georginos1989 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πριν κανα 2μηνο είχα πάρει καινούργιο pc από την αρχή φτιαγμένο. Για μητρική πήρα την παρακάτω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4518#ov Χθες είπα να τον καθαρίσω απο τις σκόνες. Το φύσηξα με το blower που έχω. Όταν τον ξανασύνδεσα και μετά τα ηχεία κάνουν έναν περίεργο ήχο σαν βουητό και ότι και να βάλεις να παίζει δεν ακούγεται παραμόνο το βουτό. Δοκίμασα τα ηχεία σε άλλο υπολογιστή και παίζουν κανονικά. Σύνδεσα ακουστικά στην έξοδο ήχου και βγάζουν και αυτά τον ίδιο ήχο. Ο ήχος ακούγεται όσο ο υπολογιστής είναι ανοιχτός. αν τον κλείσω τα ηχεία δεν κάνουν τον ήχο.Δοκίμασα bios update μιας και υπήρχε έκδοση για update. Επίσης έκανα φορμάτ και πέρασα τους τελευταίους drivers από το site αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στην μητρική στην ειδική υποδοχή έχω συνδεμένο και τις 2 θύρες μια για μικρόφωνο και μια για ακουστικά για το μπροστινό πάνελ του κουτιου. Το κουλό είναι ότι ακόμα και αν δεν έχω το πανελ συνδεμένο στην μητρική , μπαίνοντας στο πανελ της realtek από τον υπολογιστή βλέπω ότι λέει οτι έχω συνδεμένο μικρόφωνο εκεί πάνω. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι τα παιξε η κάρτα ήχου της μητρικής και απλά έτυχε να χαλάσει μετά τον καθαρισμό. Δε νομίζω να φταίει ο καθαρισμός που έκανα. Τι λέτε;
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Έτσι οπως το περιγράφεις η χάλασε ετσι ξαφνικά η με την πίεση που εχει το blower σε κατι δημιούργησε πρόβλημα, βγάλε βασικά ολα τα καλώδια και την μητρική εξω απο το κουτί οπου δοκίμασε ετσι να την λειτουργήσεις μηπως γίνεται καποιο βραχυκήκλωμα η ακουμπάει κατι καπου και στο δημιουργεί
georginos1989 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά το πρόβλημα παραμένει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα