Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα Turbo-x laptop σχεδον 6 χρονων το οποιο μεχρι τωρα δεν εχει εμφανισει κανενα απολυτως προβλημα.

Μετα απο ενα φορματ που του εκανα πριν μερικες βδομαδες μου εμφανιζει το εξης προβλημα,ανοιγωντας το λαπτοπ η μορφη του ποντικιου αλλαζει στην κλασσικη των windows xp.Επισης το windows aero theme παραμενει αλλα και αυτο επισης αλλαζει αρκετα,για παραδειγμα τα παραθυρα λεπταινουν,η κατα την διαρκεια μετακινηση ενος παραθυρου δεν περιεχει ολο το παραθυρο αλλα το κλασσικο γκρι πλαισιο μονο του.Ουσιαστικα ειναι σαν να αλλαζει καθε φορα που bootαρει τα windows διαφορετικο theme-style και μορφη στο ποντικι,ενω το αλλαζω καθε φορα μετα απο εναν τερματισμο λειτουργιας και εκκινηση απο την αρχη το προβλημα παραμενει.

Η μονη λυση που εχω σκεφτει ειναι ξανα φορματ.

Αν υπαρχει καποιος τροπος επιλυσης του προβληματος θα σας ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα Turbo-x laptop σχεδον 6 χρονων το οποιο μεχρι τωρα δεν εχει εμφανισει κανενα απολυτως προβλημα.

Μετα απο ενα φορματ που του εκανα πριν μερικες βδομαδες μου εμφανιζει το εξης προβλημα,ανοιγωντας το λαπτοπ η μορφη του ποντικιου αλλαζει στην κλασσικη των windows xp.Επισης το windows aero theme παραμενει αλλα και αυτο επισης αλλαζει αρκετα,για παραδειγμα τα παραθυρα λεπταινουν,η κατα την διαρκεια μετακινηση ενος παραθυρου δεν περιεχει ολο το παραθυρο αλλα το κλασσικο γκρι πλαισιο μονο του.Ουσιαστικα ειναι σαν να αλλαζει καθε φορα που bootαρει τα windows διαφορετικο theme-style και μορφη στο ποντικι,ενω το αλλαζω καθε φορα μετα απο εναν τερματισμο λειτουργιας και εκκινηση απο την αρχη το προβλημα παραμενει.

Η μονη λυση που εχω σκεφτει ειναι ξανα φορματ.

Αν υπαρχει καποιος τροπος επιλυσης του προβληματος θα σας ημουν ευγνωμων.

Ισως κατι να μην εχει κατσει καλα απ' την εγκατασταση. Εγω στη θεση σου θα εκανα ξανα φορματ με αλλο δισκο/usb

Δημοσ.

Πηγαινε πινακας ελεγχου > συστημα και ασφαλεια > συστημα και μετα απο αριστερα Ρυθμισεις συστηματος γαι προχωρημενους.
στο πλαισιο επιδοσεις πηγαινε ρυθμισεις και δες αν ολα τα κουτακια εχουν τικ   ("ν"). αν δεν εχουν κανε κλικ στο ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση.
Αν το προβλημα δεν ειναι αυτο απεγκατεστησε ενα προγραμμα που νομιζεις οτι σχετιζεται με αυτο ψαξε για Malware ή κανε φορματ οπως ειπε ο Σαϊνομπι

Δημοσ.

Πηγαινε πινακας ελεγχου > συστημα και ασφαλεια > συστημα και μετα απο αριστερα Ρυθμισεις συστηματος γαι προχωρημενους.

στο πλαισιο επιδοσεις πηγαινε ρυθμισεις και δες αν ολα τα κουτακια εχουν τικ   ("ν"). αν δεν εχουν κανε κλικ στο ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση.

Αν το προβλημα δεν ειναι αυτο απεγκατεστησε ενα προγραμμα που νομιζεις οτι σχετιζεται με αυτο ψαξε για Malware ή κανε φορματ οπως ειπε ο Σαϊνομπι

Τις ρυθμισεις σχετικα με την βελτιστη εμφανιση/αποδοση τις εχω κοιταξει,δεν ειναι αυτο το θεμα. Τελως παντων δεν με πειραζει ουτως ή αλλως το λαπτοπ το χρησιμοποιω σπανια και περισσοτερο την καλοκαιρινη περιοδο οποτε ευκαιρεια ειναι μια απο αυτες τις μερες να του κανω ενα φορματ για να φτιαξει το προβλημα μια και καλη.

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...