alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδες θελω να μου προτεινεται μια νεα ψυκτρα για τον ι7 920 που χω.Το μπατζετ ειναι στα 50 ομως μπορει να παει και 20αρικο πιο πανω.Για μνημες εχω τις Kingston beast αυτες με το μεγαλο heatsink και εχω δυσκολευτη να βρω ποια να παρω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=aabc2cba-cda3-4c73-9f95-fa60f4e12a64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 H nh-d14 Θα κουμπωνει η θα εχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ποιο κουτι εχεις να δουμε αν χωρανε πολυ καλη η d14 αν χωραει το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Χωραει εχω το xpredator της aerocool http://www.aerocool.com.tw/index.php/pgs/pgs-b/36-case/pgs-b/153-xpredatorevil-black-information.Toθεμα ειναι οι μνημες αυτες φοβαμαι. http://www.kingston.com/us/hyperx/memory/beast Αυτη τν στιγμη ο πεξεγαστηςς ειναι στους 95 βαθμους με θερμοκρασια δωματιου 31.Χθες με την ιδια θερμοκρασια ειχε 47. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 η true spirit χωραει δεν θα εχεις θεμα με της μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καποια καλυτερη απ την spirit.H noctua δυστηχως δεν χωραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καποια καλυτερη απ την spirit.H noctua δυστηχως δεν χωραει. φιλε μου την ειχα και γω στον ιδιο επεξεργαστη.Ειναι παρα πολυ καλη!Με prime 95 το ειχα και δουλευε κανενα μισαωρο(δεν ειναι και πολυς ο χρονος) και εμεινε στους 69 βαθμους.Με θερμοκρασια δωματιου γυρω στους 25 αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 μπορεις να πας και σε καμια h80i αρκετα καλή στα 70-80€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σε idle ο cpu ειναι στους 92 απο τους 47 που ηταν παντα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Και καλοκαιρι κιολας ποτε δεν ειχε ανεβει τοσο.Η h80i ξεκιναει απο 90 και ενα aircooler με 10 ευρω λιγοτερα οπως της cryorig ειναι πολυ καλυτερη της.Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 92 βαθμους idle η δεν ειναι idle(bitcoin virus) η δεν παταει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 To χω τεσταρει με real temp και speccy.Δεν ξερω τι φταει τι ειναι αυτο το bitcoin virus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Gyus noctua nh-d14 η cryorig r1 ? Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα