Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ότι εδώ και 2 μερες δεν εχουν παρει κανεναν τηλεφωνο (οι εξωτερικοι συνεργατες). Μάλλον παγωσε η κατάσταση, λόγω και πρότασης εξαγοράς από vodafone

η προσφορα εληξε χτες...οποιοι εστειλαν τα δικαιολογητικα μεχρι χτες θα παρουν την προσφορα...

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι... 

Δευτευρα πηρα τηλεφωνο ,την τριτη εστειλα το συμβολαιο υπογεγραμενο και σημερα πεμπτη με πηρε ο τεχνικος κιολας για εγκατασταση. αλλα μηνυμα δεν ελαβα στο κινητο μου οπως μου ειχαν πει πρωτα , ειναι φυσιολογικο αυτο?  

μιλαω για την προσφορα με τα 25 ευρω το full pack + HD + multiview

Δημοσ.

Είναι σίγουρο οτι έληξε? Γιατι αν ισχυει στο τσακ ειμαι και βαζω ΟΤΕ και ΟΤΕ TV, αυριο κιολας εχω φυγει

Δημοσ.

να ρωτησω κατι... 

Δευτευρα πηρα τηλεφωνο ,την τριτη εστειλα το συμβολαιο υπογεγραμενο και σημερα πεμπτη με πηρε ο τεχνικος κιολας για εγκατασταση. αλλα μηνυμα δεν ελαβα στο κινητο μου οπως μου ειχαν πει πρωτα , ειναι φυσιολογικο αυτο?  

μιλαω για την προσφορα με τα 25 ευρω το full pack + HD + multiview

και σε μενα δεν ειχε ερθει μηνυμα, τι σε αγχωνει? αφου εκλεισες ραντεβου με τεχνικο ολα οκ

Δημοσ.

Εγώ έβαλα τον PVR με 49 ευρω (99 αν δεν θέλεις τους λογαριασμους με καρτα)

+ Εγγραφές, on demand. plus

+ 4απλό lnb αντί για απλό (και για μελλοντική χρήση)

+ χρήση του multiview με έναν ακόμα δέκτη (είναι δωρεάν για 12 μήνες όπως και τα HD)

- κοστος 49 ή 99

Για να βάλεις τον pvr το κανονισες με τον τεχνικό η από την αρχή στην αίτηση;

Δημοσ.

εγώ από την αρχή στην αίτηση

ο τεχνικος δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι, εκτελεί το αίτημα όπως του έχει έρθει από τη Νοβα

Δημοσ.

Μακάρι να εξαγοραστούν από ΟΤΕ, να τα έχουμε όλα σε μία πλατφόρμα, να ησυχάσει το κεφάλι μας και να μη χάνουμε και αγώνα για αγώνα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα πόσα θα μας ζητάει ο ΟΤΕ;

εμ σε χάλαγε η ΕΡΤ όταν τα είχες όλα, πληρώνοντας ένα ποσό στους λογαριασμούς στη ΔΕΗ...ηθελες οτε,νοβα και ποιος ξερει τι άλλο! Λέω εγώ τώρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι που πήραν την προσφορά μέσω Νova ή σε όλους έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες/πωλητές;

Δημοσ.

η προσφορα εληξε χτες...οποιοι εστειλαν τα δικαιολογητικα μεχρι χτες θα παρουν την προσφορα...

αυτο απο που το ξερουμε; Ποσο εγκυρο ειναι; Γιατι πολλοι ενδιαφερονται ακομη κ πρεπει να ξερουν..
Δημοσ.

Μολις μου ηρθαν στο κινητο τα στοιχεια συνδεσης (username-password) και αλλαξε το status μου

15/07/2014 15:10:36 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης

15/07/2014 15:10:36 To αίτημά σας προωθήθηκε για υλοποίηση

15/07/2014 15:12:03 Προωθήθηκε το αίτημα τηλεφωνικού σας αριθμού

15/07/2014 15:13:42 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα του τηλεφωνικού σας αριθμού

18/07/2014 10:51:23 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 28/07/2014 00:00:00

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...