MakisCE Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μόλις ενεργήθηκα! απονομή τοπ σχολίου στο θρεντ 12
Gerara_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πήρα τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι και μου ζήτησαν να αφήσω στοιχεία για να με καλέσουν; Ακόμα τίποτα. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα τους παρακαλάμε κιόλας. Για τους γνωρίζοντες που είναι αρκετοί εδώ: Αξίζει να πάρω τον pvr δέκτη με 50€. Τι πλεονεκτήματα προσφέρει έναντι του απλού; Champions League και Euroleague θέλω να βλέπω...
iceman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πήρα τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι και μου ζήτησαν να αφήσω στοιχεία για να με καλέσουν; Ακόμα τίποτα. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα τους παρακαλάμε κιόλας. Για τους γνωρίζοντες που είναι αρκετοί εδώ: Αξίζει να πάρω τον pvr δέκτη με 50€. Τι πλεονεκτήματα προσφέρει έναντι του απλού; Champions League και Euroleague θέλω να βλέπω... O pvr κανει εγγραφές και κατεβαζεις on demand ταινίες να τις δεις οπότε θες. Σου δόθηκε επιλογή για το δεκτή; Πως κοστίζει τόσο;
Gerara_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ¨Οχι δεν μου δόθηκε καμιά προσφορά. Οπως ανέφερα και στο προηγούμενο μύνημα δεν με έχουν καλέσει καν ενώ άφησα τα στοιχεία μου. Αυτό για τον pvr το διάβασα μέσα στο thread όπου κάποιος έλεγε ότι με χρήση κάρτας πάει στα 50 € από τα 100 που χρεώνουν κανονικά. Εγγραφές και on demand δεν με ενδιαφέρουν οπότε πάω για απλό
kostasford Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 δεν ισχυει αυτο που σου λενε... εγω πηρα στο ασχετο οπως κ πολλοι αλλοι αυτα μου ειπαν λεξη προς λεξη φιλε μου , που να βρω τηλεφωνο να τους δοσω?
manosfp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά που θα βρω τον κωδικό συνδρομητή;;;; 1
malawi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 αυτα μου ειπαν λεξη προς λεξη φιλε μου , που να βρω τηλεφωνο να τους δοσω?ξαναπαρε σαν να παιρνεις για πρωτη φορα κ πες οτι το διαβασες σε φορουμ στο ιντερνετ. Εγω αυτο ειπα
giorginho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Kατσε, σε λιγο θα δεις και καμια αγγελια στο ινσομνια με το φουλ πακ 35 ευρω το μηνα (το δορυφορικο μονο δλδ) :Ρ ΥΓ. Με την ευκαιρια μια αλλη απορια που εχω και μαλλον δεν εχει απαντηθει με απολυτο τροπο (αφορα το 25ευρω πακετο), οσοι παιρνουν δωρο 12 μηνες τα HD και το multiview ΑΛΛΑ κανουν 18μηνο συμβολαιο, στο τελευταιο "6μηνο" της δεσμευσης τους ειναι υποχρεωμενοι να τα πληρωνουν τα παραπανω ή στις συγκεκριμενες υπηρεσιες η δεσμευση ειναι οση και η διαρκεια του... δωρου, δηλαδη 12 μηνες και μπορουν να τις διακοψουν;
Mankon7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αφού έρθει ο courier και υπό γράψεις το συμβόλαιο, μετα απο ποσο κσιρο έρχεται ο τεχνικός για την εγκατάσταση;
argi73 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλημέρα, Πήραν τον πατέρα μου και του πρόσφεραν σε απλό 3play τo Cinema Pack με 9€. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο γιατι με ενδιαφέρει.. τον πήραν από 2109911367. Το δοκίμασα αλλά δεν δέχετε εισερχόμες μάλλον είναι από call center....
malawi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πρωτη φορα το ακουω.. Αρχισαν οι προσφορες και σε υφισταμενους συνδρομιτες λοιπον... Το τηλ αυτο νομιζω ειναι ενα απο αυτα που με εχει καλεσει , εχοντας αφησει προηγουμενως τα στοιχεια μου στο γνωστο 2111018818.. Για δοκιμασε!!!
argi73 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πρωτη φορα το ακουω.. Αρχισαν οι προσφορες και σε υφισταμενους συνδρομιτες λοιπον... Το τηλ αυτο νομιζω ειναι ενα απο αυτα που με εχει καλεσει , εχοντας αφησει προηγουμενως τα στοιχεια μου στο γνωστο 2111018818.. Για δοκιμασε!!! θα καλέσω το απογευμα και θα σας ενημώσω.!! ευχαριστώ...!
malawi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Συμβουλη: καλεις τωρα απ το πρωι, αφηνεις στοιχεια κ σε καλουν αυτοι το απογευμα... Αλλιως μαλλον πας για αυριο
leost Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά....την δευτέρα μου ήρθε και εμένα το συμβόλαιο(η προσφορά full pack με 25 ευρώ) με courier το υπέγραψα και το έστειλα...τι γίνεται μετά;πόσο καιρό κάνει να έρθει ο τεχνικός για να κάνει την εγκατάσταση;φέρνει αυτός τον εξοπλισμό;και κάτι άλλο αφού σταματήσουν τα hd κανάλια στον χρόνο μετά αν θες τα ενεργοποιείς πάλι δεν είναι υποχρεωτικά τα 5 ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις