Προς το περιεχόμενο

Amd Cpu Error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αρχικά είμαι χρήστης και γνώστης Intel. Ο φίλος μου πριν λίγες μέρες πήρε AMD PC και μου ζήτησε να πάω να ενόσω τα κομμάτια. Δεν μπορώ να πω ότι είχε διαφορές αλλά πχ στην ψήκτρα είχε. Καθώς σύνδεσα τα κομμάτια (πρώτη φορά AMD) βάλαμε να ανοίξει. Το pc άνοιξε κανονικά αλλα σε κάποια φάση εκεί που διάβαζε τις συσκευές (αν υπάρχει πχ keyboard) λέει CPU Fan Error. Έκανα κάτι λάθος? Παρολαυτά έφευγε εκείνη η οθόνη και το πρόβλημα και στην συνεχεια άνοιγε κανονικά το bios. Δυστυχώς δεν είχε (μόνο) σκληρό δίσκο και θα του ερχότανε την επόμενη μέρα και έτσι το αφήσαμε. Σήμερα θα πάω να περάσω τα windows αν το μήνυμα δεν εξαφανιστεί τι ακριβώς φταίει;

Δημοσ.

το μηνυμα αυτο στο βγαζει ειτε οταν δεν εχεις κουμπωσει το καλωδιο του ανεμηστηρα στην cpu fan υποδοχη της μητρικης,

ειτε οταν ο ανεμηστηρας της ψυκτρας δουλευει για καποιο λογο σε πολυ χαμηλες στροφες με τις οποιες δεν μπορει να ψυξει

τα fins. βεβαιωσου οτι κουμπωσες το καλωδιο στην σωστη υποδοχη της μητρικης.

edit:αν διακρινω καλα λεει cpu fan. εκει πρεπει να τον συνδεσεις.

post-174715-0-49127600-1404752385_thumb.png

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η ψύκτρα είχε από μόνη της επάνω πάστα ... απλά το πρόβλημα ήτανε πως την κούμποσα και την αφέρεσα 2-3 φορές γιατί όπως είπα πρώτη φορά έβαζα amd και δεν καταλάβαινα πώς κουμπώνει... Οκ την κούμπωσα αλλά είχε πάλι επάνω άντε να χάθηκε λίγο...

Δημοσ.

καλο θα ηταν να εβαζες καινουργια παστα γιατι βαλε-βγαλε.... καταλαβαινεις τι εχει συμβει. η παστα θα εχει φυγει απο τα σημεια που πρεπει να ειναι.

any way το μηνυμα δεν στο βγαζει λογο παστας.

Δημοσ.

Όπα όπα... εγώ δεν το κούμπωσα εκεί... αριστερά έχει και άλλη υποδοχή ακριβός εκεί που έχει και ο Intel... Εκεί το κούμπωσα... OMG

Δημοσ.

Όπα όπα... εγώ δεν το κούμπωσα εκεί... αριστερά έχει και άλλη υποδοχή ακριβός εκεί που έχει και ο Intel... Εκεί το κούμπωσα... OMG

εκείνη η υποδοχή τροφοδοτεί με ρεύμα τον επεξεργαστή όχι την ψύκτρα και το βύσμα της ψήκτρας δεν χωράει να μπεί... βγάλε μια φωτό το pc με ανοιχτό καπάκι να δούμε τι έχεις συνδέσει (και προσπάθησε να φαίνονται καθαρά τα καλώδια )

Δημοσ.

εσυ καταλαβες την πανω αριστερα (κιτρινο χρωμα) η οποια ειναι το 4πινο για τον επεξεργαστη οπως σωστα επισημανες.

ο @KNboy το κουμποσε στην κατω αριστερα (μπλε χρωμα)

παντως εδω που τα λεμε ο 6300 αξιζε καλυτερης τυχης απο θεμα μητρικης.

post-174715-0-75512100-1404759248_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...