Προς το περιεχόμενο

40'' samsung, πιο μοντέλο μέχρι 500€

archimidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ψάχνομαι για τηλεόραση για γονείς.

Διάσταση 40 - 42 '', θα ήθελα και θα έπρεπε να πάμε σε παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος οπότε είναι αυστηρό.

το μπάτζετ είναι 400-500€

με ενδιαφέρει να είναι full HD, Smart, με wifi. To 3d δεν με ενδιαφέρει.

Βασικό να έχει καλό player ώστε να παίζει υλικό από usb.

και να έχει ευανάγνωστους υπότιτλους.

στο σπίτι υπάρχουν ήδη 2 samsung πιο μικρές οπότε θέλουν να μείνουν σε αυτή τι μάρκα.

Η samsung έχει βγάλει κάποια μοντέλα στις 42 αλλά νομίζω δεν φοράνε καλό πάνελ, μας ενδιαφέρει ή όχι?

τις προτάσεις σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλή μου φαίνεται, αλλά θα χάσω κάτι αν πάω στην UE40H5500 ή στην F6320 και να γλυτώσουμε κάποια χρήματα?

από την άποψη ότι δεν απευθύνεται σε κάποιον γκατζετάκια ή σινεφίλ που θα την λιώσει και θέλει τα μέγιστα

Υπαρχουν μερικες 40ΕΗ6030 σε μερικους Κωτσοβολους. Νομιζω στα 450€

γιατί προτείνεις τη συγκεκριμένη ?

αν δεν κάνω λάθος είναι μοντέλο του 2012 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

επίσης δεν έχει wifi, έχει τόσο καλή εικόνα σε σχέση με πιο νέες και πιο οικονομικές και την προτείνεις?

από ότι είδα πρότεινες σε άλλη συζήτηση την ίδια πριν από 18 μήνες.

πραγματικά δεν έχει εξελιχθεί καθόλου η τεχνολογία και προτείνει συσκευή τόσο παλιά? που για εμένα θα έπρεπε να πωλείτε στα 300€.

Μονη μου παράληψη δεν ειδα οτι θες να ειναι και smart.

Σε αυτα τα χρήματα αγοράζεις την νεα 40Η5500. Ειναι όμως 100ΗΖ με πάνελ 50ΗΖ εγγενη. Επειδή απο οτι κατάλαβα θα παιζεις και ταινιες, δεν ειναι και οτι καλύτερο 50αρι πανελ.

Η ΕΗ6030 παρότι ειναι παλιο μοντέλο εχει 100ΗΖ πανελ εγγενη (και φθανει 200). Αυτο της χαρίζει καλη και ομαλη κίνηση. Η 6030 επίσης ειχε ενα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ο οπίσθιος φωτισμός της ηταν full array. Αυτο προσφέρει πολυ καλη ομοιομορφία λευκού και καλύτερο ελεγχο στις ζώνες φωτισμού. Για αυτο και ηταν η μονη tv με 0.032nits μαυρο. (εκει που Η8000 και W900 παίζουν στα 0.05nits).

Απο player παιζει τα πάντα οπως και τα νεα μοντελα.

ΑΝ τελικως θες και smart (οι γονεις σου δεν νομιζω να το θελουν και τοσο) και αξιοπρεπη εικονα για ταινιες, Σε νεο μοντελο πας στην 40Η6200. Αλλα θα ανεβασεις λιγο τον πηχη που εχεις θεσει.

ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες 7 το χρόνο σου.

ίσως το ψιρίζω πολύ.

μπάλα δεν βλέπουν μόνο καμια ταινία από usb και το πρόγραμμα τις TV

το smart το θέλουν για σερφάρισμα πιο πολύ ή κανένα παιχνίδι (δεν έχω δουλέψει κάποια για να δω τι δυνατότητες ακριβός παρέχουν)

καταλήγω σε F6320 ή f6400 ή  Η5500

κάποιες 42'' 42F5300 & 42F5000 αξίζουν για τα λεφτά τους ¨η από μακριά

H 42 F5000 ειναι απλη και οχι smart.  Στην θεση θα πήγαινα σε σειρα 6 εστω και περσινή.

Φυσικά και είναι καλύτερη επιλογή κάποια της σειράς 6, ακόμα και αν είναι περσινό μοντέλο.

• Like 1

Να σε ενημερώσω πως το πλαίσιο της μεταμόρφωσης ειχε την προηγούμενη εβδομάδα προσφορά (μονο στο καταστημα με φυσικη παρουσια θα την δεις) ακριβως αυτη που ζητας 40" samsung στα 420€ εαν θυμαμαι καλα ( ήταν 100Hz )... θα παω και σημερα έτσι και αλιως και θα σου πώ!

Ίδια με την H6400 είναι. http://www.skroutz.gr/s/4639689/Samsung-UE40H6400.html

Δεν μ' αρέσει και η βάση της 6410.

H αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα μου αρέσει η βάση της, επειδή η Η4000 από καιρό με ενδιαφέρει θα ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις σε μερικές απορίες μου.

1) Είναι η Η4000 ακριβώς ίδια σε όλα με την Η4010;'Εχει π.χ. κι αυτή τετραπύρηνο επεξεργαστή;

2) Τα ΗΖ πόσα είναι στην πραγματικότητα;

3) Το 3d είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό σε αυτή την κατηγορία τιμής;

4) Θεωρείς την Η4000 value for money ; 

5) Γενικά ψάχνομαι για samsung 40'' - 42'' 3d smart χωρίς τρελές απαιτήσεις( θέλω απλά ''τίμιο'' smart και 3d) με budget γύρω στα 600 ευρώ. Έχεις να μου προτείνεις κάτι διαφορετικό και γιατί; Κοίταζα και την πιο παλιά F6500...

Sorry για τον όγκο ερωτημάτων, απλά όταν δεν ξέρω κάτι ρωτάω!

H αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα μου αρέσει η βάση της, επειδή η Η4000 από καιρό με ενδιαφέρει θα ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις σε μερικές απορίες μου.

1) Είναι η Η4000 ακριβώς ίδια σε όλα με την Η4010;'Εχει π.χ. κι αυτή τετραπύρηνο επεξεργαστή;

2) Τα ΗΖ πόσα είναι στην πραγματικότητα;

3) Το 3d είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό σε αυτή την κατηγορία τιμής;

4) Θεωρείς την Η4000 value for money ; 

5) Γενικά ψάχνομαι για samsung 40'' - 42'' 3d smart χωρίς τρελές απαιτήσεις( θέλω απλά ''τίμιο'' smart και 3d) με budget γύρω στα 600 ευρώ. Έχεις να μου προτείνεις κάτι διαφορετικό και γιατί; Κοίταζα και την πιο παλιά F6500...

Sorry για τον όγκο ερωτημάτων, απλά όταν δεν ξέρω κάτι ρωτάω!

1. Ναι το χρωμα αλλαζει

2. 50ΗΖ

3. Το ιδιο με τις αλλες, στερειται σε κινηση

4. Δεν θα το ελεγα.

5. Βγηκε η 40F6320 που τα εχει ολα σε Κωτσοβολους 499€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...