edragone Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Gigabyte MSI μια ζωή προβλήματα εγω έχω πάρει τη asus maximus vii gene micro atx και το προτείνω σε όλους όσοι θέλουνε μίνι gaming pc όλα τα αλλα ειναι απλά σκουπίδια της αγοράς και οπος έλεγε ο παπους μου δεν ειμασται τόσο πλούσιοι για να αγοράζουμε φτηνά πράγματα . Sent from my iPhone using Insomnia 1
sokinfragoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Gigabyte MSI μια ζωή προβλήματα εγω έχω πάρει τη asus maximus vii gene micro atx και το προτείνω σε όλους όσοι θέλουνε μίνι gaming pc όλα τα αλλα ειναι απλά σκουπίδια της αγοράς και οπος έλεγε ο παπους μου δεν ειμασται τόσο πλούσιοι για να αγοράζουμε φτηνά πράγματα . Sent from my iPhone using Insomnia Πολυ καλο αυτο που ελεγε ο παππους σου θα μπορουσες ομως να μου το εξηγησεις γτ ειλικρινα δεν το καταλαβα;;;!!!
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πολυ καλο αυτο που ελεγε ο παππους σου θα μπορουσες ομως να μου το εξηγησεις γτ ειλικρινα δεν το καταλαβα;;;!!! Αν κατάλαβα καλά σημαινει πως το φθηνό θα το πληρωσεις ακριβά (γιατί θα χαλάει συνεχώς)
MavroManitari Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Gigabyte MSI μια ζωή προβλήματα εγω έχω πάρει τη asus maximus vii gene micro atx και το προτείνω σε όλους όσοι θέλουνε μίνι gaming pc όλα τα αλλα ειναι απλά σκουπίδια της αγοράς και οπος έλεγε ο παπους μου δεν ειμασται τόσο πλούσιοι για να αγοράζουμε φτηνά πράγματα . Καλά εσύ το πήγες στο extreme...200ευρώ μητρική για gaming
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μπράβο, άντε και ISA slot στην επόμενη μητρική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα