Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Έχει τα υπέρ και τα κατά η ΑΙΟ.Εγώ θα προτιμούσα την Thermalright. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Σκέφτηκα βέβαια και για κάποια οικονομική υδρόψυξη αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αξίζει;;Εσείς τι λέτε;;; αν δεν βιαζεσαι, αυριο παραλαμβανω τον "δικο" μου FX-8320 και εχω ηδη στα χερια μου μια http://www.skroutz.gr/s/416802/Zalman-CNPS10X-Performa.html?keyphrase=10X+performa μπορω να σου πω θερμοκρασιες, αφου τα τοποθετησω φυσικα, και δουλεψουν λιγο καιρο μεχρι να "στρωσει" η παστα...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αντε ντε...... χρονιασες. Πες μου γιατι απο μαλακια μου δεν εβαλα την performa και εβαλα την optima, η οποια ειναι καλυτερη απο την evo212. Πιστευω να σου κατσει καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αντε ντε...... χρονιασες. Πες μου γιατι απο μαλακια μου δεν εβαλα την performa και εβαλα την optima, η οποια ειναι καλυτερη απο την evo212. Πιστευω να σου κατσει καλα. εεε τι να κανουμε? εχουμε κι αλλες υποχρεωσεις...!!!!! αυριο τον παραλαμβανω, με το καλο. απο ΣΚ πιστευω να εχω αποτελεσματα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οτι πρεπει για σας με τους απειρους πυρηνες........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 οτι πρεπει για σας με τους απειρους πυρηνες........ θα αποκτησεις καποια μερα πολλους πυρηνες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αντε..... τωρα που ερχεται ο νεος 8πυρηνος Haswell-E Ι7-5960Χ.., θα πας για αναβαθμιση...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αντε..... τωρα που ερχεται ο νεος 8πυρηνος Haswell-E Ι7-5960Χ.., θα πας για αναβαθμιση...!!! Αν κερδίσει κανα πάμε στοίχημα φαντάζομαι με τέτοια τιμή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αν κερδίσει κανα πάμε στοίχημα φαντάζομαι με τέτοια τιμή... εγω προετοιμαστικα και εβαλα το αυτοκινητο αγγελια θελω και εγω πυρηνες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγω προετοιμαστικα και εβαλα το αυτοκινητο αγγελια θελω και εγω πυρηνες Δεν θα καταλάβεις και τίποτα. Και εμείς που τους έχουμε, κάθονται οι 4... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 "Πωλειται γκαρσονιερα, ή ανταλλασεται με επεξεργαστη Haswell..... τιμη συζητησιμη........" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα