Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab S 10.5 ή iPad Air Display Wifi and Cellular

kfk21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το iPad (485€) αλλά πέτυχα σε ένα πολυκατάστημα το Samsung και η αλήθεια είναι ότι κολλησα...τρομερή οθόνη. Αν δεν είχε 165€ παραπάνω μάλλον θα το έπαιρνα ασυζητητί αλλά τώρα θα χρειαστώ τα φώτα σας. Αξίζει τοσα λεφτά;; (650€) :blink: Με τα ίδια λεφτά πριν λίγες μέρες αγόρασα 3 Nexus 7..... :blink:

Επεξ/σία από kfk21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λαγκ του λαγκ ω λαγκ.....

Αδιορθωτη αυτή η Sammy στις ταμπλετες της....οκ φοβερη οθονη αλλα μεχρι εκει για μενα.....

Δεν είμαι hater, εχω Galaxy Note2 για να μην παρεξηγηθώ.

Ουτε μηλοταμπλετα γουστάρω, αλλα αν μου ελεγες ότι πρεπει να παρω καποια από τις 2 - θα διαλεγα το ipad air το οποιο εχει και παρα πολλες full optimized apps

• Like 1

Το S είναι υπερβολικά ακριβό στην Ελλάδα και στην ουσία το galaxy tab pro έχει τα ίδια χαρακτηριστικα, και είναι πολύ πιο προσιτό.

Με το ipad δεν μπορείς να πας λάθος, αλλά η επιλογή έχει καθαρά να κάνει με πιο λειτουργικό προτιμάς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πάντως υπάρχει καποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά 500€ που να θεωρείται καλύτερο;;; :huh:  :huh:

Επεξ/σία από kfk21

Φίλε είδα k εγώ το Samsung κ κόλλησα απίστευτα.. Κ εγω το ίδιο σκέφτηκα με τα λεφτά.. Αν αξίζει να δώσω τοσα για tablet.. Απλά σκέφτηκα να πάρω το 8.4 που είναι 100 ευρώ φθηνότερα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πάντως υπάρχει καποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά 500€ που να θεωρείται καλύτερο;;; :huh:  :huh:

Εξαρτάται τι ψάχνεις.....κοιτας αποκλειστικα σε android? αν ναι κοιτα αυτό που θα παρεις να μην σε κουρασει σε εμπειρια χρησης, αν εισαι πιο ανοιχτόμυαλος κοιταξε και καμια win ταμπλετα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...