GeorGee18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πως μπορω να μαθω java? Επισης θελει στήσιμο σερβερ ή μου κάνει και ο XAMPP? και θέλει IDE?
GeorGee18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ναι ναι το ενα ειναι για web το αλλο για desktop
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ναι ναι το ενα ειναι για web το αλλο για desktop; Όχι απόλυτα! 1
Papakaliati Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ναι ναι το ενα ειναι για web το αλλο για desktop Java ειναι και για desktop και για web , javascript ειναι μονο σε συνδιασμο παντα με html για scripts σε client side. Οι ομοιοτητες σταματανε στο οτι η μια λεγεται java και η αλλη javascript. 1
brute-force Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Java ειναι και για desktop και για web , javascript ειναι μονο σε συνδιασμο παντα με html για scripts σε client side. Οι ομοιοτητες σταματανε στο οτι η μια λεγεται java και η αλλη javascript. Javascript μπορείς να γράψεις και σε servers. http://en.wikipedia.org/wiki/Node.js
Papakaliati Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Javascript μπορείς να γράψεις και σε servers. http://en.wikipedia.org/wiki/Node.js Ισχυει,αλλα το θεμα παραπαμενει οτι αμα θελεις να μαθεις προγραμματισμο δεν ειναι καλη ιδεα να ξεκινησεις με javascript-
brute-force Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ισχυει,αλλα το θεμα παραπαμενει οτι αμα θελεις να μαθεις προγραμματισμο δεν ειναι καλη ιδεα να ξεκινησεις με javascript- Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτό;
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δυσκολη συνταξη, μονο ονλαιν apps, πρεπει να μαθεις και html την ιδια στιγμη . Γενικως απο την συνταξη και μονο , καθε αλλο παρα ελκυει καποιον χωρις εμπειρια να ασχοληθει με προγραμματισμο.
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δυσκολη συνταξη, μονο ονλαιν apps, πρεπει να μαθεις και html την ιδια στιγμη Το πρώτο είναι καθαρά υποκειμενικό (και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λες τη σύνταξη δύσκολη, είναι C-style όσο δεν πάει άλλο) και τα άλλα δύο απλά δεν ισχύουν (μπήκε link για node.js παραπάνω). Γενικως απο την συνταξη και μονο , καθε αλλο παρα ελκυει καποιον χωρις εμπειρια να ασχοληθει με προγραμματισμο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν αρέσει σε σένα. Πώς ξέρεις αν ελκύει κάποιον χωρίς εμπειρία; Και τι είναι αυτό που τον ελκύει ή όχι δεδομένου μάλιστα ότι αφού είναι και χωρίς εμπειρία δεν έχει παραστάσεις για να συγκρίνει; Δεν έχω κανένα love story με τη JS αλλά νομίζω ότι εδώ κάνεις καθαρά υποκειμενική κριτική και την παρουσιάζεις σαν αντικειμενική.
brute-force Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δυσκολη συνταξη, μονο ονλαιν apps, πρεπει να μαθεις και html την ιδια στιγμη . Γενικως απο την συνταξη και μονο , καθε αλλο παρα ελκυει καποιον χωρις εμπειρια να ασχοληθει με προγραμματισμο. Πρώτη φορά διαβάζω ότι είναι δύσκολη η σύνταξη της Javascript. Η χρήση της δεν είναι "μονο ονλαιν apps", αλλά ακόμα και να ήταν, νομίζω έχουν αρκετή πέραση. Επίσης η html είναι γελοία να την μάθει ακόμα και κάποιος άσχετος με τον προγραμματισμό.
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το πρώτο είναι καθαρά υποκειμενικό (και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λες τη σύνταξη δύσκολη, είναι C-style όσο δεν πάει άλλο) και τα άλλα δύο απλά δεν ισχύουν (μπήκε link για node.js παραπάνω). Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν αρέσει σε σένα. Πώς ξέρεις αν ελκύει κάποιον χωρίς εμπειρία; Και τι είναι αυτό που τον ελκύει ή όχι δεδομένου μάλιστα ότι αφού είναι και χωρίς εμπειρία δεν έχει παραστάσεις για να συγκρίνει; Δεν έχω κανένα love story με τη JS αλλά νομίζω ότι εδώ κάνεις καθαρά υποκειμενική κριτική και την παρουσιάζεις σαν αντικειμενική. Ισως να ειναι υποκειμενικα. Αλλα εσυ θεωρεις οτι ειναι μια καλη γλωσσα για πρωτη επαφη απο καποιον που δεν εχει ασχοληθει με προγραμματισμο ?
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ισως να ειναι υποκειμενικα. Αλλα εσυ θεωρεις οτι ειναι μια καλη γλωσσα για πρωτη επαφη απο καποιον που δεν εχει ασχοληθει με προγραμματισμο ? Δεν το έχω σκεφτεί αρκετά σοβαρά. Αλλά κακή σίγουρα δεν είναι: γνώριμη σύνταξη (όταν πας σε κάποια άλλη γλώσσα πιθανότατα θα είναι παρόμοια) βρίσκεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή μπορείς να γράψεις και να τρέξεις το hello world σε 10" Κατά τη γνώμη μου πολύ βασικά χαρακτηριστικά για διδασκαλία σε κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα