Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Psycho13

Να παραμείνω στη wind στο ποσο που λες θα ήταν το καλύτερο για μένα.η wind για να μου κόψει πέντε ευρώ το μήνα ανανεώνοντας το συμβολαιο μου ζήτησε 18 μήνες δέσμευση και 20 κάτι ευρώ τέλη ενεργοποίησης + 1 ευρώ για την αναγνώριση κλήσεων.

Το προχώρησα με τη νοβα και μου ζήτησε εκτός από τα παραπάνω αλλά 34 ευρώ για τέλος ενεργοποιησης/μεταφορας.

Μου ζήτησαν να υπογράψω μια εξουσιοδότηση για να αναλάβουν να με πάρουν από τη wind,μόλις το κανω αυτό σίγουρα θα με καλέσει η wind?

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

99.9%

και να τους αναφερεις οτι φευγεις για οικονομικους λογους για να σου κανουν την αντιπροσφορα.

Με τα χρηματα που εξοικονομεις βαζεις full pack OTE TV χωρις να παρακαλας την Νova!

επισης ζητα τους και δωρεαν την αναγνωριση κλησεων!

Δημοσ.

ειχα το σπορτ πακ στα 52 ευρο τους πηρα τηλ για διακοπη , και μου προτειναν φουλ πακ στα 30 ευρο αν επειμινω λετε να πεσουν στα 25?

Δημοσ.

Τα 30 που σου είπαν για full pack nova είναι πολύ καλή τιμή που σου δώσανε . Αν επιμείνεις όλα μπορεί να γίνουν και να πετύχεις και καλύτερη τιμή  ή και όχι 

Δημοσ.

ειχα το σπορτ πακ στα 52 ευρο τους πηρα τηλ για διακοπη , και μου προτειναν φουλ πακ στα 30 ευρο αν επειμινω λετε να πεσουν στα 25?

Να ζητήσεις και δωρεάν τα HD και αν στα δώσουν, να πεις και ευχαριστώ.

Δημοσ.

παιδια εκτός ιδιόκτητου δικτύου δεν υπάρχει 3play παρά μόνο το SAT το οποίο έχει 39,90 το βασικό πακετο και εάν έχουν δίκτυο εκεί οι αλλες εταιρείες είναι παντελώς αδιάφορο για την forthnet πλέον, δεν χρησιμοποιεί γραμμές ΟΤΕ πουθενά στην Ελλάδα πλέον, μόνο δικές της.

Kατάλαβες τωρα pier88 τι εννοουσα; Με λενε Ελληνα και τα ξερω ολα...!

post-220488-0-09354900-1410335769_thumb.jpg

(Και τελικα μεχρι και η "Ανω Ποταμια" θα μπορει να παρει φορθνετ μεσω ΧΕΓ...)

Δημοσ.

Επειδή κανείς δεν στέλνει pm μόλις μιλησα με τμημα προσφορών 2111018818 και η forthnet είπε 3play me novaspots στα 50 ευρώ και όχι στα 40.Απορούν μάλιστα που ακουσα αυτή την προσφορά και ποιος τη δίνει.Είναι σίγουροι 100% οτι δεν υπάρχει κανεις εξωτερικός συνεργάτης που να πουλάει στα 40 ευρώ ουτε στα 50 ευρώ το φουλ νοβα πακέτο. Αυτά μου είπαν αυτά λέω, Αν καποιος έχει πάρει προσφορά στα 40 ευρώ το 3play novasports pack ασ μου πει πωσ το έκανε να το προτιμήσω κι εγώ αλλιώς πάμε για ΟΤΕ.  

Δημοσ.

Kατάλαβες τωρα pier88 τι εννοουσα; Με λενε Ελληνα και τα ξερω ολα...!

attachicon.gifXEG.JPG

(Και τελικα μεχρι και η "Ανω Ποταμια" θα μπορει να παρει φορθνετ μεσω ΧΕΓ...)

και γιατί αναφέρεσαι σε μένα αδερφέ μου;είπα εγώ γιά καμία άνω ποταμιά;εγώ σε χωριό μένω που υπάρχει μόνο οτε και όταν μίλησα με forthnet μου προσέφεραν Nova 3Play SAT.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή κανείς δεν στέλνει pm μόλις μιλησα με τμημα προσφορών 2111018818 και η forthnet είπε 3play me novaspots στα 50 ευρώ και όχι στα 40.Απορούν μάλιστα που ακουσα αυτή την προσφορά και ποιος τη δίνει.Είναι σίγουροι 100% οτι δεν υπάρχει κανεις εξωτερικός συνεργάτης που να πουλάει στα 40 ευρώ ουτε στα 50 ευρώ το φουλ νοβα πακέτο. Αυτά μου είπαν αυτά λέω, Αν καποιος έχει πάρει προσφορά στα 40 ευρώ το 3play novasports pack ασ μου πει πωσ το έκανε να το προτιμήσω κι εγώ αλλιώς πάμε για ΟΤΕ.  

Oι ίδιοι τη δίνουν.  Και μάλιστα σε πελάτες τους.  Αναλυτικά η δική μου πρόσφατη εμπειρία στο post #406 (την παραθέτω και εδώ για πιο εύκολα):

......

Είμαι συνδρομητής στη nova/forthnet από το 2010.  Τελευταία ανανέωση συμβολαίου έκανα πέρσι τον Σεπτέμβρη στο Nova 3Play (απεριόριστα σταθερά, απεριόριστο internet 24Mbps, 12 ώρες κινητά και Νοva Sports pack) με τιμή €54,80/μήνα.  Μου έδωσαν δε δώρο τα HD, όπως σε όλους φαντάζομαι. 

Καθώς το συμβόλαιό μου λήγει σε ένα μήνα περίπου είπα να δοκιμάσω να πετύχω κάτι καλύτερο. Ήθελα να παραμείνω στη nova καθώς για φέτος έχει όλα αυτά που με ενδιαφέρουν (ελληνικό πρωτάθλημα, champions league, euroleague κλπ).  Είδα πολλά τηλέφωνα για προσφορές και πολλούς τρόπους εδώ μέσα για να το πετύχω, αλλά μου έμεινε η πεποίθηση πως δε θα καταφέρω τίποτα αφού είμαι ήδη συνδρομητής forthnet/nova.  Παρόλα αυτά αποφάσισα να δοκιμάσω τον ίσιο δρόμο, να πάρω δηλαδή πρώτα ένα τηλέφωνο την ίδια τη forthnet.

Kάλεσα λοιπόν την εξυπηρέτηση πελατών στο 13831 και ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα προσφορών, όπως και έκαναν.  Η ευγενέστατη υπάλληλος ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου μου, προφανώς για να βρει την καρτέλα μου στον υπολογιστή της.  Με ρώτησε πώς μπορεί να με εξυπηρετήσει και της απάντησα ευθέως "το συμβόλαιό μου λήγει σε 1 μήνα όπως βλέπετε, τι προσφορά μου κάνετε για να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο".  Και η απάντηση?  "€39,90/μήνα για πάντα και δώρο τα HD για έναν ακόμα χρόνο".

Εναλλακτικά μου έδωσε το Nova 3play με το full pack και επιπλέον 400 λεπτά προς εξωτερικό στα €49,90, κάτι που όμως δε με ενδιέφερε.  Πήρα λοιπόν το 3play με το sports pack και συνεχίζω με 15 ευρώ λιγότερα το μήνα από όσα πλήρωνα και τα HD για έναν ακόμα χρόνο. Όμορφα και απλά, χωρίς παρακάλια, αιτήσεις διακοπής, φορητότητες και άλλα.  Απ΄ ευθείας από τη forthnet.  Και εγώ ξεμπέρδεψα άμεσα και γρήγορα, και αυτοί έχουν ακόμα ένα ετήσιο συμβόλαιο στα χέρια τους.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πήρα στο 13831 και πήρα προσφορά για τον πατέρα μου στα 40 ευρώ το sport pack με 3play , 12 ώρες κινητά τον μήνα , στα 40 ευρώ! (τελική τιμή με φπα και 12μηνο συμβόλαιο)

Δημοσ.

Εμένα λήγει μεθαύριο το συμβόλαιό μου, είπα να ακολουθήσω την προσέγγιση του idefixius, και δεν με έχουν πάρει καν τηλ από χθες το πρωί που επικοινώνησα μαζί τους. :(

Δημοσ.

<p>Εμένα λήγει μεθαύριο το συμβόλαιό μου, είπα να ακολουθήσω την προσέγγιση του idefixius, και δεν με έχουν πάρει καν τηλ από χθες το πρωί που επικοινώνησα μαζί τους. :(</p>

Και ούτε πρόκειται ....

Πάγια τακτική για να βαρεθεις/ξεχαστείς (πεις δεν βαριέσαι)

Ξαναπάρε τηλ και ζητά αριθμό βρόγχου ...

Μετα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εμένα 2 διαφορετικοί υπάλληλοι της Φορθνετ ορκιζονται οτι δεν υπάρχει προσφορά 3play novasports στα 40 ευρώ. Αν θέλετε πείτε μας το μυστικό να κερδισουμε και μεις την προσφορά. Δεν καταλαβαινω αν είσαι ΟΤΕ και ζητάς φορητότητα σε φορθνετ γιατί να μη σου δωσουν κίνητρο 10 ευρώ εκπτωση. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά...

Δημοσ.

και γιατί αναφέρεσαι σε μένα αδερφέ μου;είπα εγώ γιά καμία άνω ποταμιά;εγώ σε χωριό μένω που υπάρχει μόνο οτε και όταν μίλησα με forthnet μου προσέφεραν Nova 3Play SAT.

Δεν επιασες τον συνειρμο μου, δεν πειραζει. Δεν ξερουν ολοι οι υπαλληλοι της φορθνετ αυτο με τις ΧΕΓ, κι εγω μια φορα που πηρα στο κεντρο τους περασα απο 2-3 μεχρι να βρεθει καποιος να το ξερει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...