Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια εχω ενα desktop AMD phenom II X4 955 quadcore με μια nvidia geforce gts 450

τελευταια οταν παιζω παιχνιδια στα καλα του καθουμενου σβηνει! τι φαση?? πρεπει να φταιει το τροφοδοτικο??πρεπει να παρω καινουργιο πιο δυνατο?

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω θα το καθαρισω!! να δουμε τι θα γινει! αλλα νομιζω οτι μου το εκανε και τα χριστουγεννα αυτο!

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω θα το καθαρισω!! να δουμε τι θα γινει! αλλα νομιζω οτι μου το εκανε και τα χριστουγεννα αυτο!

Δώσε πληροφορίες! Τι θερμοκρασίες έχεις? τα specs και όλα τα σχετικά!

Δημοσ.

Δώσε πληροφορίες! Τι θερμοκρασίες έχεις? τα specs και όλα τα σχετικά!

που να δω θερμοκρασιες και τι ακριβως να σου πω για specs?

Δημοσ.

-_^

Ρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες σου με το HWMonitor... 

Μια ζεστούλα την έχει πάντως :P

Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα που σου γράφω πάνω και ή ανέβασε screenshot ή εκεί που λέει τον επεξεργαστή σου και την κάρτα γραφικών πες μας τις θερμοκρασίες που λέει (value, min, max)

Τα specs! τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου!. Επεξεργαστή, τροφοδοτικό, μητρική, ψήκτρα και τα σχετικά!

Δημοσ.

Φίλε έχεις σταθεροποιητή τάσης (UPS) ? 

Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , είχε σπάσει το κεφάλι μου τι μπορεί να φταίει ... και τελικά ήταν αυτό.Άφησα τις περιφερειακές συσκευές συνδεδεμένες μόνο πάνω σε αυτό , εκτός από το τροφοδοτικό και από τότε δεν μου έχει κλείσει ξανά. 

Δημοσ.

καθαρισμα εκανες ?

εκανα ναι! θα δοκιμασω να δω!!

Φίλε έχεις σταθεροποιητή τάσης (UPS) ? 

Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , είχε σπάσει το κεφάλι μου τι μπορεί να φταίει ... και τελικά ήταν αυτό.Άφησα τις περιφερειακές συσκευές συνδεδεμένες μόνο πάνω σε αυτό , εκτός από το τροφοδοτικό και από τότε δεν μου έχει κλείσει ξανά. 

οχι φιλε τι φαση? μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως ειναι απο που μπορω να βρω και τετοια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...