pier88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει αυτό που λέγεται ανταγωνισμός και ελεύθερη αγορά...και φυσικά δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Αυτό που λες δεν συμβαίνει σε καμία εταιρεία ΠΟΤΕ! Η nova αναδιαπραγματεύεται κάθε χρόνο όπως λες και συ γιατί κάθε χρόνο αλλαζουν τα δεδομένα της αγοράς...και συ διαπραγματεύεσαι κάθε χρόνο για τον ίδιο λόγο! Αλλά όχι εσείς θέλετε να ακυρωθούν ουσιαστικά τα συμβόλαια και να αναδιαπραγματεύεστε κάθε μήνα ή κάθε βδομάδα όσον αγνοώντας ότι αφορά τις δεσμεύσεις τις δικές μας στα συμβόλαια που έχουμε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ! Προφανώς όλοι εδώ που σας ενοχλούν οι "επιλεκτικές" προσφορές σας ενοχλούσαν και τα καλά τα χρόνια οι επιλεκτικές επιδοτήσεις και τα παζάρια που κάνατε ανάμεσα σε εταιρείες κινητής ώστε να πάρετε καλύτερη συσκευή δώρο. Τότε δεν ήταν άδικο...δεν επωφελούσασταν καλύτερες προσφορές από υφιστάμενους συνδρομητές τότε... Θέλω και όταν αλλάζω εταιρεία να έχω καλύτερη προσφορά ώστε να έχω κίνητρο να αλλάξω...αλλά και όταν έχω αλλάξει μετά αν η ίδια εταιρεία βγάλει κάτι καλύτερο να μου το δώσουν και αυτό! #epic_fail_logic Επίσης το είπα και σε άλλο τομέα...αν πάρετε τηλεόραση και μετά από 5 μέρες η τηλεόραση που πήρατε είναι σε προσφορά 20% κάτω θα πάτε να ζητήσετε την διαφορά των χρημάτων? μόνο που η nova είχε πάρει το πρωτάθλημα για 5 χρόνια (αν δε κάνω λάθος).οπότε συμφωνα με αυτά που λες εσυ θα έπρεπε να διαπραγματευτεί στο τέλος του συμβολαίου.δεν το κάνει όμως και κάθε χρόνο δίνει λιγότερα γιατί εκμεταλέυεται ότι μόνο αυτή δίνει λεφτά στις ομάδες.
Backpacker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μόνο που η nova είχε πάρει το πρωτάθλημα για 5 χρόνια (αν δε κάνω λάθος).οπότε συμφωνα με αυτά που λες εσυ θα έπρεπε να διαπραγματευτεί στο τέλος του συμβολαίου.δεν το κάνει όμως και κάθε χρόνο δίνει λιγότερα γιατί εκμεταλέυεται ότι μόνο αυτή δίνει λεφτά στις ομάδες. Αναδιαπραγματεύεται βάση όρων συμβολαίου που λένε ότι αν πέσει μεγάλη ομάδα (άρα χάνει στάνταρ και ένα κομμάτι των οπαδών αυτής) μειώνει και τα λεφτά που δίνει.Που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν στην ομάδα που έπεσε. Δεν αναδιαπραγματεύεται ότι της κατέβει από μόνη της.
pier88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δε καταλαβαίνεις κάτι.ο πελάτης έχει πάντα δίκιο(κανόνας της αγοράς),οι εποχές που κρατούσαν το καζαντζιδη όμηρο οι δισκογραφικές εχουν τελειώσει.είναι δικαιωμα του καθενός που πληρώνει να έχει απαιτήσεις και να διεκδικεί να πληρώνει οχι λιγότερα αλλά ισότιμα με τους άλλους.εσύ δλδ θεωρείς σωστό οτι κάποιος εκτος δικτυου forthnet να πληρώνει 65 € nova;συν 40 στον οτε για τηλ κ ιντερνετ;105 € σύνολο για υπηρεσιες που στις πολεις δινεις 50€; 1
Backpacker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δε καταλαβαίνεις κάτι.ο πελάτης έχει πάντα δίκιο(κανόνας της αγοράς),οι εποχές που κρατούσαν το καζαντζιδη όμηρο οι δισκογραφικές εχουν τελειώσει.είναι δικαιωμα του καθενός που πληρώνει να έχει απαιτήσεις και να διεκδικεί να πληρώνει οχι λιγότερα αλλά ισότιμα με τους άλλους.εσύ δλδ θεωρείς σωστό οτι κάποιος εκτος δικτυου forthnet να πληρώνει 65 € nova;συν 40 στον οτε για τηλ κ ιντερνετ;105 € σύνολο για υπηρεσιες που στις πολεις δινεις 50€; Εσύ δεν καταλαβαίνει κάτι...και αυτό το κάτι είναι η ΑΓΟΡΑ και το πως λειτουργεί. Αυτά τα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο είναι σορρυ για την έκφραση αλλά βλακείες..συμβόλαιο υπογράφεις!! Αυτό είναι όχι κανόνας της αγοράς αλλά ΝΟΜΟΣ! Το τελευταίο που λες το κάνεις εν γνώση σου..αν είσαι εκτός δικτύου forthnet δεν θα πας στην forthnet..ανόητο παράδειγμα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η forthnet εκεί.. Με το ανόητο και εκτός πραγματικότητας σκεπτικό σου και στις αεροπορικές που οι πρώτοι έχουν καλύτερη τιμή για την ίδια ακριβώς υπηρεσία με τους υπόλοιπους..να πας να τους πεις ότι δεν είσαι Καζαντζίδης και οτι εχεις πάντα δικιο και πρεπει να πληρώσεις όσο ο πρώτους που έκλεισε εισιτήριο.
pier88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Άκυρα παραδείγματα. Αυτά τα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο είναι σορρυ για την έκφραση αλλά βλακείες..συμβόλαιο υπογράφεις!! Αυτό είναι όχι κανόνας της αγοράς αλλά ΝΟΜΟΣ! Το τελευταίο που λες το κάνεις εν γνώση σου..αν είσαι εκτός δικτύου forthnet δεν θα πας στην forthnet..ανόητο παράδειγμα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η forthnet εκεί.. Με το ανόητο και εκτός πραγματικότητας σκεπτικό σου και στις αεροπορικές που οι πρώτοι έχουν καλύτερη τιμή για την ίδια ακριβώς υπηρεσία με τους υπόλοιπους..να πας να τους πεις ότι δεν είσαι Καζαντζίδης και οτι εχεις πάντα δικιο και πρεπει να πληρώσει όσο ο πρώτους που έκλεισε εισιτήριο. Εδω δίνει προσφορά με 25 € φουλ πακέτο και λες οτι δε μπορει να κανει τίποτα.οι παλιοί συνδρομητές 65 ευρο κ οι νέοι 25 ευρο.μπράβο ωραία εταιρία!φοβέρη πολιτική με σεβασμό στο πελάτη!!γιά όλα αυτά σε ένα δυό μήνες δεν θα υπάρχει. 1
Backpacker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εδω δίνει προσφορά με 25 € φουλ πακέτο και λες οτι δε μπορει να κανει τίποτα.οι παλιοί συνδρομητές 65 ευρο κ οι νέοι 25 ευρο.μπράβο ωραία εταιρία!φοβέρη πολιτική με σεβασμό στο πελάτη!!γιά όλα αυτά σε ένα δυό μήνες δεν θα υπάρχει. Όλες οι εταιρείες αυτό κάνουν...το ξέρεις ότι ο ΟΤΕ για συνδρομητές της forthnet δίνει 3play για εναν χρονο 35,90 ευρώ??Πάνε να δεις πόσο το δίνει επίσημη τιμή στους παλιούς του.ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!! Θα κλείσει η nova που αυξάνετε η βάση της μέρα με την μέρα έναν χρόνο τώρα και σκοτώνονται ποιος την αγοράσει...χαχαχαχα Αφού σου λέω δεν έχεις ιδέα από το τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά άστο...
