ServerStationF1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Έχω ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος οθόνης, έχω βάλει κωδικό και όχι μοτίβο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω hardware reset ; Έχω δοκιμάσει Press volume button + Hold Button + Power button .... κτλ αλλά τίποτα καμία άλλη ιδέα ;
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Που κολλαει το ρημαδι σε κατηγορια pc hardware 1
ServerStationF1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Που κολλαει το ρημαδι σε κατηγορια pc hardware Άσε τους mod να κάνουν τις διορθώσεις και μην πετάγεσαι με άσκοπα μηνύματα γιατί θα ξεπεράσεις τις 3000 σίγουρα Power button + volume down δοκιμασε. Τίποτα δεν πιάνει ...γμτ
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Άσε τους mod να κάνουν τις διορθώσεις και μην πετάγεσαι με άσκοπα μηνύματα γιατί θα ξεπεράσεις τις 3000 σίγουρα Εγώ να τις ξεπεράσω τις 3000 αλλά ολόκληρες κατηγορίες smartphone και Mobile software υπάρχουν δύσκολο να μην τις δεις
Gr_Soul Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Το συνδυασμό πλήκτρων τον πατάς ενώ είναι απενεργοποιημένη η συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα