Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες , αρκει να νοιωσουν πως απειλειται η συνεργασια σας ...

εγω ετσι εκανα , εδινα 54,90 (απο παλιες αμαρτιες) για triple play + novasports full + hd + novacinema 1+ απεριοριστα κινητα/σταθερα και τους ζητησα πως θα φυγω αμεσα γιατι εχω ποσφορα 36,90 απο ΟΤΕ .

τοτε μου εδωσαν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , στα 49,90 ή τα κλασσικα που εχουμε χιλιοαναφερει στα 39,90 (ή με τα full sports καναλια , ή με τα full cinema )

πηρα αυτο με τα sports και μειωσα το τελικο μου κοστος κατα 15€ / μηνα . Βεβαια δεσμευτηκα ξανα για 12 μηνες παλι , αλλα δεν πειραζει , εχει Ο Θεος μεχρι του χρονου τον Ιουλιου οπου και θα μπορω να επαναδιαπραγματευτω , αναλαογα τις καταστασεις τοτε !

μπραβο φιλε που μπορεσεσ και πηρεσ τη προσφορα,, απ οτι καταλαβα ισχυει για 12 μηνεσ ....   πηρε καπου το αυτι μου οτι τα παιχνιδια τησ αεκ  θα το δειχνει η νοβα.. δεν ξερω για εντοσ η εκτοσ.. και δεν ξερω ποσο αληθεσ ειναι,, οπωσ και να εχει μια που εχεισ ολλα τα νοβασπορ μασ ενημερωνεισ.

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω αν εχεις εξοπλισμο σε ενα σπιτι μπορεις για καποιους μηνες να τον πας σε αλλο σπιτι; γιατι μενω καποιους μηνες Αθηνα και καποιους επαρχία. Μιλω φυσικα χωρις τηλεφωνια..

Δημοσ.

Να ρωτησω αν εχεις εξοπλισμο σε ενα σπιτι μπορεις για καποιους μηνες να τον πας σε αλλο σπιτι; γιατι μενω καποιους μηνες Αθηνα και καποιους επαρχία. Μιλω φυσικα χωρις τηλεφωνια..

Αν το άλλο σπίτι είναι σε περιοχή που καλύπτει ο δορυφόρος της nova, μπορείς να το κάνεις. 

Δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις τον εξοπλισμό πχ σε Ελλάδα - Γερμανία και δεν μπορείς σε Καναδά - Βραζιλία.

Δημοσ.

Εχει κανεις ιδεα για το ποσο κοστιζει να βαλω Νοβα μαζι με τηλεφωνο και ιντερνετ αλλα ΧΩΡΙΣ να ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της Φορθνετ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!πηραμε και εμεις την προσφορα με 49.90 για φουλ νοβα και φουλ τηλεφωνια,ισχυουν ολα κανονικα οπως το ειχαν γραψει παραπανω! εγω ενημερωθηκα απο την προσφορα απο εναν φιλο μου που δουλευει σε εναν απο τους εξωτερικους συνεργατες,οπωτε ειχα και μια καποια σιγουρια οτι ολα ειναι οκ..απο οτι ξερω η προσφορα τρεχει ακομα....

Δημοσ.

Εχει κανεις ιδεα για το ποσο κοστιζει να βαλω Νοβα μαζι με τηλεφωνο και ιντερνετ αλλα ΧΩΡΙΣ να ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της Φορθνετ;

Ευχαριστω.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι εδω και κοντα 2 χρονια νομιζω απο τοτε που πρωτοενημερωθηκα (τελευταια φορα παντως προ 9μηνου!), η μοναδικη αξιολογη προσφορα που υπαρχει ειναι το 3play με sports pack στα 52 ευρω (ισως να ειναι 49,90 σημερα). Παρολα αυτα εχω μια μικρη ελπιδα οτι ισως δινουν το φουλ σε αυτα τα λεφτα (αν και προσωπικα δε με ενδιαφερουν τα σινεμα). ΔΕΝ εδιναν τελευταια φορα που το συζηταγα με τιποτα το απλο 3play στα 29,90 εκτος ιδιοκτητου (ηθελαν 39,90 για αυτο), υπαρχουν κι αλλα πακετα και 3play και 2play αλλα δεν αξιζουν τοσο οσο το προαναφερθεν sports pack.

Δημοσ.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι εδω και κοντα 2 χρονια νομιζω απο τοτε που πρωτοενημερωθηκα (τελευταια φορα παντως προ 9μηνου!), η μοναδικη αξιολογη προσφορα που υπαρχει ειναι το 3play με sports pack στα 52 ευρω (ισως να ειναι 49,90 σημερα). Παρολα αυτα εχω μια μικρη ελπιδα οτι ισως δινουν το φουλ σε αυτα τα λεφτα (αν και προσωπικα δε με ενδιαφερουν τα σινεμα). ΔΕΝ εδιναν τελευταια φορα που το συζηταγα με τιποτα το απλο 3play στα 29,90 εκτος ιδιοκτητου (ηθελαν 39,90 για αυτο), υπαρχουν κι αλλα πακετα και 3play και 2play αλλα δεν αξιζουν τοσο οσο το προαναφερθεν sports pack.

χωρίς να είμαι σίγουρος,νομίζω ότι η forthnet δεν δίνει 3play εκτός του δικτύου της πλέον παρά μόνο το Nova 3Play SAT που είναι μέσω δορυφόρου και δεν συμφέρει από πολλές απόψεις.

Δημοσ.

Υπάρχει το nova εξοχικό που στέλνεις  ένα μύνημα κάθε φορά που θες να το πας σε άλλο σπίτι http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-exohiko/

Δημοσ.

Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει σκέτη Νόβα άμα μάθεις τιμές ενημέρωσε μας. Τον Ιούνιο πάντως που έκανα διακοπή με το άφηναν στα 37€ για να συνεχίσω αν θυμάμαι καλά το full pack.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ αποφάσια οτι μεταξύ ΟΤΕ και Forthnet συμφερει η δεύτερη πήρα τηλεφωνο στο πενταψηφιο της Forthnet μου δίνουν το πακετο στα 50 ευρώ 3play with sports pack+12h mobile+hd box+multiview+3m adult pack+Hd ch.+24mbs..αν εχει καποιοσ που πήρε την προσφορά στα 40 ευρώ ας στείλει το τηλέφωνο  με pm να πάρω κι εγώ. 

Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος,νομίζω ότι η forthnet δεν δίνει 3play εκτός του δικτύου της πλέον παρά μόνο το Nova 3Play SAT που είναι μέσω δορυφόρου και δεν συμφέρει από πολλές απόψεις.

Oπως ειπα, το δινει εδω και καμια 2ετια περιπου. Δεν ξερω αν το δινει σε οποιαδηποτε περιοχη εκτος δικτυου (ξερω γω σε καμια Ανω Ποταμιά σε τιποτα συνορα, πρεπει προφανως τουλαχιστον να υπαρχει adsl μεσω ΟΤΕ στην περιοχη) αλλά τα προγραμματα υπαρχουν.... εντελως προχειρη αναζητηση πχ ->

http://www.msc.gr/forthnet-othermenu-26/244-forthnet-2play-economy-a-nova-sports-pack-5390-(αυτο το "ΧΕΓ" ειναι), δυστυχως βλεπω οτι και στο ινσομνια εχουν γραφτει ξερολικες αποψεις (προφανως δεν εννοω την αμφιβολια που εσυ εξεφρασες) περι του αντιθετου... προσωπικα το εχω αναφερει καμια 10αρια φορες απο τοτε που με πρωτοκαλεσαν τοτε καποιοι εξωτερικοι συνεργατες περι αυτων των προγραμματων. Απλα σαν γενικη εικονα για να μην τα ξαναγραψω ολα ισχυει οτι θα παρει ο πελατης τις "νορμαλ" τιμες με τις "νορμαλ" εκπτωσεις και οχι πχ 3play στα 29,90 ή 3play +sports στα 39,90 (αν το καταφερει καποιος μεσω ΧΕΓ ας το πει αλλά το κοβω απιθανο).

Δημοσ.

παιδια εκτός ιδιόκτητου δικτύου δεν υπάρχει 3play παρά μόνο το SAT το οποίο έχει 39,90 το βασικό πακετο και εάν έχουν δίκτυο εκεί οι αλλες εταιρείες είναι παντελώς αδιάφορο για την forthnet πλέον, δεν χρησιμοποιεί γραμμές ΟΤΕ πουθενά στην Ελλάδα πλέον, μόνο δικές της.

Δημοσ.

παιδια ειχα την εξης προσφορα απο τη nova-forthnet 

18 μηνες συμβολαιο,απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα/διεθνη,24αρι ιντερνετ και nova start family(τα απλα καναλια χωρις sports και cinema,hd )

δωρεαν εγκατασταση,κεραια,ρουτερ και 49 ευρω για τον αποκωδικοποιητη.

ολα αυτα προς 36,90 το μηνα

ειμαι συνδομητης wind.μπορω να πετυχω κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη?

Δημοσ.

Ναι να παραμεινεις στην Wind με ολα τα παραπανω (χωρις νοβα φυσικα) και χωρις δεσμευση με 17€ το μηνα,

Απλα κανε αιτηση για φορητότητα...

( αυτο μου προσφεραν εχθες που εκανα φορητοτητα στην HOL γιατι η Forthnet αφου δεν ειμαι του ΟΤΕ με ειχε κλ@σμενο )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...