Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση! Εδωσαν σε καποιον αποκωδικοποιητη με την προσφορα των 40Ε? Γιατη εμενα οχι και θελω να δω αν θα τους πιεσω αν τους πω δεν την δεχομαι λογο αυτου μιας και οντως μου χρειαζεται!

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπέγραψα ένα συμβόλαιο με το 49,90 3play forthnet nova. Είναι αληθινή η προσφορά ή θα μπλέξω σε κυκεώνες;

Μην ανησυχείς...100% legit.

Δημοσ.

Μια ερωτηση! Εδωσαν σε καποιον αποκωδικοποιητη με την προσφορα των 40Ε? Γιατη εμενα οχι και θελω να δω αν θα τους πιεσω αν τους πω δεν την δεχομαι λογο αυτου μιας και οντως μου χρειαζεται!

Απο τη στιγμη που αυτη την προσφορα την δινουν μονο σε ενεργους πελατες τοτε εννοειται οτι δεν δινουν κι αλλο αποκωδικοποιητη, αφου εχουν ηδη! Και σε αυτη τη προσφορα δεν ισχυει ο δωρεαν PVR δεκτης.

Και σε μενα εκαναν αυτην την προσφορα (3play+sports+αστικά+κινητά+HD στα €39,90) αλλα δεν θα την παρω και θα στειλω τα χαρτια για την προσφορα του OTE 3play full pack στα €35,80 τελικη.

Ειμαι περιεργος παντως εαν μου κανουν αλλη προσφορα οταν δουνε το αιτημα φορητοτητας!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Οντας συνδρομητης του ΟΤΕ με double play, και πληρωνοντας 42,50€ για 24αρι ιντερνετ (12 βασικα....), 1μιση ωρα κινητα, απεριοριστα αστικα υπεραστικα μου εκαναν και εμενα την εξης προσφορα:

Ιnternet ως 24mbps

12 ωρες κινητα προς ολες τις εταιριες

50 χωρες απεριοριστα (συγκεκριμενες...)

αστικα υπεραστικα απεριοριστα (προς ολους εξαιρουνται 090 και 118κατι....)

Nova Full Pack (με Sports και Cinema full extra...) και με HD για ΠΑΝΤΑ...

Εξοπλισμος και τοποθετηση δωρεαν.

Δεσμευση για 18 μηνες και μετα οποτε θελω φευγω χωρις καμια ποινη/κυρωση...

Τελη φορητοτητας ΔΩΡΕΑΝ

ΝΟVA GO ΔΩΡΕΑΝ για ΠΑΝΤΑ.....

Τα επανελαβα πανω απο 5 φορες στο τηλεφωνο με τον ανθρωπο τις Forthnet, κρατησα και το ονομα του.... Για να ειμαι και σιγουρος....

Ολα αυτα θα αναγραφονται στο συμβολαιο που θα μας στειλει και το κοστος το μηνιαιο ειναι 49€. Για παντα....

Σε σχεση με τα 42,50 και τον σταρχιδισμο του ΟΤΕ καλυτερα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα DSLAM θα λιωσουν..... Οπως και να εχει για 6μιση ευρα παραπανω (μια πιτα Παππου και μια μπυρα δλδ....) αξιζει....

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος κι εγώ της προσφοράς των €39,90 με 3play+όλα τα cinema+novasports1+αστικά+12 ώρεςκινητά+HD είδα την προσφορά για νέους συνδρομητές όπου δίνει δωρεάν τον PVR δεκτη και είπα να ρωτήσω μήπως ισχύει και για μένα. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα forthnet όπου μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και έφυγα χωρίς να τους πω ότι θα διακόψω, ότι είμαι πελάτης τους κλπ.

Μετά από 2 ημέρες μου σκάει τηλέφωνο από forthnet όπου μου λέει η κοπέλα ότι με παίρνει για την προσφορά που είχα ζητήσει. Ποιά προσφορά ζήτησα της λέω? και μου λέει αυτή όταν επισκέφτηκα το κατάστημα. Τέλος πάντων (προφανώς και επειδή έληγε το συμβόλαιό μου σε 10 ημέρες) μου λέει ότι μου δίνει τον PVR δεκτη με 50 ευρώ και δωρεάν τα HD για ακόμα 1 χρόνο και δωρεάν τον 13ο μήνα (αφού εξοφλείται μέσω πιστωτικής ο λογαριασμός). Φυσικά δέχθηκα (ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να διακόψω) και καταγράφηκε η συνομιλία μας προκειμένου να παραταθεί το συμβόλαιο για ακόμα 1 χρόνο. Χθες πήγα σε κατάστημα forthnet όπου (μετά από κάποια τηλέφωνα που έκανε ο υπάλληλος) υπέγραψα ένα χαρτί και θα έρθει τεχνικός της nova με τον PVR δεκτη να τον εγκαταστήσει (χρειάζεται να τραβηχθεί και δεύτερο καλώδιο) με δωρεάν την εγκατάσταση (του καλωδίου ουσιαστικά αφού το πιάτο υπάρχει ήδη). Νομίζω καλό deal να πάρω στο 50άρικο τον PVR δεκτη.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που αυτη την προσφορα την δινουν μονο σε ενεργους πελατες τοτε εννοειται οτι δεν δινουν κι αλλο αποκωδικοποιητη, αφου εχουν ηδη! Και σε αυτη τη προσφορα δεν ισχυει ο δωρεαν PVR δεκτης.

Και σε μενα εκαναν αυτην την προσφορα (3play+sports+αστικά+κινητά+HD στα €39,90) αλλα δεν θα την παρω και θα στειλω τα χαρτια για την προσφορα του OTE 3play full pack στα €35,80 τελικη.

Ειμαι περιεργος παντως εαν μου κανουν αλλη προσφορα οταν δουνε το αιτημα φορητοτητας!

Φίλε γιατην προσφορά του ΟΤΕ θα σπάσεις το συμβόλαιο που ήδη έχεις; Η έχει λήξει;
Δημοσ.

Φίλε γιατην προσφορά του ΟΤΕ θα σπάσεις το συμβόλαιο που ήδη έχεις; Η έχει λήξει;

Το δικο μου συμβολαιο εχει ληξει, ειμαι με αοριστου τωρα με το Xmas pack.

Δημοσ.

ΘΑ έχουμε και τις 3D προβολές μαζί με το full pack να υποθέσω;

Αξίζει τον κόπο, το έχει δει κανείς; Γιατί θα αγοράσω και καινούργια τηλεόραση μαζί

Δημοσ.

Κάτοχος κι εγώ της προσφοράς των €39,90 με 3play+όλα τα cinema+novasports1+αστικά+12 ώρεςκινητά+HD είδα την προσφορά για νέους συνδρομητές όπου δίνει δωρεάν τον PVR δεκτη και είπα να ρωτήσω μήπως ισχύει και για μένα. Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα forthnet όπου μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και έφυγα χωρίς να τους πω ότι θα διακόψω, ότι είμαι πελάτης τους κλπ.

Μετά από 2 ημέρες μου σκάει τηλέφωνο από forthnet όπου μου λέει η κοπέλα ότι με παίρνει για την προσφορά που είχα ζητήσει. Ποιά προσφορά ζήτησα της λέω? και μου λέει αυτή όταν επισκέφτηκα το κατάστημα. Τέλος πάντων (προφανώς και επειδή έληγε το συμβόλαιό μου σε 10 ημέρες) μου λέει ότι μου δίνει τον PVR δεκτη με 50 ευρώ και δωρεάν τα HD για ακόμα 1 χρόνο και δωρεάν τον 13ο μήνα (αφού εξοφλείται μέσω πιστωτικής ο λογαριασμός). Φυσικά δέχθηκα (ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να διακόψω) και καταγράφηκε η συνομιλία μας προκειμένου να παραταθεί το συμβόλαιο για ακόμα 1 χρόνο. Χθες πήγα σε κατάστημα forthnet όπου (μετά από κάποια τηλέφωνα που έκανε ο υπάλληλος) υπέγραψα ένα χαρτί και θα έρθει τεχνικός της nova με τον PVR δεκτη να τον εγκαταστήσει (χρειάζεται να τραβηχθεί και δεύτερο καλώδιο) με δωρεάν την εγκατάσταση (του καλωδίου ουσιαστικά αφού το πιάτο υπάρχει ήδη). Νομίζω καλό deal να πάρω στο 50άρικο τον PVR δεκτη.

Από ότι αναφέρεις  πρέπει να περιλαμβάνεται στην προσφορά τους και το multiview.

Λογικό είναι να σου δώσουν τον PVR δέκτη, γιατί αλλιώς τα novacinema και τα HD δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις όπως πρέπει.

Δημοσ.

Από ότι αναφέρεις  πρέπει να περιλαμβάνεται στην προσφορά τους και το multiview.

Λογικό είναι να σου δώσουν τον PVR δέκτη, γιατί αλλιώς τα novacinema και τα HD δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις όπως πρέπει.

To multiview είναι να βλέπω nova σε 2 τηλεοράσεις?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που έκανα αλλαγή προγράμματος μέσω τηλεφώνου χωρίς να υπογράψω θα έχω κάποιο πρόβλημα;

όχι καθώς οι κλήσεις καταγράφονται.

Δημοσ.

ΘΑ έχουμε και τις 3D προβολές μαζί με το full pack να υποθέσω;

Αξίζει τον κόπο, το έχει δει κανείς; Γιατί θα αγοράσω και καινούργια τηλεόραση μαζί

έχει 3d προβολές δωρεάν αρκει να έχεις novabox+ που το δίνει δωρεάν στο full pack , 3d τηλεόραση και με γυαλία και καλώδιο σύνδεσης hdmi . Επίσης έχεις και το On demand δωρεάν για να βλέπεις όποια ταινία θες 

Δημοσ.

Είμαι στο christmas pack και ζήτησα από το τμήμα προσφορών να με καλέσουν γιατί ο ΟΤΕ μου έκανε την προσφορά που κάνει σε συνδρομητές  forthnet (36€ περίπου όλα και 31€ τα τέλη ενεργοποίησης). Πράγματι μια μέρα μετά με καλέσανε και τους ζήτησα στα ίδια χρήματα που πληρώνω τώρα να μου ανοίξουνε και το Novasports2 ή το Novacinema 1 για να μη δεχτώ την προσφορά του Ο.Τ.Ε.. Η απάντηση ήτανε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και το μόνο που μπορούν να μου δώσουν είναι οι 12 ώρες σε κινητά το μήνα για πάντα και τα HD κανάλια δωρεάν για ένα χρόνο.

Θα ξαναμιλήσουμε σήμερα για να τους δώσω απάντηση, να δεχτώ την προσφορά τους ή να ζητήσω αριθμό βρόγχου μπας και δεχτούν αυτό που ζήτησα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...