Getbend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδια, μετα απο 20+ σελιδες αναζητησης, αποφασισα να γραψω το θεμα μου (ειναι 2 βασικα). Τις προαλλες, μου χαρισαν ενα τσιπαρισμενο ps2(SCPH-70004) με ενα γνησιο παιχνιδι και μερικα αντιγραμμενα (δεν μου αφησαν πληροφοριες για το τσιπ). Οταν δοκιμασα 2 απο τα παιχνιδια τοτε (ενα σε maxell δισκο και αλλο σε σονυ) μου τρεχανε, τωρα μου βγαζει "please insert a playstasion disc blah blah" σε ολα τα παιχνιδια που εχω και κατεβασα. Το αυθεντικο παιζει μια χαρα. 1)Εχει θεμα το τσιπ η κατι αλλο(ματακι, λενς κτλ.)? 2)Αν ειναι το τσιπ, ειναι ακριβη η επισκευη? Υπαρχει κανενα ειδικο καταστημα που πουλαει και φτηνα αυθεντικα παιχνιδια? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
driftingcris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 1)Αφου παιζουν κανονικα αυτα που σε εδωσε λογικα δεν εκαψες σωστο iso, ή δεν το εκαψες σωστα. 2)Για μεταχειρισμενα δες εδω στις αγγελιες, ή αλλιως τα seven εχουν μεταχειρισμενα Games
evo481 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 μάλλον κάτι στο κάψιμο δεν πήγε καλα, εννοείται ότι τα καις με αργη ταχυτητα
driftingcris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και καλυτερα να τα καψεις σε DVD-R αντι για DVD+R
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα