funnydad Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πληροφοριακά αν θες μπορείς να δεις και Samsung 27 S27D590P με PLS Panel στα 279 , έχει ωραίο design λεπτό bezel + με 5 χρόνια εγγύηση 0 καμμένων pixels από πλαίσιο. http://www.skroutz.gr/s/4773701/Samsung-S27D590P.html?keyphrase=S27D590P 27αρα και 1080p??? πως θα φαινεται? δεν τολμω να φανταστω...
Millennium Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πληροφοριακά αν θες μπορείς να δεις και Samsung 27 S27D590P με PLS Panel στα 279 , έχει ωραίο design λεπτό bezel + με 5 χρόνια εγγύηση 0 καμμένων pixels από πλαίσιο. http://www.skroutz.gr/s/4773701/Samsung-S27D590P.html?keyphrase=S27D590P Αν ήταν για άλλη χρήση και με άλλη τιμή ίσως...Βγαίνουν και σε προσφορές διάφορες 27'' 1080p. Για μένα δεν αξίζει να δώσεις για οθόνη 500 ευρώ βαλέ τα χρήματα στην άκρη για μελλοντικές αναβαθμίσεις Από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις που θα έκανε θα ήταν μια καλή 1440p οθόνη.Αν όπως είπε θα περάσει από σοκ μια φορά με νέο σύστημα, με τέτοια οθόνη θα'ναι "αλλού".Τώρα βέβαια αν αξίζει είναι και σχετικό και πρέπει να λάβει υπόψη του και τα μειονεκτήματα αλλά για να κρίνει κανείς πρέπει να χει δοκιμάσει και να το χει ψάξει. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ατόμων που ήταν αντίθετοι στην ιδέα και όταν κάναν τέτοια κίνηση οι ίδιοι άλλαξαν γνώμη και μετά έλεγαν άλλα.Μιλάω και για κάποια άτομα και του insomnia και όχι μόνο. 1
driverpit Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για οθόνη χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα παραπάνω που γράφεις περί μεγάλης αναβάθμισης 1
geople Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Με την Ereboss, πιστεύω το 4.3 είναι σίγουρο. Για παραπάνω, εξαρτάται αποκλειστικά από το τσιπάκι στο οποίο θα πέσεις. Μπορεί και 4.4 να φτάσεις άνετα. Για 4.5 και πάνω χρειάζεσαι είτε κορυφαία αερόψυκτρα, είτε liquid AIO. Πιθανοτατα ο περιοριστικος παραγοντας θα ειμαι εγω.Επειδη ειχα laptop εχω 0 εμπειρια με οτι εχει να κανε με το bios(και ο/c κατ επεκταση) αλλα νταξει, θα δω μερικα βιντεο και θα βγαλω ακρη... Ποτε δεν ειναι αργα, ποσο δυσκολο μπορει να ναι?
geople Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 btw ξερει κανεις αν το e-shop οταν στελνει το pc δινει μαζι και τις κουτες με τα εγχειριδια ,και τα επιπλεων περιεχομενα απο καθε hardware πx την κουτα του mobo με τα χαρτια και τα bridges η το κουτι του cpu με τα κουπονια για τα games την εγγηυση και την stock ψυκτρα....
pnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 btw ξερει κανεις αν το e-shop οταν στελνει το pc δινει μαζι και τις κουτες με τα εγχειριδια ,και τα επιπλεων περιεχομενα απο καθε hardware πx την κουτα του mobo με τα χαρτια και τα bridges η το κουτι του cpu με τα κουπονια για τα games την εγγηυση και την stock ψυκτρα.... Αν αφήσεις να στο στήσει το e-shop νομίζω τα δίνουν. Αυτονόητο είναι, αλλά αν γίνει κάτι (που δεν θα γίνει) να τους τα ζητήσεις όλα. Μη φύγεις χωρίς όλα τα κουτιά και τα παρελκόμενα. Θα σου χρειαστούν. 1
driverpit Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 btw ξερει κανεις αν το e-shop οταν στελνει το pc δινει μαζι και τις κουτες με τα εγχειριδια ,και τα επιπλεων περιεχομενα απο καθε hardware πx την κουτα του mobo με τα χαρτια και τα bridges η το κουτι του cpu με τα κουπονια για τα games την εγγηυση και την stock ψυκτρα.... Αμα τα ζητήσεις τα στέλνει και πρέπει να τα ζητήσεις τα κουτιά με όλα τα παρελκόμενα μέσα 1
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τσέκαρε και τις εγγυήσεις μια-μια καλού-κακού αν έχεις να κάνεις με το eshop. 1
geople Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τσέκαρε και τις εγγυήσεις μια-μια καλού-κακού αν έχεις να κάνεις με το eshop. Δηλαδη τι εννοεις?Να δω αν βρισκοντα μεσα στη συσκευασια?
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κανονικά πρέπει να αναγράφουν τις προβλεπόμενες εγγυήσεις σωστά.
geople Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η οθονη και μερικα περιφερειακα εφτασαν,(το bleeding μου μεσα)Λετε να χρειαζομαι UPS?(και αν βαλω πιο να βαλω?)Γιατι κανει συχνα-πυκνα διακοπες στο σπιτι μου η ειμαι καλυμμενος με μια πριζα ασφαλειας? http://www.plaisio.gr/thleoraseis/accessories/polipriza-asfaleias/Turbo-X-Surge-Protector-5socket-CD00-02241.htm Edit:δεν με νοιαζει αν χασω τα δεδομενα μου/δεν προλαβω να κανω save το μονο που με νοιαζει ειναι να μην καει τιποτα.... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από geople
geople Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 SOS,SOS ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η SAPPHIRE TRI-X ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ!!!! ΤΑ ΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ??ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Donalhioy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 κολυμπαει οχι απλα χωραει το κουτι ειναι κτηνος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα