Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και το τμήμα του Βόλου. Είναι δυνατό τμήμα και έχει αρκετούς νέους καθηγητές οι οποίοι βοηθάνε. Οι περιπτώσεις να συναντήσεις καθηγητές του στυλ "κόβω γιατί μου κάπνισε" είναι πραγματικά ελάχιστες. Με διάβασμα θα τα καταφέρεις. Εμένα με τράβηξε το πρόγραμμα σπουδών, σε σχέση με το τμήμα της Θεσσαλονίκης, πάντα για Μηχανικών Η/Υ και όχι Ηλεκτρολόγων. Δεν το μετάνιωσα μέχρι τώρα και ούτε πρόκειται μέχρι το τέλος (το οποίο φτάνει). Ρίξε μία ματιά στη σελίδα του τμήματος. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει δικό του κτήριο (on progress). Θα κάνεις μάθημα στο Πανεπιστήμιο όπου στεγάζονται 4 παιδαγωγικά τμήματα, που σε συμφέρει + το γεγονός ότι θα είσαι στην παραλία του Βόλου. Αν πας για Μηχανικός Η/Υ και όχι για Ηλεκτρολόγος τότε είσαι μια χαρά. Εργαστήρια έχει και είναι επαρκή (με workstations αγορασμένους πέρυσι). Αν είσαι για Ηλεκτρολόγος, δε θα έχεις εγκαταστάσεις ακόμη. Πέρυσι απέκτησε αυτόν τον τίτλο. Θα αργήσει να γίνει Ηλεκτρολόγων.

Τέλος, η πόλη του Βόλου είναι πολύ μικρή. Περπατιέται άνετα από τη μία άκρη στην άλλη. Αν φέρεις και κάποιο ποδήλατο είσαι άρχοντας. Μπορείς να φύγεις και στα διπλανά χωριά. Η Αγριά για παράδειγμα είναι 10-15 λεπτά ποδήλατο. Όσον αφορά τη φοιτητική ζωή ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ. Έχουν ανοίξει πάρα πολλά μαγαζάκια τα οποία απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές, ενώ μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές για έξω.

Αυτά από μένα για Βόλο που γνωρίζω. Να σημειώσω πως είμαι και Βολιώτης. Ό,τι και να επιλέξεις καλή τύχη και επιτυχία!

Δεν ανέφερα τσιπουράδικα γιατί είναι αυτονόητα. Δεν ανέφερα Πήλιο γιατί είναι αυτονόητο.

...πλύση εγκεφάλου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...