Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.....

Καθώς το συμβόλαιό μου λήγει σε ένα μήνα περίπου είπα να δοκιμάσω να πετύχω κάτι καλύτερο. Ήθελα να παραμείνω στη nova καθώς για φέτος έχει όλα αυτά που με ενδιαφέρουν (ελληνικό πρωτάθλημα, champions league, euroleague κλπ).  Είδα πολλά τηλέφωνα για προσφορές και πολλούς τρόπους εδώ μέσα για να το πετύχω, αλλά μου έμεινε η πεποίθηση πως δε θα καταφέρω τίποτα αφού είμαι ήδη συνδρομητής forthnet/nova.  Παρόλα αυτά αποφάσισα να δοκιμάσω τον ίσιο δρόμο, να πάρω δηλαδή πρώτα ένα τηλέφωνο την ίδια τη forthnet.

Kάλεσα λοιπόν την εξυπηρέτηση πελατών στο 13831 και ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα προσφορών, όπως και έκαναν.  Η ευγενέστατη υπάλληλος ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου μου, προφανώς για να βρει την καρτέλα μου στον υπολογιστή της.  Με ρώτησε πώς μπορεί να με εξυπηρετήσει και της απάντησα ευθέως "το συμβόλαιό μου λήγει σε 1 μήνα όπως βλέπετε, τι προσφορά μου κάνετε για να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο".  Και η απάντηση?  "€39,90/μήνα για πάντα και δώρο τα HD για έναν ακόμα χρόνο".

Εναλλακτικά μου έδωσε το Nova 3play με το full pack και επιπλέον 400 λεπτά προς εξωτερικό στα €49,90, κάτι που όμως δε με ενδιέφερε.  Πήρα λοιπόν το 3play με το sports pack και συνεχίζω με 15 ευρώ λιγότερα το μήνα από όσα πλήρωνα και τα HD για έναν ακόμα χρόνο. Όμορφα και απλά, χωρίς παρακάλια, αιτήσεις διακοπής, φορητότητες και άλλα.  Απ΄ ευθείας από τη forthnet.  Και εγώ ξεμπέρδεψα άμεσα και γρήγορα, και αυτοί έχουν ακόμα ένα ετήσιο συμβόλαιο στα χέρια τους.

Ευχαριστω φιλε, με τον ιδιο ακριβως τροπο πήρα το 3play με  sports pack στα 39,90.

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε, με τον ιδιο ακριβως τροπο πήρα το 3play με  sports pack στα 39,90.

Εγώ που είμαι σε άλλο πάροχο αν ζητήσω να βάλω 3Play (FORTHnet) θα μου δώσουν αυτή την τιμή μαζί με το Sport PACK ή θα πάω στα 49? Επίσης υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουμε τα 50 ευρώ της ενεργοποίησης?

Δημοσ.

το τέλος ενεργοποίησης είναι στάνταρ σε όποια εταιρεία και να θες να πας και δεν το γλυτώνεις  . όσο για το sport pacκ η τιμή είναι στα 49,90 με το Nova 3play . Αν το προσπαθήσεις λίγο μπορεί και να καταφέρεις κάτι καλύτερο

Δημοσ.

Εγώ πάντως καλώντας μόνος μου στο 13888, μου έδωσαν doubleplay+full pack otetv στα 36€ για 210' προς σταθερά και 30' προς κινητά ή στα 40€ για απεριόριστα σταθερά. (+1,5€ πάντα η αναγνώριση κλήσης).

Προτίμησα το πρώτο πακέτο. Απλά το αναφέρω μήπως έπεσες σε τζιμάνι, γιατί εγώ την πήρα κατευθείαν χωρίς καμία πίεση.

(Μέχρι τώρα ήμουν στην Wind)

το ίδιο κι εμένα χωρίς καμια πίεση 36.85/ μηνα . Επιβεβαιώνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από απάντηση που έδωσα και σε άλλο forum

Εγώ πήρα στο xxxxxxxx (εξωτερικοί συνεργάτες) και μου κάναν την εξής προσφορά την οποία δέχτηκα:

Nova 3play Full Pack

Εγκατάσταση, δωρεάν

Nova HD 831, δωρεάν

Nova HD 1 χρόνο, δωρεάν

Nova Multiview αν έχω δεύτερο αποκωδικοποιητή για 1 χρόνο, δωρεάν (αλλιώς αν δεν έχεις δεύτερο αποκωδικοποιητή αγοράζεις, και πάλι δωρεάν θα είναι για 1 χρόνο επίσης)

Απεριόριστα αστικά/υπεραστικά

12ώρες προς κινητά/μήνα

Κάποιες ώρες δωρεάν διεθνείς κλήσεις (δεν θυμάμαι πόσες ώρες)

Δωρεάν τέλος ενεργοποίησης

Νομίζω δεν ξέχασα κάτι. Όλα αυτά με 18μηνη δέσμευση, 49,90ευρώ/μήνα. Αν δεν θες εγκατάσταση εξοπλισμού δωρεάν (αν έχεις ήδη δηλαδή κάποιον εξοπλισμό), έχει 12μηνη δέσμευση.

Αυτή η προσφορά μου έγινε επειδή ήμουν πελάτης ΟΤΕ. Αν πάρεις και εσύ στο ίδιο τηλέφωνο, λογικά την ίδια προσφορά θα σου κάνουν. Αν όμως είσαι σε άλλη εταιρεία δεν ξέρω τι παίζει. Πάρε ένα τηλέφωνο καλού κακού και ενημερώσου.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

φαντάζομαι οτι με Lite πακέτο στην τηλεφωνία θα έρχεται πιο φθηνα. Τους ρώτησες ή ήθελες αυτο το πακέτο με τα τηλέφωνα.

με χαλάει η 18αμηνη δεσμευση.

Δημοσ.

παρτε τηλεφωνο την forthnet-nova και πειτε τους να σας δωσουν τον αριθμο βρογχου γιατι σας τον ζητησε αλλη εταιρεια γιατι θελετε να κανετε φορητοτητα και να φυγετε....και αμεσως...θα αρχισουν οι προσφορες....   29,90 το απλο πακετο με novacinema1 και novasport1 , 39,90 3play με ολα τα novacinema η ολα τα novasports και μετα παει full pack στα 59,90 και αν τους πιεσετε στα 49,90.   οποιος ενδιαφερεται ας δοκιμασει.

Δημοσ.

Από απάντηση που έδωσα και σε άλλο forum ...

Τα διεθνή έχουν όριο 400' και θα μπορούσες να ζητήσεις τους 2 πρώτους μήνες με 29,90 όπως την έδιναν 2 μήνες πριν. Εάν μπορείς να το παλέψεις και τώρα, καντο.
Δημοσ.

Δηλαδη η καλυτερη τιμη που μπορει να πετυχει κανεις  για 3play, απεριοριστα σταθερα + κινητα + full pack + multiview  ποια ειναι αυτη τη στιγμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

49.90 για οσα ειπες συν δωρεαν εξοπλισμο+εγκατασταση,δωρεαν τελη φορητοτητας. Αυτα με 18μηνο συμβολαιο αν δεν εχεις εξοπλισμο, 12 μηνο αν εχεις.

Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος

...

Προφανως για να αποφευχθει η διαφημιση. Αυτα γινονται μεσω pm. Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, απλα οπως ανεφερε πιο πανω ο Κgeorge, την προσφορα αυτην την παιρνεις απο εξωτερικους συνεργατες και μονο αν εισαι απο αλλο παροχο(προσωπικα στα 49,90 η 4net δεν μου εδινε full pack αλλα μονο τα sport). Τωρα για τους υπαρχοντες ειναι λιγο random. Προσωπικα εχω δει προσφορα μονο σε οσους εχουν cinema να το δινουν στα 39,90 και να ανοιγουν το sports 1 ισως και το 2 + hd για ενα χρονο (3play προφανως). Τωρα στο φουλ δεν ξερω, αμα το συμβολαιο σου δεν ειναι και σχετικα προσφατο θα βοηθησει περισσοτερο.

Δημοσ.

Τα διεθνή έχουν όριο 400' και θα μπορούσες να ζητήσεις τους 2 πρώτους μήνες με 29,90 όπως την έδιναν 2 μήνες πριν. Εάν μπορείς να το παλέψεις και τώρα, καντο.

Το έστειλα το συμβόλαιο πλέον υπογεγραμμένο. Βέβαια τους είπα μήπως γίνεται κάποια καλύτερη τιμή ή αν δίνουν τον HD 865 δωρεάν με κάποιον τρόπο αλλά μου αρνήθηκαν.

Δημοσ.

χωρις να το εχω ψαξει το θεμα εμενα που δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα αλλα βλεπω τα discovery history - id ,σειρες και ταινιες τι πακετο να διαλεξω και σε τι τιμη ειναι?thx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...