Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μια κίνηση ρουτίνας είναι και μερικοί το παίρνουν προσωπικά 

Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά δεν μου αρέσει να αισθάνομαι μ.......

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα πιό πολλά που λες,συμφωνώ.κάπως έτσι είναι έχουν τα πράγματα.πάλι όμως λες τη μισή αλήθεια και λέω τη μισή γιατί η μισή ελλάδα είναι εκτός δικτύου forthnet κι έτσι δε μπορεί να επωφεληθεί απο πακέτα τύπου 3play και πληρώνει ΣΚΕΤΟ nova στα χρήματα,ισως κ πιό πολλά,που η αθήνα πχ παίρνει 3play.αυτό είναι σωστή αντιμετώπιση πελατών;

Ε με αυτή την προσφορά τότε καλύπτοναι ΟΛΟΙ αυτοί που λες και παίρνουν σκέτο Nova 25 ευρώ...αν δεν έχουν πανεύκολα..αν είναι συνδρομητές σκέτης nova μετά το 12μηνο κάνουν μια αίτηση διακοπής και μετά την παίρνουν και αυτοί.

Τώρα για την σύνδεση δεν φταίνει η forthnet η Hol η Cyta που δεν έχουν τόσο ρευστό να φτάσει το δίκτυο τους παντού...εκεί ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος δυστυχώς.

Δημοσ.

Ε με αυτή την προσφορά τότε καλύπτοναι ΟΛΟΙ αυτοί που λες και παίρνουν σκέτο Nova 25 ευρώ...αν δεν έχουν πανεύκολα..αν είναι συνδρομητές σκέτης nova μετά το 12μηνο κάνουν μια αίτηση διακοπής και μετά την παίρνουν και αυτοί.

Τώρα για την σύνδεση δεν φταίνει η forthnet η Hol η Cyta που δεν έχουν τόσο ρευστό να φτάσει το δίκτυο τους παντού...εκεί ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος δυστυχώς.

συμφωνούμε αν και καλό θα ήταν να μην χρειαζόταν αίτηση διακοπής,απλη συνεννόηση και τίποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου το πολύ καλό είναι το για πάντα γιατί στον οτε που ειμαι ως τώρα πήρε 3 ευρω πανω με premier league οπότε αν ξανα πάρει κάτι αλλο θα νε συν πάλι. ισως και να ψάχνει ρευστο για να παρει το cl και να έβγαλε τέτοια προσφορά κατ εμε

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ειναι ειλικρινα ξεφτυλα να συντηρει ακομα οικιακσ φουλ πακ (χωρις νταμπλ πλεη) με 60+ ευρω την στιγμη που τα τρπλη πλεη παιζουν 50-60 και προωθει τωρα χωρις νταμπλ πλεη με 25...

Προφανως ειναι αυτοι που δεν το κοιταξαν καθολου στην ανανεωση για καποιο καλυτερο πακετο και τωρα τους πινει το αιμα...

Δημοσ.

Αυτούς που πραγματικά έχει αφαιμάξει είναι αυτούς που έχουν επαγγελματικό πακέτο.

Σε σύγκριση με το αντίστοιχο του ΟΤΕ η τιμή είναι τριπλάσια και βάλε.

Δημοσ.

Δευτέρα αίτηση, Τρίτη συμβόλαιο, Παρασκευή κλήση από τοπικό εκπρ. Νοβα, Σάββατο εγκατασταση

(φουλ πακ @ 25)

ευγε στη Νοβα για την προσφορά, και thanks και στον backpacker για τη βοήθεια και εδώ και στο av forum

• Like 3
Δημοσ.

Αυτούς που πραγματικά έχει αφαιμάξει είναι αυτούς που έχουν επαγγελματικό πακέτο.

Σε σύγκριση με το αντίστοιχο του ΟΤΕ η τιμή είναι τριπλάσια και βάλε.

Δες πόσος κόσμος(άρα τζίρος άρα έσοδα) γεμίζει τις καφετέριες όταν παίζουν ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ και όταν έχει Champions League...και πόσος όταν παίζουν (Αγγλικό,Ισπανικό,Γερμανικό,Ιταλικό πρωτάθλημα) και θα καταλάβεις γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά.

Ακόμα και Ευρωλίγκα όταν παίζουν ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ μαζεύει πολύ περισσότερο κόσμο από τα ξένα πρωταθληματα..(τα οποία μαζεύουν μόνο στο Ρεάλ-Μπάρτσα και σε μερικά ντέρμπι της Premier.)

Είναι καθαρά θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Δευτέρα αίτηση, Τρίτη συμβόλαιο, Παρασκευή κλήση από τοπικό εκπρ. Νοβα, Σάββατο εγκατασταση

(φουλ πακ @ 25)

ευγε στη Νοβα για την προσφορά, και thanks και στον backpacker για τη βοήθεια και εδώ και στο av forum

Να σαι καλά αγορίνα...καλή θέαση!

Δημοσ.

Ως προς τον @ evo481

Για ποιο λόγο να κράξεις κάποιον που σου προσφέρει ένα συγκεκριμένο πακέτο; Δεν το θες πας σε άλλον και τέλος. Δεν βρίσκω αφορμή για κάτι τέτοιο.

:-D δε νομίζω να θίχτηκε ο συναισθηματικός τους κόσμος, ούτε και βρίστηκα με κανέναν! το συγκεκριμένο πακέτο που είχα το πλήρωνα 79,90ε και τώρα κοστίζει ως δια μαγείας 59,90ε, θα μου πεις κάνε παζάρι και θα το είχες πιο νωρίς, θα σου πω ότι το πελάτη που σε προτιμάει πολλά χρόνια τώρα καλό θα είναι να τον φτιάχνεις και από μόνος σου καμιά φορά! δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο! 

τεσπα ελλάδα είμαστε, ούτε θα πείσω κανέναν ούτε θα πειστώ από κανέναν :-D

και φυσικά ευχαριστώ τον backpacker για το θέμα που άνοιξε

Δημοσ.

(φουλ πακ @ 25)

μια χαρα , σε ποια περιοχη εισαι φιλε? εμεις ακομη τιποτε

Δημοσ.

Κι εμένα σε 3 μέρες ολοληρώθηκε η ενεργοποίηση μου (nova full pack). Σήμερα ήρθε ο τεχνικός για την εγκατάσταση. Ευχαριστώ τον ts και τους υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Μπορω να τους παρω εγω σε κάποιο τηλέφωνο και να ζητήσω αυτή την προσφορά;

Το τηλέφωνο είναι στην αρχή του thread στην πρώτη σελίδα. Ισχύει αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής Nova.

Δευτερα εστειλα το συμβολαιο ακομη τιποτε, ελπιζω απο βδομαδα να γινει η δουλεια μας

Εξαρτάται και από την περιοχή...αν στην περιοχή σου υπάρχουν πολλές νέες ενεργοποιήσεις τότε ο τεχνικός που είναι αρμοδιος και καλύπτει αυτή την περιοχή καταλαβαίνεις ότι θα είναι φορτωμένος κάθε μέρα και έτσι καθυστερούν...άλλοι ξεμπερδεύουν σε 3 μέρες και άλλοι σε 10. Υπομονή! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...