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εδω δίνει προσφορά με 25 € φουλ πακέτο και λες οτι δε μπορει να κανει τίποτα.οι παλιοί συνδρομητές 65 ευρο κ οι νέοι 25 ευρο.μπράβο ωραία εταιρία!φοβέρη πολιτική με σεβασμό στο πελάτη!!γιά όλα αυτά σε ένα δυό μήνες δεν θα υπάρχει. Όλες οι εταιρείες αυτό κάνουν...το ξέρεις ότι ο ΟΤΕ για συνδρομητές της forthnet δίνει 3play για εναν χρονο 35,90 ευρώ??Πάνε να δεις πόσο το δίνει επίσημη τιμή στους παλιούς του.ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!! Θα κλείσει η nova που αυξάνετε η βάση της μέρα με την μέρα έναν χρόνο τώρα και σκοτώνονται ποιος την αγοράσει...χαχαχαχα Αφού σου λέω δεν έχεις ιδέα από το τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά άστο... Εσυ τα ξέρεις όλα. Ειδήμων.
RIOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μπορεί να μην κλείσει αλλά θα εξαγοραστεί,το ίδιο είναι.αυξηθηκε η βάση της,γιατί;αφου ξεπουλάει τα πακέτα όσο όσο.και τα 25 της προσφορας εδω,πολλα είναι γιατί το πρόγραμμα είναι αθλιο φίλε μου.εχω 10 μέρες να ανοιξω το δέκτη,τι να δώ;;;;ο αλλος λόγος είναι οτι αντιμετώπισε την πειρατεία σε ένα βαθμό κ κερδισε συνδέσεις.όλα. αλλαζουν ομως να ξέρεις.
dolph Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε και γω ήδη συνδρομητής είμαι και δεν μπορούσα να την πάρω την προσφορά..αλλά θα τρελάθω με τις βλακείες που ακούω εδώ μέσα από ήδη συνδρομητές που το παίζουν θιγμένοι και αδικημένοι. Συμβόλαιο δεν υπογράψατε ρε σεις που κάθεστε και κλαίγεστε?Την μαμημένη την τζίφρα σας δεν την βάλατε συμφωνόντας ότι για 12 μήνες θα πληρώνεται την Χ τιμή? Τώρα ζητάτε στους 3-4-5-6-7 μήνες συμβολαίου να σας πάρουνε τηλέφωνο για να δίνεται λιγότερα??ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Εσείς θα δεχόσασταν ενώ έχετε συμβόλαιο να σας κάνουν αύξηση? Έχουμε τερματίσει τον νεοελληνισμό εδώ μέσα. Όταν λήγει το συμβόλαιο διαπραγματευόμαστε καινούργιο καλύτερο! Όσον αφορά εμένα, μου φαίνεται ότι τα έχεις μπερδέψει πολύ. Είμαι πελάτης της Forthnet, αλλά όχι της Nova, κατανοητό; Και λέω ότι είναι απαράδεκτο σε μένα που είμαι ήδη πελάτης και που δεν ζητάω να κάνω undercut κάποιο υπάρχον συμβόλαιο -επειδή δεν έχω συμβόλαιο Nova!- να μην μου δίνει αυτό που προσφέρει απλόχερα σε πελάτες άλλων δικτύων, Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι σοβαρή εμπορική πολιτική;
anivas11 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όσο είσαι σε συμβόλαιο θα έπρεπε να φροντίζουν να σου δίνουν σε προσφορά υπηρεσίες που δεν έχεις, έστω και για δοκιμή και να επιδιώκουν την παράταση του συμβολαίου. Το να ξεβρακώνονται μόνον όταν λήξει το συμβόλαιο και να κυνηγάν να σε μαζέψουν από τους ανταγωνιστές, δεν είναι καλή τακτική. Δίνουν πχ το ενηλίκων για 2 μήνες και όχι το cinema. Σιγά μην δεσμευτείς για 12 - 18 μήνες για κάτι που τελικά μπορεί να μην χρησιμοποιείς καθόλου.
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά πηγαίντε να κάνετε τα παράπονα σας στα τμήματα ΟΛΩΝ των εταιρειών τηλεφωνίας που πράττουν ΟΛΟΙ με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.(OTE,Forthnet,Hol,Cyta,Wind) Προφανώς εσείς ξέρετε παραπάνω marketing και promotion από αυτούς. ΥΓ Dolhp εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές 3play με συμβόλαιο που δεν λήγει και είναι στον 5ο-6ο-7ο μήνα και κράζουν γιατί μία εταιρεία που σκοπό έχει το κέρδος δεν τους αλλάζει το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει ώστε να πληρώνουν λιγότερα. Εσύ έχεις δίκιο ότι είναι μαλακία που δεν στο δίνουν και απορώ γιατί...είσαι νέος συνδρομητής Nova και όχι υπάρχων...από πέρυσι το καλοκαίρι και όλη την χρονιά δίναν πανεύκολα σε σκέτα 2play την μετάβαση σε nova 3play με cinema ή sports στα 39,90...το full pack στα 49,90 πιο δύσκολα και σε πιο λίγους. Εσυ τα ξέρεις όλα. Ειδήμων. Ειδήμων δεν είμαι. Απλά ξέρω πως λειτουργεί η αγορά. Α και κάνω και το άλλο το τρελό...όταν υπογράφω κάτι σέβομαι αυτό που υπογράφω και δεν παρακαλάω να αλλάξει μετά και ούτε το παίζω αδικημένος από το σύστημα και από τον κακό άπληστο καπιταλισμό άμα τύχει και χάσω μια μελλοντική προσφορά! 2
fakiris31 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά όλες οι εταιρείες το ίδιο είναι σε αυτό το θέμα. παλιά ήμουν hol ζήτησα χαμηλότερη τιμη που υπήρχε ενω ήμουν 3 χρόνια συνδρομητής δεν ειχα σύμβαση και δεν με έδωσαν μέχρι που έκανα μεταφορά στον οτε. ο οτε τώρα τελιωνει το συμβόλαιο σε λιγο ρώτησα αν θα μπορω να παρω 30 κατι ευτω που δινει σε αλλους με τβ που έχω και τώρα και με είπε οχι η τιμη είναι 55.... Τώρα που έκανα τα χαρτιά γοα αυτή τη προσφορά και θα πάρω να κοψω οτε τβ και μεταφορά και τηλεφώνου σίγουρα ο οτε ξαφνικά θα μπορει να το δωσει φθηνότερο αλλα θα είναι αργά
achilles_g_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κι εμένα ρε παιδιά μου κακοφαίνεται που πληρώνω οτε tv 22.90 ενώ σε άλλους το δίνουν 6 μήνες δώρο + 6 ή σε μερικούς με 11 ευρώ το μήνα. Αλλά αφού εν γνώση μου δέχτηκα και υπέγραψα τι να κάνω??? Απλά τώρα που λήγη αν δεν μου κάνουν προσφορά το κόβω. 1
dolph Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σωστά, Backpaper, αν έχεις ήδη συμβόλαιο με κάποιους όρους πρέπει να λήξει ή να ολοκληρωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό για να διαπραγματευτείς άλλο. Εκεί η κάθε Forthnet έχει δίκιο, δεδομένου ότι ο οικονομικός προγραμματισμός της πρέπει να γίνεται βάσει των συμβολαίων που έχει. Για αυτό, άλλωστε, ο καταναλωτής δεν πρέπει να υπογράφει μεγάλα συμβόλαια, για να μπορεί να διαπραγματεύεται πιο συχνά σε δυναμικές αγορές όπως αυτή. Παράδειγμα (αν σας ενδιαφέρει): Πρόσφατα έκανα την ανανέωση των συμβολαίων κινητής στην εταιρεία που βρίσκομαι. Η προσφορά για 18-μηνο συμβόλαιο ήταν κάπως καλύτερη, αλλά επέλεξα το 12-μηνο, θέλοντας να έχω πιο νωρίς την διαπραγματευτική ισχύ σε περίπτωση που αλλάξει σημαντικά η αγορά προς τα κάτω. 2
tiropitas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όταν υπογράφεις κάτι και στην προκειμένη, ένα συμβόλαιο, τότε καλό είναι να τι διαβάζεις, όσο και να βιάζεται ο άλλος. Αυτό σου δίνει το δικαίωμα και το προβάδισμα για μετά (εφόσον μιλάτε για συμβόλαια). Δεν γίνεται να γκρινιάζουμε για κάτι που είναι εις γνώσιν μας. Επίσης ήμουν παλιός συνδρομητής forthnet 2 play και πριν ένα χρόνο μου έκαναν την προσφορά του 3play με 29,90 (λιγότερα από ότι πλήρωνα).Δεν βρίσκω την αιτία να μην το κάνω.Σε αντίθεση με τον Οτε που μου το έδινε για 55. Τώρα με extra novacinema πήγα 49,90, επίσης λογότερα από όλους. Γιατί λοιπόν να μην με συμφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις