skotostas80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 καλησπερα σας, Παιζοντας διαφορα παιχνιδια,οπως smite,marver heroes online,και μερικα ακομα,περιπου στα 5-6 λεπτα,το pc μου παγωνει,ο μονος ο τροπος για να το λυσω ειναι restar απο τον πυργο.μπαινοντας στην συννεχεια στο event viewer των windows βρηκα αυτο το σφαλμα.googlara για περισσοτερες πληροφοριες αλλα πραγματικα ο ογκος πληροφησης ειναι ατελειωτος και δεν νμζω οτι με βοηθαει. για αυτο αν καποιος γνωριζει κατι πιο συγκεκριμενο θα το εκτιμουσα δεοντος πραγματικα. το pc μου ειναι 1,5 χρονου.αν νμζετε οτι χρειαζοντε και τα specs του pc παρακαλω ενημερωστε με σας ευχαριστω
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 για τροφοδοτικο με κανει εμενα, σου βγαζει καμια μπλε οθονη αν το αφησεις ετσι; για πες λιγο τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου;
skotostas80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 για τροφοδοτικο με κανει εμενα, σου βγαζει καμια μπλε οθονη αν το αφησεις ετσι; για πες λιγο τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου; πολυ πιθανο αλλα δεν ξερω πραγματικα,ο ογκος πηροφοριων για οσο το εψαξα στο ιντερνετ ειναι τεραστιος,και απλα εχω μπερδευτει.οσο αφορα μπλε οθονη,ναι μια φορα μονο μου πεταξε στο ασχετο τελειως οταν απλα σερφαρα,οχι παιζοντασ games η βλεποντας καποια ταινεια,βιντεακι κτλπ. motherboard - gigabyte z77mx-d3h , psu - corsair builder series 600w v2 , cpu - intel core i7 - 3770 (1155,3 4ghz,8mb), ram - corsair 8gb (2x4)kit - 1600mhz , graphic card - pci - x ,sapphire 7870 2gb oc , ssd samsung 128gb sata 3, hdd - toshiba sata 3 2tb,κ windows 7 64 bit.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 η μπλε οθονη τι σου βγαζει ποιος ειναι ο κωδικος της; αν δεν την βλεπεις βγαλε την αυτοματη επανεκινηση δεξι κλικ ο υπολογιστης μου->ιδιοτητες->ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους->για προχωρημενους->εκκινηση και αποκατασταση ρυθμισεις->αποτυχια συστηματος αυτοματη επανεκινηση βγαζεις το τσεκ κανε και ενα τεστ τις μνημες σου με το μεμτεστ
skotostas80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 η μπλε οθονη τι σου βγαζει ποιος ειναι ο κωδικος της; αν δεν την βλεπεις βγαλε την αυτοματη επανεκινηση δεξι κλικ ο υπολογιστης μου->ιδιοτητες->ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους->για προχωρημενους->εκκινηση και αποκατασταση ρυθμισεις->αποτυχια συστηματος αυτοματη επανεκινηση βγαζεις το τσεκ κανε και ενα τεστ τις μνημες σου με το μεμτεστ η μπλε οθονη τι σου βγαζει ποιος ειναι ο κωδικος της; αν δεν την βλεπεις βγαλε την αυτοματη επανεκινηση δεξι κλικ ο υπολογιστης μου->ιδιοτητες->ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους->για προχωρημενους->εκκινηση και αποκατασταση ρυθμισεις->αποτυχια συστηματος αυτοματη επανεκινηση βγαζεις το τσεκ κανε και ενα τεστ τις μνημες σου με το μεμτεστ το εκανα το τεστ αυτο χθεσ βραδυ δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα.απο εκει κ επειτα το εχει κανει μονο μια φορα στα 2 χρονια σχεδον που εχω το pc.τωρα την μονη φορα που μου το εβγαλε δεν προλαβα να προλαβω να δω τι γραφει.θα κανω αυτη την διαδικασια που μου ειπες κ θα δω αν ξαναγινει.το θεμα μου παραμενει στην "μαυρη" οθονη κ πρακτικα παγωνει το μηχανημα τελειως,κ βλεποντασ τα σφαλματα στο windows viewer μου βγαζει critical error - kernel power...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα