akaliptos_150 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 καλησπερα , σας εχω ενα προβλημα με τον οτε που το ειχα και πριν με τον αλλον παροχο forthnet και εμφανιστικε ξαφνικα , μετα τις 5 το απογευμα το modem κλαταρει απο crc error kai hec errors με αποτελεσμα να κανει αποσυνδεση και να συγχρονιζει πολυ πιο χαμηλα μετα απο πολλες και πολυωρες συζητησεις με τον οτε ηρθε σημερα και μου ειπε οτι μου αλλαξε πορτα και ζευγος αλλα δεν πειραξανε καθολου το κουτι της οικοδομης ολα τα κανανε απο το καφαο του οτε και αναρρωτιεμαι αν γινετε αυτο δλδ να μην αλλαξουν τπτ στο κουτι της υποδοχης και αυτο γιατι παλι εχω προβλημα μολις επεστρεψα και τσεκαρα οτι εχει πολλα crc errors και σχετικα χαμηλη ταχυτητα ενω πριν την αλλγη πορτας και ζευγους συχρονιζα 17 τις πρωινες ωρες και μετα τις 5 επεφτε στα 9 τωρα μου παν οτι αυτο το ζευγος και η πορτα που μου δωσανε ειναι λιγο χειροτερη αλλα πιο σταθερη και θα συχρονιζω πιο κατω και σταθερα δλδ 15 το πρωι και τωρα που γυρισα παλι 10-11 να τονισω εχω αλλαξει modem εχω αλλαξει splitter εχω τσεκαρει την καλωδιωση της οικοδομης δλδλ απο το κουτι κατω μεχρι πανω στον πρωτο που ειμαι εχω κανει απο πλευρας μου θεωρω τα παντα εχετε να μου προτεινετε ιδεες να μου δωσετε καμια συμβουλη εχω κουραστει πολυ με το ολο θεμα να τονισω επισης οτι το προβλημα εγινε μια ωραια πρωια ενω παντα επιανα 20 αρχισε αυτες τις κουλαμαρες πηγα στον οτε για να λυσουμε το προβλημα αλλα μπα .....για πειτε
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/534927-oτε-με-η108νs/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα