arma1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εσεις που κανατε πρωτη συμβολαιο σας πηραν τηλεφωνο για εγκατασταση?
Themos3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σεμιναριακο το topic. Μαθαινεις τοσα πολλα για το πως λειτουργει η αγορα διαβαζοντας το ... ειχα και μερες να μπω ... βλεπω 12 σελιδες .... λεω δε μπορει μοιραζουν 50ευρα
giorginho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μαλιστα τρομερου ενδιαφέροντος βρισκω το concept οπου η Nova επαναδιαπραγματευεται το δικο της συμβολαιο με την Super League επειδή υποβιβάζεται ξερω γω η ΑΕΚ... την ιδια στιγμη που θεωρείται αδιανοητο να διαπραγματευτεί μαζι της ο πελατης επειδή η nova εκοψε όλα τα μεγαλα πρωταθλήματα που ειχε με τελευταιο την Πρεμιερ (εγω ας πουμε είμαι οπαδος της Γιουνάιτεντ) ... Είναι πραγματι για ειδήμονες το τοπικ 3
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μαλιστα τρομερου ενδιαφέροντος βρισκω το concept οπου η Nova επαναδιαπραγματευεται το δικο της συμβολαιο με την Super League επειδή υποβιβάζεται ξερω γω η ΑΕΚ... την ιδια στιγμη που θεωρείται αδιανοητο να διαπραγματευτεί μαζι της ο πελατης επειδή η nova εκοψε όλα τα μεγαλα πρωταθλήματα που ειχε με τελευταιο την Πρεμιερ (εγω ας πουμε είμαι οπαδος της Γιουνάιτεντ) ... Είναι πραγματι για ειδήμονες το τοπικ Εσύ δεν διαπραγματεύεσαι κάθε χρόνο φίλε μου? Κάθε πότε θες να διαπραγματεύεσαι δλδ? Στείλε ένα ομαδικο μεηλ σε όλες τις εταιρείες και πες τες κάθε ποτε θες...δίδαξε τους τις έννοιες marketing...συμβόλαιο...αγορά!! Οι ανακοινώσεις για πρωταθλήματα βγαίνουν μήνες πριν...άρα με το που τελειώνει το συμβόλαιο σου μια χαρά μπορείς να αδιαπραγματευτείς και συ όπως κάνει και η Nova με την Super League. Σου απαγόρεψε κανένας να αναδιαπραγματευτείς όταν λήγει το συμβόλαιο σου? ¨η μήπως σε κρατάει κανένας με το ζόρι όταν λήγει? Ελευθερή αγορά έχουμε...
giorginho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Eιλικρινα τι εχεις παθει και απαντας σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ποστ σε αυτό το θεμα;... Σιγα μην ειχα νοβα by the way... Και αν οι "ληξεις" είναι γνωστες καιρο πριν, να ξερεις ότι οσο ακομα η νοβα ειχε την Πρεμιερ Λιγκ επαιζε Σαββατο μεσημερι ντερμπαρα Λίβερπουλ-Αρσεναλ και ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ για λογους "πρόληψης της πειρατιας" (ετσι μου ειχαν απαντησει τοτε στο τηλεφωνο, ασχετα που η ιστορια είναι εντελως διαφορετικη και την ξερω). Ειχα πληρωσει λοιπον για πρεμιερ Λιγκ και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ματς που επαιζε την συγκεκριμενη ωρα και μαλιστα ΤΟ ντέρμπι του σαββατοκύριακου ΔΕΝ το εδειχναν. Κατσε εσυ και υποστηριζε τους λοιπον λες και ιδιοκτητης είναι ο μπαμπας σου.- 4
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία αλλά ούτε αυτό είσαι ικανός να καταλάβεις.
panagiotis111 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι πριν υπογράψεις ένα συμβόλαιο κοιτάς και τι σε συμφέρει. Αν θέλεις κάτι οικονομικό και να έχει λίγο από όλα, παίζεις σε forthnet και 3play στα 29,90. Οικονομικό, περισσότερα κανάλια από την hol και οικονομικότερο από το πακέτο που δίνει ο Οτε στα 55(και αυτό που δεν του επιτρέπει ο εετ να κατεβάσει τις τιμές καταλόγου, καραμέλα το κάναμε).
tilegamos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ! έκανε κανείς εγκατάσταση? μου είπαν οτι είναι δωρεάν αλλα ξέχασα να ρωτήσω εάν ο αποκωδικοποιητής χρεώνεται! γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες?
evo481 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) μόλις τωρα έκανα το full pack 3play (τα πάντα όλα μεσα) από 79,90 στα 59,90 με hd και multiview για 12 μήνες...τους έκραξα μέσω της εξυπηρετησης πελατων στο fb χθες απλα ενημερωτικά το γράφω για να ξέρετε τι δίνουν πάνω κάτω εντιτ είμαι συνδρομητής εδώ και πολλά χρόνια Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από evo481
samniotis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τζάμπα τους έκραξες...είναι η προσφορά που κάνουν στους υπάρχοντες συνδρομητές! εμένα που έχω 3play με 39,90 cinema+720' σε κινητά με πήραν πριν μια βδομάδα και μου είπαν να πάρω το πακέτο που λές με 59,90 ως παλιός συνδρομητής φτάνει να κάνω ανανέωση ακόμα 1 χρόνο - μόλις αρνήθηκα (σιγά μην δώσω 20€ παραπάνω για sports pack & HD) μου αντιπρότεινε δώρο το nova sports 1 πάλι με ανανέωση 1 έτους της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το αθλητικό περιεχόμενο, ας μου δώσει τα HD και επέμεινε με το ζόρι ότι πρέπει να το πάρω το sports 1!!! Με αγανάκτησε λέμε -δεν μπορεί λέει, κάποιος απο το σόι μου θα θέλει να το βλέπει!- με το ζόρι να φωνάζω την γειτονιά να βλέπει μπάλα στο σπίτι μου ρε !#@$!# !!!! 2
evo481 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 έχεις απόλυτο δίκιο, δεν έγραψα ότι είμαι ήδη συνδρομητής εδώ και πολύ καιρό...οι προσφορές ως τώρα ήταν ώρες προς κινητά, hd και κάτι τέτοια απάλευτα...ουσιαστική μείωση τιμής δεν είχε προταθεί δηαλδή ποτέ!
pekorin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καταρχήν στον @ tilegamos Ολος ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν. Δεν χρεώνεσαι κάτι. Ως προς τον @ evo481 Για ποιο λόγο να κράξεις κάποιον που σου προσφέρει ένα συγκεκριμένο πακέτο; Δεν το θες πας σε άλλον και τέλος. Δεν βρίσκω αφορμή για κάτι τέτοιο. 1
manouras2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν παίρνουμε ποτέ την επίσημη forthnet για καλύτερες τιμές εκτός αν έχει λήξει το συμβόλαιο μας...θα είσαι στον 6ο μήνα πληρώνοντας 64 ευρώ και θα σου πουν ΟΚ θα σου δώσουμε την προσφορά και θα μας δίνεις για τα ίδια 49,90?Πάμε καλά ρε παιδιά? Εταιρείες είναι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα...αν έχεις μήνες ακόμα στο συμβόλαιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να διαπραγματευτείς μείωση τι να κάνουμε...δεν έχεις leverage... Όταν λήγει το συμβόλαιο με μια αίτηση φορητότητας έχουμε προσφορές και αντιπροσφορές και κάνουμε παιχνίδι...για αυτό το λόγο αποφεύγουμε μεγάλες δεσμεύσεις 18-24 μηνών. Αυτοί που κλαίγονται επειδή δεν τους δίνουν τις εκάστοτε προσφορές οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών....όταν αγοράζουν τηλεόραση 800 ευρώ πχ και μετά από 5 μήνες που γίνεται έκπτωση το ίδιο μοντέλο στα 500 ευρώ έχουν την απαίτηση να τους γυρίσουν τα 300 ευρώ της διαφοράς πίσω? Σωστό το παράδειγμα με την τηλεόραση.Το άκουσα πρώτη φορά από πωλητή της forthnet.Να μου επιτρέψεις να στο αλλάξω λίγο.Πας σ ένα μαγαζί κάθε μήνα και αγοράζεις μια τηλεόραση για 800 ευρώ.Ενώ έχει λήξει το συμβόλαιο σου και δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις,εσύ εξακολουθείς και πηγαίνεις και να πληρώνεις το 800αρι. Την ώρα που είσαι και πληρώνεις μπαίνω εγώ μέσα και βλέπεις ότι παίρνω την ίδια τηλεόραση 500 ευρώ και η δικαιολογία που ακούς από τον πωλητή είναι ότι θέλει να τραβήξει καινούργιους πελάτες.Πως θα νιώσεις;Αν ήθελε να είναι σωστή η nova έπρεπε να λέει "η προσφορά ισχύει για νέους και για πελάτες που έχει λήξει το συμβόλαιο τους".Σ εμένα πέρυσι με 3play δεν μου το έδιναν γιατί ήμουν πελάτης και ας είχε λήξει το συμβόλαιο μου.Έπρεπε να κάνω αίτηση φορητότητας για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το δώσουν.Αν δεν ήταν η nova θα είχα φύγει.Είναι σωστή η αντιμετώπιση αυτή σε ανθρώπους που είναι χρόνια στην εταιρία;Δεν τους κάνεις να αισθάνονται κορόιδα;Πρώτα πρέπει να κρατάς όσους έχεις και μετά να προσπαθήσεις να φέρεις κι άλλους.Αλλιώς θα φέρνεις από την μια και θα χάνεις από την άλλη. Υ.Γ.Ξέρω ότι το παράδειγμα που έφερες αναφέρεται σε πελάτες με συμβόλαιο που τρέχει.Απλά ήθελα να πω ότι το χρησιμοποιούν και εκεί που δεν ισχύει. 3
Backpacker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σωστό το παράδειγμα με την τηλεόραση.Το άκουσα πρώτη φορά από πωλητή της forthnet.Να μου επιτρέψεις να στο αλλάξω λίγο.Πας σ ένα μαγαζί κάθε μήνα και αγοράζεις μια τηλεόραση για 800 ευρώ.Ενώ έχει λήξει το συμβόλαιο σου και δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις,εσύ εξακολουθείς και πηγαίνεις και να πληρώνεις το 800αρι. Την ώρα που είσαι και πληρώνεις μπαίνω εγώ μέσα και βλέπεις ότι παίρνω την ίδια τηλεόραση 500 ευρώ και η δικαιολογία που ακούς από τον πωλητή είναι ότι θέλει να τραβήξει καινούργιους πελάτες.Πως θα νιώσεις;Αν ήθελε να είναι σωστή η nova έπρεπε να λέει "η προσφορά ισχύει για νέους και για πελάτες που έχει λήξει το συμβόλαιο τους".Σ εμένα πέρυσι με 3play δεν μου το έδιναν γιατί ήμουν πελάτης και ας είχε λήξει το συμβόλαιο μου.Έπρεπε να κάνω αίτηση φορητότητας για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το δώσουν.Αν δεν ήταν η nova θα είχα φύγει.Είναι σωστή η αντιμετώπιση αυτή σε ανθρώπους που είναι χρόνια στην εταιρία;Δεν τους κάνεις να αισθάνονται κορόιδα;Πρώτα πρέπει να κρατάς όσους έχεις και μετά να προσπαθήσεις να φέρεις κι άλλους.Αλλιώς θα φέρνεις από την μια και θα χάνεις από την άλλη. Υ.Γ.Ξέρω ότι το παράδειγμα που έφερες αναφέρεται σε πελάτες με συμβόλαιο που τρέχει.Απλά ήθελα να πω ότι το χρησιμοποιούν και εκεί που δεν ισχύει. Εκεί φίλε μου δυστυχώς όλες οι εταιρείες το πηγαίνουν μέσω Τρικάλων το θέμα και πρέπει να κάνουμε μία αίτηση φορητότητας για κάπου αλλού..μαλακία και ανόητο είναι και γω μαζί σου σε αυτό...αφού θα μου την δώσεις που θα μου την δώσεις μωρέ την τιμή που θέλω γιατί πρέπει να το πάμε έτσι... Μου θυμίζει το πως το παίζουν δύσκολες οι γυναίκες..ότι θέλω να σου κάτσω αλλά δεν πρέπει να σου κάτσω με την πρώτη μην με πεις εύκολη. Ε μια κίνηση ρουτίνας είναι και μερικοί το παίρνουν προσωπικά λες και χαμουρεύτηκε η γκόμενα τους με άλλον...ούτως ή άλλως για μένα είναι MUST όταν τελειώνει το συμβόλαιο μου κάθε φορά να πάρω προσφορές από άλλες εταιρείες να δω τι παίζει στην αγορά και τι με συμφέρει. Άμα πάρει το Champions League για την τριετία 2015-2018 ο ΟΤΕ και γω του χρόνου θα πάω να πάρω προσφορά από τον ΟΤΕ για να πάω εκεί γιατί θα με ενδιαφέρει περισσότερο το προϊόν. Δεν θα πάω με τιμές καταλόγου..θα πάω με ειδική προσφορά.Δεν θα παραπονεθώ αν 3-4-5-6 μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου βγει καλύτερη προσφορά και γω δεν μπορώ να την πάρω...τζίφρα θα έχω βάλει. ΥΓ1 Ρε παιδιά σκεφτείτε από την άλλη...αν δώσει ΣΕ όλους την προσφορά που λέτε..που είναι η κατώτατη τιμή που έχει υπάρξει ποτέ για forthnet/nova...μετά άμα λήξει το συμβόλαιο μετά το 12μηνο τι άλλη προσφορά να δώσει? Πάντα έτσι πάει..και ο παλιός συνδρομητής επιβραβεύεται όταν λήγει το συμβόλαιο και αναδιαπραγματεύεται. ΥΓ2 Σας φαίνεται λογικό και κυρίως βιώσιμο αυτό? Έχει 500.000 συνδρομητές Nova(είτε σκέτη είτε με 3play) ..βγάζει μια προσφορά για να προσεγγίσει άλλες 20.000-30.000...και σεις λέτε να μειώσει τα έσοδα από τους 500.000 αυτόματα σε μια στιγμή στην τιμή που θα πάρουν οι 20-30χιλ? Πάτε καλα ρε? 1
pier88 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εκεί φίλε μου δυστυχώς όλες οι εταιρείες το πηγαίνουν μέσω Τρικάλων το θέμα και πρέπει να κάνουμε μία αίτηση φορητότητας για κάπου αλλού..μαλακία και ανόητο είναι και γω μαζί σου σε αυτό...αφού θα μου την δώσεις που θα μου την δώσεις μωρέ την τιμή που θέλω γιατί πρέπει να το πάμε έτσι... Μου θυμίζει το πως το παίζουν δύσκολες οι γυναίκες..ότι θέλω να σου κάτσω αλλά δεν πρέπει να σου κάτσω με την πρώτη μην με πεις εύκολη. Ε μια κίνηση ρουτίνας είναι και μερικοί το παίρνουν προσωπικά λες και χαμουρεύτηκε η γκόμενα τους με άλλον...ούτως ή άλλως για μένα είναι MUST όταν τελειώνει το συμβόλαιο μου κάθε φορά να πάρω προσφορές από άλλες εταιρείες να δω τι παίζει στην αγορά και τι με συμφέρει. Άμα πάρει το Champions League για την τριετία 2015-2018 ο ΟΤΕ και γω του χρόνου θα πάω να πάρω προσφορά από τον ΟΤΕ για να πάω εκεί γιατί θα με ενδιαφέρει περισσότερο το προϊόν. Δεν θα πάω με τιμές καταλόγου..θα πάω με ειδική προσφορά.Δεν θα παραπονεθώ αν 3-4-5-6 μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου βγει καλύτερη προσφορά και γω δεν μπορώ να την πάρω...τζίφρα θα έχω βάλει. ΥΓ1 Ρε παιδιά σκεφτείτε από την άλλη...αν δώσει ΣΕ όλους την προσφορά που λέτε..που είναι η κατώτατη τιμή που έχει υπάρξει ποτέ για forthnet/nova...μετά άμα λήξει το συμβόλαιο μετά το 12μηνο τι άλλη προσφορά να δώσει? Πάντα έτσι πάει..και ο παλιός συνδρομητής επιβραβεύεται όταν λήγει το συμβόλαιο και αναδιαπραγματεύεται. ΥΓ2 Σας φαίνεται λογικό και κυρίως βιώσιμο αυτό? Έχει 500.000 συνδρομητές Nova(είτε σκέτη είτε με 3play) ..βγάζει μια προσφορά για να προσεγγίσει άλλες 20.000-30.000...και σεις λέτε να μειώσει τα έσοδα από τους 500.000 αυτόματα σε μια στιγμή στην τιμή που θα πάρουν οι 20-30χιλ? Πάτε καλα ρε? Στα πιό πολλά που λες,συμφωνώ.κάπως έτσι είναι έχουν τα πράγματα.πάλι όμως λες τη μισή αλήθεια και λέω τη μισή γιατί η μισή ελλάδα είναι εκτός δικτύου forthnet κι έτσι δε μπορεί να επωφεληθεί απο πακέτα τύπου 3play και πληρώνει ΣΚΕΤΟ nova στα χρήματα,ισως κ πιό πολλά,που η αθήνα πχ παίρνει 3play.αυτό είναι σωστή αντιμετώπιση πελατών; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις