Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως χρειαζομαι για να συνδεσω εναν σταθερο υπολογιστη με wifi.χρειαζεται απλα ενα usb stick και τελειωσε η κατι παραπανω.και αν μπορειται να μου προτεινεται κατι καλο μεχρι 15 ευρω.ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

αυτο για παραδειγμα που εστειλες δικε μου θελει  drivers να του κατεβασω απο καπου η το εχει απο μονο του?

Δημοσ.

Ε ναι, και να περάσεις drivers αναλόγως το μοντέλο.

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn821n-wireless-n-2t2r-usb-adapter-p-PER.612356

Το ίδιο έχω. Παρ' το και είσαι μια χαρά.

Έχει το cd εγκατάστασης μέσα στη συσκευασία.

Περνάς cd, κάνεις εγκατάσταση, το βάζεις σε usb θύρα και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Το TL-WN721N είναι 150Mbps τύπου USB stick με ενσωματωμένη κεραία.
Το TL-WN722N είναι 150Mbps τύπου USB stick με εξωτερική κεραία, άρα πολύ καλύτερη λήψη.

Το TL-WN821N είναι 300Mbps τύπου USB stick με ενσωματωμένη κεραία.
Το TL-WN822N είναι 300Mbps επιτραπέζιο με δύο εξωτερικές κεραίες, άρα πολύ καλύτερη λήψη.

Επίσης, τα TP-LINK τύπου USB stick βγαίνουν και σε εκδόσεις NC στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και πρακτική βάση με καλώδιο, ώστε να τοποθετηθούν πάνω στο γραφείο. Οι τιμές όλων των παραπάνω μοντέλων είναι παραπλήσιες.

Σε κάποια μοντέλα TP-LINK υπάρχουν διάφορα revisions, στα οποία χρησιμοποιούνται διαφορετικά chip. Άρα, εάν έχεις κάποια προτίμηση σε κάποιο chip για συγκεκριμένη χρήση με κάποιο πρόγραμμα, πρέπει να ψάξεις περισσότερο. Αλλιώς, αγόρασε οποιοδήποτε από αυτά.

Δημοσ.

οκ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ μαλλον θα αγορασω  το TN-WN822N με τις 2 κεραιες για καλυτερο σημα να σται καλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...