cantonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδιά ξέρετε μέχρι τι ώρα λειτουργεί το τηλεφωνικό τους κέντρο ; Έλεγα τώρα που θα γυρίσω σπίτι αν προλάβαινα να καλέσω...
LordPanag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δηλαδη πλεον τα 59,90€ για full pack +hd +multiview +τηλεφωνια -ιντερνετ -απεριοριστα κινητα δεν θεωρειται καλη προσφορα;
someone- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δλδ ρε παιδια το φουλ πακ χωρις ιντερνετ ποσο κανει στον οτε;
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 φιλε μου πιο πιθανό ειναι να αγοράσει η nova ton OTE παρα το ανάποδο!!!! Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... 1
Bon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Να χετε υπόψιν σας οτι τα HD τα δίνουν για 12 μήνες. Μετα απο τους 12 μήνες αν θές να τα κρατήσεις έχει χρέωση +5 Ευρώ.
kafegeo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 To multiview ειναι και αυτο δωρεαν ; Καλή ερώτηση. Εγώ τους περιμένω σήμερα για υπογραφή μόνο για νόβα αλλα ξέχασα να ρωτήσω για το multiview
fotis 65 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλή ερώτηση. Εγώ τους περιμένω σήμερα για υπογραφή μόνο για νόβα αλλα ξέχασα να ρωτήσω για το multiview Για μάθε και πες μας λεπτομέρειες γιατί με το multiview αν είναι δωρεάν θα εχω την δυνατότητα να μοιραστώ το πακέτο (adsl+nova) με τον από πάνω συγκάτοικο μου.
gkarabid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδες πριν απο κανενα δεκαλεπτο με πηραν τηλ απο nova για προσφορα με 10 ευρω επιπλεον το μηνα η ολα τα σινεμα καναλια η ολα τα αθλητικα...<br> Τωρα εχω το απλο πακετο στην nova με 5 ευρω μονο τα παιδικα και καποια αλλα ελευθερα.<br> Πως σας ακουγεται σαν προσφορα παιδια.Θα κανω μια δικια μου αν θελουν με 15 ευρω επιπλεον να εχω και αθλητικα και σινεμα... Αααα και δωρο τα ΗD καναλια και κατι για να βλεπω σε ταμπλετ κινητο ...
iceman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μαζέυουν πελατεία κάργα! Ηρθε πριν λίγο το courier και υπογράψαμε.. Μετά τι γίνεται; μας ενοχλούν αυτοί; εμείς; πότε;
fou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδες πριν απο κανενα δεκαλεπτο με πηραν τηλ απο nova για προσφορα με 10 ευρω επιπλεον το μηνα η ολα τα σινεμα καναλια η ολα τα αθλητικα...<br> Τωρα εχω το απλο πακετο στην nova με 5 ευρω μονο τα παιδικα και καποια αλλα ελευθερα.<br> Πως σας ακουγεται σαν προσφορα παιδια.Θα κανω μια δικια μου αν θελουν με 15 ευρω επιπλεον να εχω και αθλητικα και σινεμα... Αααα και δωρο τα ΗD καναλια και κατι για να βλεπω σε ταμπλετ κινητο ... απο που σε πηρανε (νουμερο)
Backpacker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδες πριν απο κανενα δεκαλεπτο με πηραν τηλ απο nova για προσφορα με 10 ευρω επιπλεον το μηνα η ολα τα σινεμα καναλια η ολα τα αθλητικα...<br> Τωρα εχω το απλο πακετο στην nova με 5 ευρω μονο τα παιδικα και καποια αλλα ελευθερα.<br> Πως σας ακουγεται σαν προσφορα παιδια.Θα κανω μια δικια μου αν θελουν με 15 ευρω επιπλεον να εχω και αθλητικα και σινεμα... Αααα και δωρο τα ΗD καναλια και κατι για να βλεπω σε ταμπλετ κινητο ... Ζήτα και μια πίτσα δώρο... Χαλάρωσε ρε φίλε..το full pack 3play δεν πέφτει κάτω από 49,90...και αυτό με πιέσεις....
gkarabid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 21 3011 9820 αυτο ειναι το νουμερο για τον φιλο που ρωτησε. Για τον επομενο φιλο χαλαρος ειμαι...δεν εχω να χασω και τιποτα.Αλλοστε στα 45 ευρω θα προτεινο δεν ειναι και καμια μεγαλη διαφορα...
eko13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 49,90 ειναι η φιξ της προσφορας, αυτο νομιζω δεν αλλαζει, αυτα που μπορεις να πιεσεις ειναι για τα λοιπα, δευτερη εγκατασταση, HD, εξωτερικα, pvr, multiview κτλ... 1
dolph Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Είναι τρέλα να βλέπουμε οι πελάτες της Forthnet την προσφορά να δίνεται σε όλους εκτός από εμάς! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις