no account Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μετά την αλλαγή μητρικής σε asus m5a97 r2.0 το σύστημα αναγνωρίζει μονο τα 2 απο τα 4 gb.για την ακρίβεια βλέπει και τα 4 αλλά χρησιμοποιεί μονο τα 2 (usable 1.92).στο bios δείχνει μονο το ένα dimm.ξερετε τι μπορεί να ειναι ? Να πω πως και τα δυο dimm δουλεύουν άψογα.Τα δοκίμασα ξεχωριστά το καθένα.Επισης εχω win 7 64bit μήνυμα.
no account Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 http://www.e-gate.gr/corsair-2gb-ddr3-1333mhz-vs2gb1333d3-g.html 2 dimm Κανένας παιδιά?
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το ειχα πάθει και εγω ακριβώς το ίδιο αλλα με ενα clear cmos λύθηκε το πρόβλημα
no account Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σημερινή ειναι του κουτιού η μητρική γι αυτό αλλιώς θα είχα κανει Δεν χάνω κατι να κάνω ομως Update:Default settings (f5) δεν άλλαξε τίποτα
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ρίξε μια ματιά στον οδηγό Τα windows δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν ολη την διαθέσιμη ram που εχω τι να κανω ?
no account Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εκανα τα παντα εκτως του update στο bios...τιποτα...βεβαια ολα αυτα ηταν με την προυποθεση πως το bios βλεπει 4gb,πραγμα που δεν συμβαινει Μονο τα windows βλεπουν τα αλλα 2 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα