Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ο τεχνικος ερχετε περιπου σε μια εβδομαδα, αναλογα με την περιοχη, σε μενα επαρχια τοσο εκανε, επισης φερνει μαζι του πιατο-δεκτη-καλωδια και αφου κανει την εγκατασταση ενεργοποιει την καρτα, οσο αφορα τα HD ειναι δωρεαν για ενα χρονο και μετα αν θελεις με 5 ευρω επιπλεον τα εχεις

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ο τεχνικος ερχετε περιπου σε μια εβδομαδα, αναλογα με την περιοχη, σε μενα επαρχια τοσο εκανε, επισης φερνει μαζι του πιατο-δεκτη-καλωδια και αφου κανει την εγκατασταση ενεργοποιει την καρτα, οσο αφορα τα HD ειναι δωρεαν για ενα χρονο και μετα αν θελεις με 5 ευρω επιπλεον τα εχεις

σου έστειλαν κάποιο μήνυμα ή σε πήραν κάποιο τηλέφωνο πριν έρθει ο τεχνικός; 

Δημοσ.

(δυστυχώς) το επόμενο βήμα από τα συμβόλαια είναι η κλήση από τεχνικό, που αναλόγως την περιοχή παίρνει το χρόνο του

Δημοσ.

σου έστειλαν κάποιο μήνυμα ή σε πήραν κάποιο τηλέφωνο πριν έρθει ο τεχνικός; 

τηλεφωνο με πηρε φιλε (στο κινητο που δηλωσα στο συμβολαιο) για να κανονισουμε το ραντεβου εγκαταστασης (εμενα πρωι με πηρε τηλεφωνο και το μεσημερι ηρθε)

Δημοσ.

Καλημέρα, Πήραν τον πατέρα μου και του πρόσφεραν σε απλό 3play τo Cinema Pack με 9€. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο γιατι με ενδιαφέρει.. τον πήραν από 2109911367. Το δοκίμασα αλλά δεν δέχετε εισερχόμες μάλλον είναι από call center....

Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο. Τα δεδομένα είναι: 0,30 ευρώ την ημέρα για το Sport Pack  (έχω το start pack), για ένα χρόνο δωρεάν 7 κανάλια HD,NovaGo (δεν θυμάμαι αν ήταν για 12 μήνες ή για πάντα) και 3 μήνες το adult. 

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο, κράτησαν τα στοιχεία και είπαν ότι θα με καλέσουν αυτοί.

Εγώ είμαι συνδρομητής Nova Full Pack, έχει λήξει η 12μηνη δεσμευσή μου από τον Γενάρη και θέλω να την ανανεώσω σε αυτή την τιμή.

Εν ανάγκη θα βάλω τη συνδρομή σε άλλο όνομα, ελπίζω να μη μου κάνουν νερά. BTW είμαι και συνδρομητής ΟΤΕ, πληρώ όλα τα κριτήρια :D

Δημοσ.

Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο. Τα δεδομένα είναι: 0,30 ευρώ την ημέρα για το Sport Pack  (έχω το start pack), για ένα χρόνο δωρεάν 7 κανάλια HD,NovaGo (δεν θυμάμαι αν ήταν για 12 μήνες ή για πάντα) και 3 μήνες το adult. 

Έχεις το τηλέφωνο που σε κάλεσαν?

Δημοσ.

¨Οχι δεν μου δόθηκε καμιά προσφορά. Οπως ανέφερα και στο προηγούμενο μύνημα δεν με έχουν καλέσει καν ενώ άφησα τα στοιχεία μου. Αυτό για τον pvr το διάβασα μέσα στο thread όπου κάποιος έλεγε ότι με χρήση κάρτας πάει στα 50 € από τα 100 που χρεώνουν κανονικά.

Εγγραφές και on demand δεν με ενδιαφέρουν οπότε πάω για απλό

Εγώ έβαλα τον PVR με 49 ευρω (99 αν δεν θέλεις τους λογαριασμους με καρτα)

+ Εγγραφές, on demand. plus

+ 4απλό lnb αντί για απλό (και για μελλοντική χρήση)

+ χρήση του multiview με έναν ακόμα δέκτη (είναι δωρεάν για 12 μήνες όπως και τα HD)

- κοστος 49 ή 99

Δημοσ.

Εμένα τελικά με πήραν αλλά μου είπαν πως αυτή η προσφορά δίνεται από εξωτερικούς πωλητές και δεν μπορούν να μου την κάνουν. Τα πήρα λίγο και τους είπα πως ο λόγος που έφυγα παλιά ήταν η ασυνέπεια των προσφορών και η τυχαιότητα της κατάστασης. Ο ένας να πληρώνει πχ 25 και ο άλλος τα διπλάσια.... Δεν ίδρωσε το αυτί του και αποχαιρετιστήκαμε....

Δημοσ.

νομίζω ότι εδώ και 2 μερες δεν εχουν παρει κανεναν τηλεφωνο (οι εξωτερικοι συνεργατες). Μάλλον παγωσε η κατάσταση, λόγω και πρότασης εξαγοράς από vodafone

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...