michey13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδες! Σημερα παρηγγειλα το moto g. Πειτε μου την γνωμη σας και την εμπειρια σας απο αυτο εαν μπορειτε! Αξιζει να παω να το παρω απο την κουριερ ή να το αφήσω εκεί
iznodur Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τι να αφήσεις ρε φίλε, μιλάμε για την πιο value for money συσκευή που υπάρχει! Εγώ το είχα πάρει από Wind και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 1
michey13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τέτοια λέγε μου! Πιστεύεις ότι με 200-250 υπάρχει καποιο καλύτερο στην αγορά?
cabdik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 περαν του οτι ειναι απο τις πιο VFM συσκευες, καλο ειναι πρωτα να ρωτας και μετα να παραγγελνεις....!!! αν δεν ηταν καλη συσκευη..., γιατι να μπεις σε ταλαιπωρια επιστροφων κλπ...? 2
Grey Warden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τέτοια λέγε μου! Πιστεύεις ότι με 200-250 υπάρχει καποιο καλύτερο στην αγορά? Για τα λεφτά που έδωσες δεν υπάρχει καλύτερο. Μετά το επόμενο βήμα είναι στα 290 ευρώ το Nexus 5.
LunaDark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μεγειες κι εγω πριν μερικες μερες το πηρα...εκτος απο την σχετικη ξενερα με ενα καμμενο πιξελακι που ανακαλυψα μου αρεσει πολυ! κανενα παραπονο so far, μονο με τη φορτιση δεν ξερω τι να κανω...απο λαπτοπ η να χρησιμοποιω παλιο φορτιστη...α!μονο η καμερα ειναι ψιλομαπα, του lumia 620 που ειχα καλυτερη ηταν
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μεγειες κι εγω πριν μερικες μερες το πηρα...εκτος απο την σχετικη ξενερα με ενα καμμενο πιξελακι που ανακαλυψα μου αρεσει πολυ! κανενα παραπονο so far, μονο με τη φορτιση δεν ξερω τι να κανω...απο λαπτοπ η να χρησιμοποιω παλιο φορτιστη...α!μονο η καμερα ειναι ψιλομαπα, του lumia 620 που ειχα καλυτερη ηταν Το πιξελ το αντικατεστησαν;
LunaDark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν εχω παραπονο, μου ειπαν οτι λογω ελειψης δεν μπορουν να το αντικαταστησουν αλλα προταθηκαν να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω. Αποφασισα να το κρατησω γιατι το ελλατωμα ειναι πολυ μικρο και η τιμη του στα αλλα eshop ηταν 10 ευρω παραπανω Και μου ειπαν αν θελω να το παω να μου το επισκευασουν αλλα μαλλον δεν θα ασχοληθω περεταιρω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παρε τα λεφτα σου πισω και δωσε το δεκαρικο παραπανω... Δεν θες να σου φτιαξουν την οθονη; Καλα που ειναι το πιξελ και δεν σε ενοχλει;
LunaDark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν το προσεχω καν,ειναι σαν μυτη καρφιτσας πανω δεξια. Πρεπει να ψαξω να το βρω
Orestis_5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα! Πολύ καλό κινητό, το έχω δύο εβδομάδες, το 16άρι από amazon. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι αφού πιάνει που πιάνει τα 145 γραμμάρια (για τις ίντσες του δε το λες και λίγα) θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία (μου κρατάει κάτι παραπάνω από μια μέρα με μέτρια χρήση). Σήμερα πήρε και την αναβάθμιση σε 4.4.4 χωρίς προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα