζευα λίγο στο Macbook ενός φίλου και δεν μου φάνηκε άσχημο, οπότε λέω να το δοκιμάσω. Η χρήση του θα είναι τα βασικά. Internet πολύ και καμια ταινία που και που - όχι κάτι παραπάνω. Συνήθως στις αγγελίες εδώ δίνουν πράγματα σε καλές τιμές αλλά δεν μπορώ να κρίνω αν το iMAC εδώ αξίζει για 1000. Ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν έχω πολύ χώρο και ίσως η μεγάλη οθόνη είναι λίγο πρόβλημα. Επίσης δεν ξέρω αν είναι για πιο βαριά πράγματα και εγώ απλά θα πετάξω τα λεφτά μου αφού δεν θα το χρησιμοποιώ στο full των δυνατοτήτων του. Ακούω απόψεις. Ευχαριστώ!
michey13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να κάνεις ενα pc πολύ καλό για τα τωρινά δεδομένα και να εγκαταστήσεις τα Niresh Hackintosh,έχω mac book και pc desktop με hackintosh και δεν βλέπω καμία διαφορά!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μια χαρα ειναι τα χαρακτηριστικά του + τον ssd που εχει βάλει extra και τη ram (4+4 extra με τα 2+2 πο εχει κανονικα). Η τιμη ειναι το μέγιστο που θα πλήρωνα, αλλα αν μπορέσεις να το πας στα 900 θα εχεις κανει πολυ καλη αγορά. 1
Federacion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εάν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming τότε όπως λέει και ο φίλος παραπάνω στα 900 είναι καλη αγορά. Ακόμη και στα 1000 είναι καλή αν σκεφτεί κανείς την ποιότητα της οθόνης. Αν όμως το ψήνεις για κανένα παιχνιδάκι και η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα specs αμαρτία είναι τότε Βαλτα κάτω και με ένα χιλιάρικο παίρνεις καινούριο PC πολύ δυνατό και επαρκές για οτιδήποτε σημερινό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
atheatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβός όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο πιο καινούργιο μοντέλο. Ο ssd και η ram είναι κάτι extra αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο. Μπορείς να βάλεις καλύτερους ssd αργότερα σε ένα πιο καινούργιο μοντέλο που έχει sata3 και όχι sata 2 που πιθανόν έχει το συγκεκριμένο. Είναι μεν καλό αλλά παλιό δηλαδή. Οπότε η τιμή θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη αλλά οι περισσότεροι ποντάρουν όπως και με το iPhone, στην άγνοια και την μόδα. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Ψάξε για Mac με USB 3 καλύτερα ή όπως είπανε και οι άλλοι φτιάξε ένα σύστημα στα μέτρα σου. Κάποιος που θέλει να πάρει Mac, βασικά ποτέ δεν ρωτάει την αξία του,απλά τον αγοράζει και μάλιστα καινούργιο. Αν κοιτάς την αξία του μόνο τεχνοοικονομικά θα δεις ότι δεν τα αξίζει τόσα λεφτά. Αλλά αν την δεις συναισθηματικά το αξίζει και με το παραπάνω ....
haHa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θεωρω οτι ειναι πολλα λεφτα για μηχανημα 5ετιας. Δεν ειναι μονο οι επιδοσεις, ειναι οτι εχει hardware δουλεμενο 5 χρονια και ειναι πολυ πιθανο να βγαλει προβλημα. Γιατι δεν κοιτας σε ενα mac mini και μια οθονη της αρεσκειας σου(23"-27"); Και πολυ καλυτερες επιδοσεις θα εχεις και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο και εγγυηση και ξεγνοισια οτι δεν πηρες κατι αρκετα παλιο/χρησιμοποιημενο. 1
diofter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλύτερα ένας μακ μίνι i7 συν μια οθόνη . Θα είσαι με πιο καινούριο και γρηγορότερο μηχάνημα στα ίδια χρήματα Sent from my iPhone using Insomnia
trilali Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΟΚ, ευχαριστώ. Το αφήνω το συγκεκριμένο και θα το ξανασκεφτώ για καινούργιο ίσως στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα