Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν δεν κανω λαθοσ + 9,90 ευρο στο παγιο χρεωνεται η vdsl γραμμη.. αρκει να υπαρχει η τεχνικη δυνατοτητα.. 

αυτο μπορεισ να το δεισ,, εαν  δωσεισ στη κοπελα αριθμο τηλ.+ διευθυνση + τκ.. και μπορει να τσεκαρει εαν το υποστιριζει.. 

Μπορεί να έχεος δίκαιο δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να φύγω γιατί έχω 12μηνη δέσμευση με οτε και ούτε με ενδιαφέρει η τηλεόραση/νοβα.

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό γίνεται κυρίως όταν τελειώνει το συμβολαίο και σπάνια πριν τελειώσει . Δεν χάνεις κάτι όμως να τους στείλεις μύνημα στην εξυπηρέτηση πελατών μήπως και κερδίσεις κάτι περισσότερο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο

Είμαι στο πακέτο 24άρι+δωρεάν σταθερά+start pack+nsport1 με 29,90 και η δέσμευση έληξε τον Ιούνιο.

Ακολούθησα τη συμβουλή σου και τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας που αναφέρεις ζητώντας κάτι καλύτερο και συγκεκριμένα τα HD. Απάντησαν μετά απο 2-3 ώρες και μου δώσανε τα HD και 12 ώρες προς κινητά δωρεάν(αυτά χωρίς να τα ζητήσω) για ανανέωση 1 έτους με την τιμή να παραμένει στα 29,90.

Ενημερώνω ότι η εξόφληση γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οπότε σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου  :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παντως μου δωσανε με την ανανεωση για ενα χρονο (ημουν στα start pack + NS1) στα 29.90 ,τα

ολα τα NS (για παντα)

HD 1 χρονο

720 λεπτα σε κινητα (για παντα)

3 μηνες τα.... love

στα 39.90 (για παντα).

Δημοσ.

Με πηρανε τηλεφωνο και εμενα σημερα-ειμαι στον οτε 30 vdls+απεριοριστα-και μου εκαναν προσφορα στα 49.9 το μηνα:

->nova full pack και τα HD,250 καναλια

->24mbps,απεριοριστα αστικα-υπεραστικα,12 ωρες κινητα,απεριοριστες διεθνεις

->δωρεαν εγκατασταση,δωρεαν αποκωδικοποιητης,δωρεαν εξοδα μεταβασης απο οτε.

και εχω την εξης απορια:Αν βαλω μια κεραια της nova στο εξοχικο μου,μπορω με τον αποκωδικοποιητη που μου εδωσαν να βλεπω απο εκει;;

Επισης,μπορω να πιεσω για ακομη καλυτερη προσφορα;;;

Δημοσ.

Στο full όλα nova με τις παροχές του σταθερού internet όχι δεν μπορείς να παρεις καλύτερο . Εάν εξαιρέσεις τα αθλητικά η τα σινεμά μπορείς να πέσεις στα 39,90 εάν τους το πεις .

Φυσικα και δεν παίζει ρόλο που βρίσκετε το τηλεφωνο / router με την δορυφορική και τον αποκωδικοποίητη . Το τηλεφωνο Αθήνα και h nova Αλεξανδρούπολη αρκεί να ρυθμιστεί σωστά το lnb !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στο full όλα nova με τις παροχές του σταθερού internet όχι δεν μπορείς να παρεις καλύτερο . Εάν εξαιρέσεις τα αθλητικά η τα σινεμά μπορείς να πέσεις στα 39,90 εάν τους το πεις .

Φυσικα και δεν παίζει ρόλο που βρίσκετε το τηλεφωνο / router με την δορυφορική και τον αποκωδικοποίητη . Το τηλεφωνο Αθήνα και h nova Αλεξανδρούπολη αρκεί να ρυθμιστεί σωστά το lnb !

Sent from my iPhone using Insomnia

δηλαδή για να συνοψίσουμε στις παρακάτω τιμές μπορείς να διεκδικήσεις .

με 39.90 -> double play απεριόριστο + εως 24mpbs + Sportspack ή cinema pack + HD κανάλια αποκωδικοποιητής + εγκατάσταση-πιάτο 

με 49.90 -> double play απεριόριστο + εως 24mbps + full pack + HD κανάλια αποκωδικοποιητής + εγκατάσταση-πιάτο

Δημοσ.

με 49.90 -> double play απεριόριστο + εως 24mbps + full pack + HD κανάλια αποκωδικοποιητής + εγκατάσταση-πιάτο

+ δωρεαν το κοστοσ ενεργοποιησεισ του δικτυου+ δωρεαν για παντα η υπηρεσια νοβα go +12  ωρεσ το μηνα προσ ολλα τα κινητα +δωρεαν διεθνησ κλησεισ σε 50 χωρεσ στο κοσμο=4990 τελικη τιμη με το φπα για παντα. ισχυει μονο σε παροχουσ του οτε. τουλαχιστον μεχρι τωρα, 

η υπηρεσια hd δωρεαν για 1 ετοσ.. 

Δημοσ.

πάρα πολύ καλά .. και ο οτε ουτε την εγκατάσταση δεν έκανε δώρο.. ισως τον πάρω για να την διεκδικήσω έστω και αργά..

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά είμαι σε άλλο πάροχο και θέλω να βάλω κάποια από τις παραπάνω προσφορες τις forthnet/nova, σε ποιον πρέπει να πάρω τηλέφωνο?

Δημοσ.

+ δωρεαν το κοστοσ ενεργοποιησεισ του δικτυου+ δωρεαν για παντα η υπηρεσια νοβα go +12  ωρεσ το μηνα προσ ολλα τα κινητα +δωρεαν διεθνησ κλησεισ σε 50 χωρεσ στο κοσμο=4990 τελικη τιμη με το φπα για παντα. ισχυει μονο σε παροχουσ του οτε. τουλαχιστον μεχρι τωρα, 

η υπηρεσια hd δωρεαν για 1 ετοσ.. 

οχι ισχυει και για υφισταμενους συνδρομητες , αρκει να νοιωσουν πως απειλειται η συνεργασια σας ...

εγω ετσι εκανα , εδινα 54,90 (απο παλιες αμαρτιες) για triple play + novasports full + hd + novacinema 1+ απεριοριστα κινητα/σταθερα και τους ζητησα πως θα φυγω αμεσα γιατι εχω ποσφορα 36,90 απο ΟΤΕ .

τοτε μου εδωσαν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , στα 49,90 ή τα κλασσικα που εχουμε χιλιοαναφερει στα 39,90 (ή με τα full sports καναλια , ή με τα full cinema )

πηρα αυτο με τα sports και μειωσα το τελικο μου κοστος κατα 15€ / μηνα . Βεβαια δεσμευτηκα ξανα για 12 μηνες παλι , αλλα δεν πειραζει , εχει Ο Θεος μεχρι του χρονου τον Ιουλιου οπου και θα μπορω να επαναδιαπραγματευτω , αναλαογα τις καταστασεις τοτε !

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά είμαι σε άλλο πάροχο και θέλω να βάλω κάποια από τις παραπάνω προσφορες τις forthnet/nova, σε ποιον πρέπει να πάρω τηλέφωνο?

δοκίμασε όπως ο kinezos69 να τους στείλεις μήνυμα με αυτό που θες στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο . 

Δημοσ.

Λοιπον νομίζω πέτυχα την καλύτερη προσφορά από όλους.  :-D

Είμαι νυν συνδρομητής nova triple play και για να μην φύγω μου δώσανε ότι είχα δηλ.

- Απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις

- 12 ώρες προς κινητά

- 24αρι ιντερνετ

- nova start pack (χωρίς sports 1 επειδή έχω τα κινητά)

και με την καινούρια προσφορά πήρα όλα τα παραπάνω + όλα τα nova cinema (1,2,3,4) + nova sports 1 + όλα τα HD

με 39,90 το μήνα αλλά με τα 2 πρώτα πάγια δώρο δηλ. τελική τιμή

33,25 ευρώ το μήνα για 12 μήνες. Τί λέτε ????  

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον νομίζω πέτυχα την καλύτερη προσφορά από όλους.  :-D

Είμαι νυν συνδρομητής nova triple play και για να μην φύγω μου δώσανε ότι είχα δηλ.

- Απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις

- 12 ώρες προς κινητά

- 24αρι ιντερνετ

- nova start pack (χωρίς sports 1 επειδή έχω τα κινητά)

και με την καινούρια προσφορά πήρα όλα τα παραπάνω + όλα τα nova cinema (1,2,3,4) + nova sports 1 + όλα τα HD

με 39,90 το μήνα αλλά με τα 2 πρώτα πάγια δώρο δηλ. τελική τιμή

33,25 ευρώ το μήνα για 12 μήνες. Τί λέτε ????  

Μια χαρά σε βρίσκω. Πήρες κι εσύ τηλέφωνο ή είχες κάνει αίτηση σε άλλο πάροχο για να φύγεις;

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα

Μια χαρά σε βρίσκω. Πήρες κι εσύ τηλέφωνο ή είχες κάνει αίτηση σε άλλο πάροχο για να φύγεις;

Εκανα αιτηση να φυγω αλλά πήρα τηλ (δεν περιμενα να με πάρουν) γιατι ο ΟΤΕ με καθυστερούσε πολύ. Απο τις 29 Ιουλίου έκανα αίτηση στον ΟΤΕ και ακόμα με συνδεει.

Δημοσ.

με 39.90 -> double play απεριόριστο + εως 24mpbs + Sportspack ή cinema pack + HD κανάλια αποκωδικοποιητής + εγκατάσταση-πιάτο 

φίλε μου το 39,90 με τις παροχες που γραφεις μονο παλιος συνδρομητης μπορεί να το πάρει, όπως και το 49.90 μόνο παλιός καθώς και νέος αρκεί να έχει ΟΤΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...